DIOR SIDERAL 2

Mökästudion fiiliskuvia pukkaa! Olkoon tässä myöhästynyt joululahja itselleni. Nämä plehat ovat kutkutelleet mieltäni joulukuusta lähtien, aina silloin tällöin kävin myös niitä sovittelemassa. Lopulta löysin aurinkolasit sopuhintaan verkosta. Nehän ovat aika isot minulle, mutta tällä kertaa en antanut sen haitata. En vain pääse yli siitä, miten kauniit nämä Diorin Sideral 2 -aurinkolasit ovat. 

Peililinssejä ympäröivät ruusukultaiset metallisangat ovat upeat. Linssit ovat myös kohtuullisen suorat, mikä onkin selvästi nouseva trendi aurinkolasimuodissa. Keinovalossa linsseistä ei (kuulemma) näy läpi, vaikka näissä kuvissa silmäni näkyvätkin läpi aavistuksen verran salamavalon takia. Peilin kautta testatessa linssit näyttävät peililaseilta. Mielenkiinnolla odotan pääseväni testaamaan näitä in action. Nämä ovat muuten ensimmäiset peililasini!

ennin_kengissa_dior
ennin_kengissa_dior_sideral2

Katsokaa miten kauniit sangat... Metalliset sangat jatkuvat samaan tyyliin aina korvan taakse.

ennin_kengissa_dior
dior_sideral_2
dior_sideral_2_enninkengissa

Tänään puin ylleni yhden rakkaimmista suosikkineuleistani ikinä. Neule löytyi Zaran joulualennnuksista vuonna 2013. Muistatko vielä tämän? Linkkaamassani postauksessa näkyvä takki on myös yhä päivittäisessä käytössä. 

Muistakaa vain hankkia hyvä nypynpoistaja, niin saatte nauttia villaisista vaatteista vuosia.

t. Enni

Kommentit

 1. Moikka! Miten silmäsi on voineet nyt, kun aikaa on kulunut Smilesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Silmät ovat voineet oikein hyvin, huomaan kyllä että ne kuivuvat vieläkin helposti, edim aamuisin on ollut näkö aina välillä sumeahko toisessa silmässä. Tämä varmasti korjaantuu silmätipoilla, mutta en ole enää käyttänyt. :)

   Pitkään vastaantulevien autojen valot näyttivät oudolta, joten jos on ajoa tiedossa (kesäloma), kannattaa leikkaus ajottaa alkukevääseen tai lopputalveen. Mulla mennyt kuitenkin loistavasti, näkö on todella tarkka ja nautin joka hetkestä!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös