TOP 6 Vinkit Kesän Alennusmyynteihin


Kaupat pursuilevat tällä hetkellä alennettuja vaatteita ja lomalaiset hikoilevat sovituskopissa vaatekasojen kanssa. Alennusmyynneissä näkyy tällä hetkellä paljon vaaleansinisiä, raidallisia toppeja ja paitoja, mutta yhtä lailla niitä näyttäisi olevan saatavilla vielä syksyn 2017 mallistoissakin (mm. Zarassa).

Alennusmyynneissä ei kannata kuitenkaan pitää mielessä vain tulevaa syksyä, sillä alennusmyyntien alkaessa kesä on vasta puolessa välissä.

Mitä alennuksista kannattaa sitten hankkia? 

No ihan mitä vain, mistä itse pitää! 

Miksi? 

Tärkein vinkki alennusmyynteihin on se, että hanki sitä, mistä pidät juuri nyt. Älä tee virhettä, että hankit jotain, minkä kuvittelet olevan tulevana syksynäkin trendikästä. Toki, jos osaat haistella tulevia trendejä, kannattaa sellaistakin taitoa käyttää hyväkseen. 

Kuitenkin tärkeää on myös se, että hankkii vaatteita, joita käyttää, eikä vain täytä kaappeja käyttämättömillä vaatteilla, jotka muutamien kuukausien kuluttua tuntuvatkin virheostoksilta. 

black_dress_ennin_kengissa

Olen usein huomannut, että ulkomailta ostetut vaatteet eivät myöskään toimi Suomessa yhtä hyvin kuin ulkomailla. Vaatteet istuvat Espanjaan kuin nenä päähän, mutta eivät jostain syystä toimi samalla tavalla Suomessa.

Usein tämä johtuu mm. vaatteen materiaalista, joka saattaa olla Suomen kylmempään ilmaan liian ohutta, tai sitten vaatteiden värit näyttävät liian räikeiltä kalpeamman ihon kanssa.

Aina kannattaa kuitenkin satsata kestäviin ja ajattomiin materiaaleihin, kuten nahkaan, silkkiin ja villaan niin vaatteissa kuin kengissäkin. Muoti kuitenkin muuttuu vauhdilla, joten ei ole järkevää ostaa tällä hetkellä trendikkään näköisiä vaatteita ja asusteita säästöön tulevaisuutta ajatellen.

Jo pienet asiat vaikuttavat siihen, näyttääkö vaate tai asuste ajankohtaiselta juuri tällä hetkellä. 


Vielä jokunen vuosi sitten teräväkärkiset kengät ja remmisandaalit näyttivät ehkä jonkun silmiin vanhanaikaisilta, mutta kuinka ollakaan, nyt vaatekaapista löytyvät pyöreäkärkiset kengät tuntuvatkin vanhahtavilta.

Hanki alennuksista siis sellaisia vaatteita, joita haluat käyttää (ja käytät) juuri nyt.

Kurkkaa postauksen lopusta, mitä tuotteita kannattaa pitää silmällä juuri nyt!


ennin-kengissa-espanja
slide_rosegold
benalmadena_puerto-marina
black_dress_ennin_kengissa2

TOP 6 vinkit kesän alennusmyynteihin:

  • 1. sandaalit (urheilulliset tai metallinhohteiset)
  • 2. vaaleat & raidalliset puserot
  • 3. nilkkamittaiset housut (farkut tai culottes)
  • 4. kukkamekot
  • 5. puhvihihat
  • 6. voimakkaat värit

t. Enni

Kommentit

  1. joo! jos ostan jotain ulkomailta, niin suomessa se ei ehka vaan sovi paalle.. outoa mutta niin totta

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös