Happy New Year 2017

Tänään aamulla heräsin siihen, että maa oli täyttynyt puuterilumesta. Oho, talvi tuli takaisin! Mikäpä sen mukavampaa näin meikäläisen kolausviikkona. Juuri tulin takaisin sisään 45 minuutin kolaamisen jälkeen. Huh, kolaaminen on ihan hullua puuhaa ja se sai mut myös epäilemään sitä, että haluanko koskaan muuttaa omakotitaloon... 

Siinä kolatessani huomasin, että kotia lähellä oleva koulu oli jo täynnä oppilaita ja mieleni valtasi hetkeksi pieni kauhu, että pitäisikö munkin olla töissä tänään. Työpuhelinkin oli kiinni. Vaan kyllä se loma vielä muutaman päivän jatkuu ja olisi kai mulle jo soiteltu omaan puhelimeen. Tänään oli loman 12. päivä, koulu jatkuu taas ensi viikon maanantaina.

Lomaan on ehtinyt mahtua paljon kaikenlaista, vaikka olenkin ollut kotona. Viime viikolla kävin aleostoksilla ja löysin mm. kuvissa näkyvän uuden vuoden aaton asun, joka ei luonnollisesti tietenkään ollut alessa. Hiljalleen olen myös alkanut selvitä joulun jälkeisestä haikeudesta, sillä joulu tuntui menevän ohi niin nopeasti. Joulusta muistuttaa kotona olevan kuusen lisäksi enää luminen maisema. 

black_knit_polo_ennin_kengissa

Tämä loma on ollut siitä erikoinen, etten ole kunnolla sairastunut. Sairastan nimittäin yleensä aina lomilla. Tosin on flunssa yrittänyt iskeä päälle jo pari kertaa, mm. eilen minulla nousi vähän lämpökin. Olen kuitenkin ollut niin iloinen viime viikkojen leudoista, ulkoilun mahdollistaneista keleistä, että oloista huolimatta olen käynyt joka toinen päivä joko kävelyllä tai juoksemassa. 

Aleostoksilla kävin Willassa Hyvinkäällä. Olen pitkään etsinyt mustaa pooloa ja Willan H&M:ltä löysin paljon vaihtoehtoja. Siellä olisi ollut alennuksessa myös vastaava paita oikealla poolokauluksella, mutta lämpenin kuitenkin enemmän tälle kaula-aukolle. Paita on ihanan monikäyttöinen, sillä se sopii farkkujen ja hameiden kanssa käytettäväksi.

Hameen kanssa kävi tuuri, sillä New Yorker on yksi ehkä ahdistavimmista myymälöistä Zaran jälkeen (jotka on kuitenkin aina pakko kahlata läpi). Zara nyt on ihan omaa luokkaansa lauantairuuhkineen, mutta New Yorkerin heikkous on ehkä se tavaranpaljous ja pursuilevat rekit. En olisi löytänyt tätä hametta, ellei joku nainen olisi mallaillut sitä päälleen. Siellä niitä oli, rekin perimmäisenä.

black_outfit_ennin_kengissa
black_outfit_ennin_kengissa
Knit: H&M / Skirt: New Yorker / Heels: Minna Parikka 
new_yorker_hame_ennin_kengissa

Mitäs muuta? Instagramissakin ehdin jo hieman muistella vuoteen kuuluneita parhaimpia ostoksia. Hame pääsee varmasti TOP 10 -listaan, mutta kyllä Elinchromin studiovalot ansaitsevat 1. sijan. Valoista on ollut hurjan paljon hyötyä ja iloa. Kiitos aviomiehelle näistä kuvista.

Oikein ihanaa uutta vuotta 2017 kaikille! Katsotaan, saisinko minäkin aikaiseksi jonkinlaisen koosteen vuoden kohokohdista.

t. Enni

Kommentit

 1. Onnenpekka... ei kolaaja, mutta lomailija. Meillä mentiin jo eilen töihin.

  Ihana tuo hame, en mä tiennyt, että Suomessakin on New Yorkereita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo on, taisi ensimmäisiä olla Hyvinkään Willassa ja Vantaan Jumboon avattiin syksyllä. Olikohan jossain muuallakin..?

   Ihanaa työviikkoa, kohta on loppiainen :)

   Poista
 2. Mäkin sairastan aina lomilla ja niin myös nytkin :/ Tosin tällä kertaa vähän myös loman jälkeen. Tämä taitaa olla sellainen perinne, joka ei petä koskaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi yrittää pitää mieli kiireisenä lomallakin, koska tuntuu että heti kun ottaa rennommin, niin sairastuu! :D paranemista sinne! :/

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös