Siirry pääsisältöön

TOP 6 Vinkit Kesän Alennusmyynteihin


Kaupat pursuilevat tällä hetkellä alennettuja vaatteita ja lomalaiset hikoilevat sovituskopissa vaatekasojen kanssa. Alennusmyynneissä näkyy tällä hetkellä paljon vaaleansinisiä, raidallisia toppeja ja paitoja, mutta yhtä lailla niitä näyttäisi olevan saatavilla vielä syksyn 2017 mallistoissakin (mm. Zarassa).

Alennusmyynneissä ei kannata kuitenkaan pitää mielessä vain tulevaa syksyä, sillä alennusmyyntien alkaessa kesä on vasta puolessa välissä.

Mitä alennuksista kannattaa sitten hankkia? 

No ihan mitä vain, mistä itse pitää! 

Miksi? 

Tärkein vinkki alennusmyynteihin on se, että hanki sitä, mistä pidät juuri nyt. Älä tee virhettä, että hankit jotain, minkä kuvittelet olevan tulevana syksynäkin trendikästä. Toki, jos osaat haistella tulevia trendejä, kannattaa sellaistakin taitoa käyttää hyväkseen. 

Kuitenkin tärkeää on myös se, että hankkii vaatteita, joita käyttää, eikä vain täytä kaappeja käyttämättömillä vaatteilla, jotka muutamien kuukausien kuluttua tuntuvatkin virheostoksilta. 

black_dress_ennin_kengissa

Olen usein huomannut, että ulkomailta ostetut vaatteet eivät myöskään toimi Suomessa yhtä hyvin kuin ulkomailla. Vaatteet istuvat Espanjaan kuin nenä päähän, mutta eivät jostain syystä toimi samalla tavalla Suomessa.

Usein tämä johtuu mm. vaatteen materiaalista, joka saattaa olla Suomen kylmempään ilmaan liian ohutta, tai sitten vaatteiden värit näyttävät liian räikeiltä kalpeamman ihon kanssa.

Aina kannattaa kuitenkin satsata kestäviin ja ajattomiin materiaaleihin, kuten nahkaan, silkkiin ja villaan niin vaatteissa kuin kengissäkin. Muoti kuitenkin muuttuu vauhdilla, joten ei ole järkevää ostaa tällä hetkellä trendikkään näköisiä vaatteita ja asusteita säästöön tulevaisuutta ajatellen.

Jo pienet asiat vaikuttavat siihen, näyttääkö vaate tai asuste ajankohtaiselta juuri tällä hetkellä. 


Vielä jokunen vuosi sitten teräväkärkiset kengät ja remmisandaalit näyttivät ehkä jonkun silmiin vanhanaikaisilta, mutta kuinka ollakaan, nyt vaatekaapista löytyvät pyöreäkärkiset kengät tuntuvatkin vanhahtavilta.

Hanki alennuksista siis sellaisia vaatteita, joita haluat käyttää (ja käytät) juuri nyt.

Kurkkaa postauksen lopusta, mitä tuotteita kannattaa pitää silmällä juuri nyt!


ennin-kengissa-espanja
slide_rosegold
benalmadena_puerto-marina
black_dress_ennin_kengissa2

TOP 6 vinkit kesän alennusmyynteihin:

  • 1. sandaalit (urheilulliset tai metallinhohteiset)
  • 2. vaaleat & raidalliset puserot
  • 3. nilkkamittaiset housut (farkut tai culottes)
  • 4. kukkamekot
  • 5. puhvihihat
  • 6. voimakkaat värit

t. Enni

Kommentit

  1. joo! jos ostan jotain ulkomailta, niin suomessa se ei ehka vaan sovi paalle.. outoa mutta niin totta

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my