Iltapäivä laivalla / Silja Serenade

Vierailin Silja Serenadella viime viikolla ja pääsin kokemaan kaikki laivan uudistukset bloggaajatapahtuman merkeissä. Sisäisesti (ja toki ulkoisestikin) laiva muistuttaa hyvin paljon Silja Symphonya. Ei siis ihme, että sekoitin laivat keskenään, sillä viime keväänä kävin tutustumassa Symphonyn uudistuneeseen ilmeeseen. 

Laivat ovat sisältä lähes identtiset, joten jouduin pariin kertaan pohtimaan, olinko kenties jo ollut tutustumassa laivaan ennenkin. Ainoastaan alakerrasta puuttunut sushiravintola vahvisti mietteeni, eli olin siis toisella laivalla! Serenadelta löytyi samoilta kohdilta uusittu Coffee & Co. -kahvila. Kokeilemisen arvoinen paikka oli myös uusi Fast Lane -ravintola, jonka annokset näyttivät herkullisilta. 

Laivakierrokseen kuului myös tutustuminen laivan uudistettuihin DeLuxe- ja Muumi-hytteihin sekä Desigual-myymälään.


Coffee & Co.:n herkkuja näette yllä, Fast Lanen ruokia heti tekstin alapuolella. Sain Fast Lanen annoksesta japanivibat, sillä söin Japanissa lähes identtisen annoksen riisiä ja kanaa (kuvassa siis nuudelia, mutta you get the point, se näyttää samalta ja toi muistoja mieleen).

Fast Lanen ruokaa voisin kuvailla sellaiseksi äijäruoaksi, mutta edelleen alla oleva annos ja listalta löytyvät salaatit tekevät poikkeuksen. Minä pääsin maistelemaan listan tuhteja hampurilaisia ja tukholmalaiseen, tuliseen raakamakkaraan tehtyä hot dogia. Molemmissa oli mukavasti mausteita ja tykkäsin molemmista. Fast Lane on auki myös öisin. 

Laivan kaikki 60 DeLuxe-hyttiä ovat kokeneet myös ulkoasun päivityksen. Kokolattiamatto on saanut väistyä tumman vinyylilankun tieltä. 

Miksi muuten kannattaisi valita DeLuxe-hytti? Hyttiin kuuluu mm. parisänky ja jää­kaappi vir­vok­kei­neen, sekä hyttivaraukseen kuuluu vielä moni­puo­li­nen aamiainen.


Uusi Coffee & Co. -ravintola on myös avannut ovensa asiakkaille ja palvelee risteilijöitä aamusta iltaan. Kahvilan valikoima elää vuorokauden mukaan, eli aamulla kahvilasta saa herkullista aamupalaa halutessaan vaikka kuohuviinin kera. Ravintolasta sai muuten myös raakakakkuja, sekä paikan päällä tehtyä raakapuuroa ja smoothieita.Vierailun kruunasi tietysti lasten (ja aikuistenkin) suosikki Harri Hylje. Katsokaa tuota iloista naamaa, en kestä!

Kiitos Tallink Silja mukavasta lauantaista. Teillä oli tietysti ideana nostattaa meikäläisen risteilykuumetta, ja siinä valitettavasti onnistuitte erinomaisesti. Jos haluatte kurkata lisää uudistuksista, tietoa löytyy täältä.

t. Enni 


Lue myös / Read also


Kommentit

 1. Pitäisikö tuossa otsikossa kuitenkin lukea Serenade? ;) Nämä laivathan olivat alkujaan identtiset ja lähtivät samaan aikaan liikenteeseen 1990-luvun alussa, nyt niitä on sitten uusittu vähän erilaisiksi. Mulla ei ole iäisyyteen ollut niin huonoa hiuspäivää/karmeeta asua kuin lauantaina, pisti heti silmään tosta pienestä kuvasta vaikka olikin aika pieni. Yyh. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pitäis! Ekassa kappaleessa mulla taisi olla se oikein. Mutta piti moneen kertaan tarkistaa, että kummalla olin. Vielä postausta kirjoittaessa kävin tarkistamassa kutsun haha!

   Mulla ei ole mitään muistikuvaa noista laivoista, olen jommalla kummalla ehkä käynyt joskus noin 10-vuotiaana. Risteilyt oli iso juttu, kun muutti Rovaniemeltä pois!

   Minusta näytit oikein nätiltä! Mutta sano vain, jos haluat kuvan pois. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös