LIDL ESMARA BY HEIDI KLUM -MALLISTON KOKEMUKSIA

Maanantaina kauppoihin ilmestynyt Esmara by Heidi Klum -mallisto rikkoi myyntiennätyksiä Lidlissä. Allekirjoittanut hurahti malliston tarjontaan jo paljon ennen lanseerausta. Onneksi Esmara by Heidi Klum -malliston vaatteita oli runsaasti tarjolla kaikille halukkaille ja myöhemmin tuli vielä tieto, että kauppojen valikoimaa tultaisiin täydentämään loppuviikosta, jos kaikille halukkaille ei olisikaan riittänyt tuotteita.

Hamstrasin malliston vaatteita siksi, että suurin osa niistä osui omaan tyyliini hyvin. Töissä käytän paljon perusneuleita, joten malliston puuvillaneuleet (14,99 euroa / kpl) tulivat tarpeeseen. Hamstrasin näitä neuleita kolmessa eri värissä ja kahdessa eri koossa, sillä ikinä ei voi tietää, mitä ensimmäisessä pesussa tapahtuu.

esmara_heidi_klum-lidl

Malliston aarre oli mielestäni kohuttu nahkatakki. Ennen ostopäätöstä luin MeNaiset-sivuilta kokemuksia takista, jotta tiesin, mitä kokoa lähden takiasta etsimään. Harmittaa niin paljon, että missasin pressin sairastumisen takia. Niinpä en ollut päässyt sovittelemaan tuotteita etukäteen!

Linkin mielipiteet olivat mielestäni aika rajuja, sillä en itse allekirjoita sitä, että mokkanahka olisi ohuttakin ohuempaa ja siten huonolaatuista. Mielestäni takin nahka tuntuu laadukkaalta ja ainakin oma takkini tuntuu myös melko jämäkältä. Vuoren polyesteri ei mielestäni myöskään kummemmin "kahissut" kuulostaen halvimmalta mahdollisimmalta vaihtoehdolta. 

Laatu vastaa mielestäni ihan mitä tahansa Mango / H&M -nahkatakkilaatua. Erityiskiitos nimenomaan siitä, että kyseiset takit olivat molemmat mokkaa! Tähän syksyyn konjakinvärinen sävy myös istuu paremmin kuin mikään muu väri. Musta väri taas sen sijaan näyttää älyttömän hyvältä malliston kirkkaansinisten tuotteiden, kuten mekkojen tai neuleiden kanssa.

Esmara by Heidi Klum -nahkatakki


Esmara by Heidi Klum -malliston kaksi nahkatakkia erosivat toisistaan malleiltaan. Mustan takin malli oli ehkä aavistuksen käytännöllisempi, mutta nyt kun olen pitänyt ruskeaa versiotakin päällä (ja saanut siitä lukuisia kehuja), huomaan miten hyvin se itse asiassa istuu päälleni. Takaa takki on ihana, helmaa on hieman muotoiltu siten, että se tuo vyötäröä esiin. Takin pituus on itselleni sopiva ja takki tuntuu todella mukavalta päällä.

Takin koko oli yllättäen pienehkö (kuten myös linkin artikkelissa varoiteltiin). Valitsin takista varmuuden vuoksi isomman koon, sillä takin hartialinja ja hihat tuntuivat vähän kinnaavan normaalissa koossani. Ostamani 38-koko tuntuu nyt kuitenkin juuri oikealta, 36-kokoinen takki ei ehkä olisi tuntunut yhtä mukavalta paksujen neuleiden kanssa.

Mietin myös sitä, että kuinkahan monella tulen näkemään kohutakin päällä kävellessäni kadulla. Toistaiseksi en ole vielä törmännyt keneenkään. 

esmara_heidi_klum2-lidl

Esmara by Heidi Klum -farkut

Malliston farkut sen sijaan jakoivat hieman mielipiteitä. Ostin kyseiset farkut, mutten harmikseni saanut niitä päälleni oikeassa koossa (tai nappi ei mennyt kiinni, enkä sitten jaksanut enää vaihtaa farkkuja isompiin). Harmi, ettei Lidlissä ole sovituskoppeja.

Sen sijaan tuttuni osti siniset farkut ja sanoi, että sai heti seuraavana päivänä useat kehut farkuista! Tuttuni sanoi, että farkut saivat paljon kehuja, kun ne oli yhdistetty malliston pitkähkön neuleen kanssa. Sen sijaan farkkujen takaosa ei juuri kuulemma imarrellut takapuolta, eli mikäli farkkuja pitäisi lyhyiden paitojen kanssa, voisi tämä olla ehdoton no no farkkujen pitämiseen. Ilmeisesti farkun suora takasauma alaselän kohdalla teki takapuolesta hieman muodottoman näköisen.

Farkut myös tuntuvat jokseenkin epämukavilta päällä, sillä vaikka kangas tuntuu venyvältä, niin housut eivät oikeasti anna yhtään periksi. 

Kuitenkin farkut siis keräsivät kehuja neuleen kanssa, mutta jokainen voi itse muodostaa mielipiteen siitä, ovatko farkut 15 euron arvoinen hankinta. Olisin kyllä pitänyt farkut, jos ne olisivat mahtuneet päälle, hah. Farkkujen lahkeet olivat kuitenkin niin kauniit ja ne myös näyttivät todella hyviltä Heidin päällä!

Onneksi Lidl tarjoaa mahdollisuuden palauttaa käyttämättömiä tuotteita kuittia vastaan. Niinpä sain palautettua farkut kauppaan ja sain rahat takaisin.

Jätä kommenttia, jos kävit myös ostamassa malliston tuotteita! Mitä ostit ja mitä pidit tuotteista?

t. Enni

Kommentit

  1. Voisitko tehdä postauksen jossa esittelet malliston neuleita ylläsi? Mulla jäi tuo pressi välistä ja olisi mielenkiintoista nähdä miltä vaatteet näyttävät paketin ulkopuolella.:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös