Häävideo

Tämä ilta kuluukin häävideota loopaten. Jos haluatte nähdä pätkän videosta, se on nähtävissä instagramin puolelta. Ihanaa, että saimme häistä paljon erilaisia muistoja, kuten perinteisten valokuvien ohella myös liikkuvaa kuvaa. 

ennin_kengissa_haat

Upeasta häävideosta vastaa entinen oppilaani, keväällä media-assistentiksi valmistunut Santeri Björkman, joka teki videokuvauksen ja editoinnin suhteen erinomaista työtä. Toivon Santerille paljon tulevia kuvauskeikkoja ja onnea uralle.

Jos mietitte videon taustalla soivaa Coldplay - Adventure of a Lifetime -biisiä, niin valitsimme kyseisen kappaleen vihkiseremonian "ulostulomarssiksi", tai tarkemmin ottaen kappaleeksi, joka alkoi soida heti vihkimisen jälkeen.
  
t. Enni

Kommentit

 1. Video on kyllä ihana muisto, on se kuitenkin eri asia kuin valokuvat. Ihana tunnelma tuossa instan pätkässä... <3

  Meilläkin hääri media-assistentti häissä, nimittäin veljeni, joka toimi valokuvaajana. Videosta vastasi veljen tyttöystävän sisko.

  VastaaPoista
 2. Niin on, olen usein lomamatkojenkin jälkeen jäänyt kaipaamaan videoita, kuvia tulee kyllä aina otettua.

  Oi, kaikki kunnia media-assistenteille, täälläkin yksi! Pitää hallita vähän kaikenlaista! :D

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
  Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
  https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

  Kiitos avusta!
  – Tiia Valtonen

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös