Mitkä ovat kesän trendivärit? Kurkkaa parhaat alekoodit Nelly ja Boozt

Tänä keväänä olen ihastunut kahteen eri trendiväriin. Toinen väreistä on kuvissakin näkyvä vaaleansininen, joka toimii loistavasti eri vaatekappaleissa kuin myös eri materiaaleissakin.

Vaaleansinisen ohella olen ihastunut ruusukultaan ja hieman tummempaan pinkkiin. Tällä hetkellä hamuan kaupoista laskeutuvista materiaaleista valmistettuja, kiiltäviä ja ruusukultaisia toppeja.

Hullua muuten, että vielä muutamia vuosia sitten pukeuduin lähes pelkästään mustaan! Onneksi viime vuosina löysin värit uudestaan. Tänäänkin saatoin yhden ruusukultaisen topin kotiuttaa Lindexiltä. Kuvien paita löytyi muuten myös Lindexiltä.

Vielä olisi hakusessa olkaimet paljaaksi jättävä vaaleansininen paita, mielellään puuvillaa tai jopa pellavaa. Saa vinkkailla, jos törmäätte kauniiseen yksilöön.

enninkengissa_summer_outfit


Kävin jo hieman kurkkimassa verkkokauppojen kesäalennuksia, sillä törmäsin tänään Nicole Loves Nelly -malliston* vaatteisiin. Mallistosta löytyy mm. yksi ruusukullan värinen upea off shoulder crop top.

Jos muuten shoppailette viikonloppuna Nellyn sivuilla, niin käyttäkää hyväksenne tänään alkanut NELLY VIP -SALE*. Koodilla: FIRST lähtee jopa 50 % pois hinnoista. Tarjous on voimassa 14.6 klo 10.00 asti, joten toimikaa nopeasti.

Kurkkaa myös Booztin alennuskoodi postauksen lopusta.

enninkengissa_summer_outfit2
Paita: Lindex / Aurinkolasit: Ray-Ban
enninkengissa_ray-ban
ray-ban_summer-outfit
enninkengissa_kesa

Myös Boozt.comissa* on meneillään kesätarjous, jolla saa 25% lisäalennuksen SS17-mallistoista. Alennus koskee kaikkia SS17-mallistojen tuotteita joihin on merkitty "NOW25", ja myynnissä on mm. seuraavia merkkejä: Ida Sjöstedt, Billi Bi, Ray-Ban, Filippa K, Lyle & Scott, Kavat ja Mini A Ture

Alennuksen saat koodilla: NOW25  
Tarjous päättyy sunnuntaina ja koskee vähintään 109 euron ostoksia.

enninkengissa_kesa2
Käyttääkö teistä muuten moni Pivoa? Sen kautta saa ilmaiseksi käyttöön Cityshopparin, jolla saa todella monista paikoista alennuksia.

Tänään mm. hyödynsin Cityshopparin tarjoamia Lindexin ja Cubuksen alennuksia, muutama viikko sitten ostin Vilasta kengät alennuskoodilla. 

Citychopparin kaikki edut kannattaa kurkata täältä ja Pivo kannattaa ladata puhelimeen pikimmiten. Sovellus on ilmainen, eikä siihen edes tarvitse linkittää pankkikorttia!

Shoppailuiloa ja ihanaa viikonloppua.

t. Enni

*Postaus sisältää syvälinkkejä

Kommentit

Lue myös