Maailman paras kangas viilentää kesällä ja lämmittää talvella


Silkki on mielestäni yksi maailman ylellisimmistä ja parhaimmista kangasmateriaaleista villan ohella, sillä silkki lämmittää talvella, mutta viilentää kesällä. Silkki on arkisen juhlava materiaali, joka viimeistelee tavallisenkin vaatteen. 

Kuvan tunika löytyi muutama päivä sitten El Corte Inglésistä Síntesis-merkiltä. Merkki on, nimensä mukaisesti, tunnettu kahden asian yhdistämisestä - ajattomista leikkauksista ja laadukkaista materiaaleista.

Tutustuin Síntesis-merkkiin ensimmäisen kerran vuosi sitten, jolloin löysin kyseiseltä brändiltä merinovillaisia neuleita alennuksesta. Jo silloin luotin yksinkertaiseen mottoon; jos et tiedä, mitä laittaa päälle, valitse villaa tai silkkiä. Luonnonkuidut kunniaan!

Tämä paita on silkin, upeiden kirjailujen ja lähestulkoon Tiffanyn sinisen muodostama pyhä kolminaisuus. Tässä paidassa on kaikki niin kuin pitää.
  id_silk-shirt
Shirt: Síntesisennin-kengissa-silkkipaita-sintesis sintesis_el_corte_ingles-silk ennin-kengissa-silkkipaita silkkipaita-sintesis

Vaikka kyseessä onkin vain paita, on uskomatonta, miten näinkin yksinkertainen asia saa mut hetkessä kuvittelemaan itseni Abu Dhabin mystisille kujille. Olo on kuin Carrie Bradshaw'lla konsanaan. 

Sinäänsä koko ajatus on absurdi, sillä kaikkihan me tiedämme, ettei Carrie ole oikea ihminen. Mikä kuitenkin on varmaa, on tämä tunne, jonka paita minussa herättää. Kliseistä ehkä, mutta se tunne on aito.

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös