Täydellinen asu

Paita, tuo pieni pala täydellisyyttä. Vihdoin mulla on kasassa sellainen asu, josta olen haaveillut kuukausia. Takki ja paita ovat itsessään niin upeita, ettei asu vaadi edes koruja. 

Koko syksyn olen käynyt kauppoja läpi etsien valkoista pooloneuletta, mutta hyvin harvoin pooloja on yleensäkään tupsahdellut eteeni. Pooloja sovittaessa muistin myös, miten ahdistavia ne ovat. Sitten törmäsin tähän puuvilla-angora-sekoiteneuleeseen, jota koristaa erikoinen kaula-aukko. Ei ihan poolokaulus, mutta hieman normaalia korkeampi kuitenkin. Samalla reissulla löysin Zarasta vielä tuon villakangastakin, vaikka se taitaa osaksi olla sekoitetta.

IMG_6421 copy

Takkien sovittelu on ollut todella tuskaista, joten kun löysin tämän, tiesin, että etsintä oli päättynyt. Takissa ihanaa on se, ettei se näytä päälläni yhtä isoilta kuin monet muut sovittamani. Takki on silti kivan rennon mallinen. Otin takista vielä yhden koon suuremman, jotta alle mahtuisi paksu neule ilman, että takin hihat menisivät liian ahtaiksi ja takki tuntuisi ahdistavalta.

Jos tarkenisin, niin en yhdistäisi neule-takki-komboon huivia ollenkaan! Onneksi tämä vaalean paidan kanssa pashmina-huivin yhdistäminenkin onnistui, vaikka haaveissa olisi silti musta versio tuollaisesta huivista. Mahdoton tehtävä, sillä yleensähän pashminat ovat turkooseja, ruskeita, pinkkejä tai oransseja, eli siis hyvin värikkäitä.

IMG_6413 copy

Takki: ZARA

Neule: ZARA

Farkut: Bik Bok

Nilkkurit: ZARA

Laukku: Bershka

Huivi: Crafts by India (saatu)

IMG_6405 copy
IMG_6470 copy
IMG_6472 copy
IMG_6430 copy
IMG_6444 copy

Kun joskus 90 luvun loppupuolella löysin Zaran liikkeitä Espanjasta, käytin vuosi toisensa jälkeen vain Zarasta ostettuja (aina punaisia) kenkiä! Sittemmin olen enää harvoin ostanut kenkiä tuolta, sillä ne ovat aika tyyriitä verrattuina muiden espanjalaisten vaateketjujen kenkiin.

Kuinka ollakaan, näitä kenkiä olen tiiraillut Zarasta jo useampaan otteeseen. Eli hehkutus ei lopu vieläkään. Zaran viimeisin aleostos oli tuo kenkäpari, josta olen aika pähkinöinä. Kiiltävät, mustat ja laadukkaat nahkanilkkurit terävällä kärjellä, korkealla varrella ja jykevällä korolla... Silmänruokaa parhaimmillaan. 

Ovat ne myös mukavat jalassa.

t. Enni

ps. Tuota ensimmäistä kuvaa katsoessani huomaan, miten kivalta lyhyt tukka näyttääkään. Sitten joskus... :)

Kommentit

 1. Upea asu tosiaan! Ihanan klassinen!

  Mä oon muuten siitä outo bloggari, et mä en koskaan löydä Zarasta mitään! :D Mulla ei ole yhtäkään sieltä ostettua vaatetta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)

   Mutta olen vähän samanlainen itse asiassa, tai sitten en edes käy siellä normaalisti. Vain alennuskausina! :D

   Poista
 2. Täydellinen asu tosiaan! Kolahtaa muhun täysin, oon itekin haaveillut samantyyppisestä asusta jo pidempään. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös