Still Falling For You

Kiirettä on pitänyt, joten pahoittelut, etten ole pitkään aikaan päässyt bloggaamaan. Periaatteessa mun pitäisi samanaikaisesti tehdä töitä, valokuvata lisää kuvia miljöössä, tehdä essee ja olla putsaamassa talonyhtiön sokkeleita. Koska vuorokaudessa on vain 24 tuntia, joidenkin asioiden on kuitenkin odotettava...

Kuvaaminen sen sijaan ei odota!

ennin_kengissa_studio_miljoo1

Rakastan tätä valoa. Olen hommaamassa itselleni omaa studiosettiä, ettei tarvitsisi elää lainakamoilla. Nämä kuvat otti aviomieheni (omg saan sanoa aviomies), jonka kanssa kasasimme pienen setin pystyyn takapihalle.

Koska tarvetta studiovaloille löytyisi omastakin takaa, olen ajatellut hankkia oman, näillä näkymin Elinchromin setin parilla softboxilla. Jos jollakin pyörii nurkissa vähän käytettyä studiosettiä, niin laittakaa viestiä!

ennin_kengissa_studio_miljoo

Mun on myös pakko jakaa kanssanne Ellie Gouldingin uusi biisi Still Falling For You, joka soi päässäni tällä hetkellä non-stoppina. Vähän tässä suunnittelen myös hiusmuutoksia... Mitäs sanoisitte, jos pätkäisisin tuollaiseen pituuteen?Ps. Hääkuvat tulivat muutama päivä sitten ja ne ovat niin hienoja! Laitan niitä blogiin seuraavassa postauksessa. ;) 

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös