Ellie Goulding for Deichmann -kenkämallisto

Mihin Ellie laittaa nimensä, siihen lankean...

Tunnettu laulaja Ellie Goulding otti osaa jalkinebisnekseen ja teki yhteistyömalliston suositun saksalaisen kenkäkaupan Deichmannin kanssa. Ellie Goulding for Deichmann -mallisto julkistettiin tämän vuoden maaliskuussa, eli malliston jalkineita on voinut hankkia itselleen jo muutamien kuukausin ajan. 

Ellie Goulding for Deichmann

Kenkämallisto on monipuolinen, sillä se koostuu (naisten) tennareista, sandaaleista, wedgeistä, espadrilloista ja mule-kengistä. Malliston hintataso on myös edullinen, sillä kaikki kengät kustantavat alle 40 euroa.

Kenkiä voi ostaa tälläkin hetkellä Deichmann-myymälöistä ympäri Eurooppaa, sekä tietysti liikkeen omilta verkkosivuilta (en tosin tarkistanut, toimittaako liike Suomeen). 

ellie-goulding-star-collection-deichmann
Jacket: Zara / Shirt: New Yorker / Jeans: Mango / Shoes: Ellie Goulding for Deichmann / Sunnies: Ray-Ban
ennin-kengissa-deichmann ellie-goulding-star-collection-deichmannennin-kengissa-deichmann2

Se huono puoli malliston kengissä on, että kengät on valmistettu tekonahkasta. Olin silti yllättynyt sovitellessani kenkiä, sillä kaikki tuntuivat olevan kuin tehty jalkoihini. Kengät eivät painaneet, niillä oli mukava kävellä ja niissä oli suurimmassa osassa melko väljä mitoitus. 

Suosittelisin valitsemaan kengistä oman normalin koon, mutta jos pohtii kahden koon välillä, kannattaa valita pienempi.

Jos olet matkustamassa ulkomaille, kurkkaa löytyykö lähiseudultasi kyseistä liikettä. Esimerkiksi täällä Aurinkorannikolla Deichmannin myymälä löytyy mm. Malagan Larioksen sekä Fuengirolan Miramarin kauppakeskuksista.

ellie-goulding-star-collection-deichmann

Eniten himoitsin alla olevassa mainosvideossa näkyviä korkkareita, mutta harmikseni ne olivat kaikki jo myyty. Onneksi kaupassa oli vielä omaa kokoa jäljellä hieman vastaavista mustista Star Collection -korkkareista.

Niinpä hamstrasin kaikkiaan kaksi paria kenkiä tästä mallistosta muistoksi itselleni. Vielä jäin pohtimaan yhtä sähkönsinistä paria...

Kuten sanottu, ostaisin vaikka makkaraa, jos siinä lukisi Ellie Gouldingin nimi. Ja minä olen kasvissyöjä. t. Enni

Kommentit

  1. Olisipa Deichmann Suomessakin :) Tykkään ostaa sieltä edullisesti trendiä seuraavia kenkiä, joihin ei välttämättä halua panostaa paljon rahallisesti :)

    www.dailychic.fi

    VastaaPoista
  2. Haha, ajattelinkin että Ellie Gouldingin kengät on ihan sun juttu! :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös