Uusi hajuvesi - Givenchy Ange Ou Démon Le Secret Elixir

Kaikkien loppuneiden ja vanhentuneiden hajuvesieni tilalle oli saatava uusi tuoksu, sillä jostain syystä arkituoksuani Valentinon Valentina Acqua Florealea ei saa enää kaupoista. Tuoksusta on myynnissä eri versio, mutta se taas tuoksuu aivan eri tuotteelta.

Reilun kuukauden ajan tuoksuttelin toistuvasti kauppojen hajuvesiä, mutta mikään tuoksu ei napannut. Viikko sitten tein pikaisen pyrähdyksen Sokos Emotioniin ja jostain syystä bongasin Givenchyn Ange Ou Démon Le Secret Elixir -hajuvesitesterin hyllystä. Givenchyn sarjaan kuuluu valtavasti erilaisia hajuvesiä, joten mulla oli pieni kutina, että sieltä saattaisi löytyä sopiva minullekin. Tämän purkin valitsin ensimmäisenä ja se osui heti nappiin.

Testasin sitä ranteeseeni ja tuoksuttelin makeaa, huumaavaa tuoksua kaupassakäynnin ajan. Kuten tavallisesti, talvella ihoni on todella kuiva, joten en sen kummemmin ihmetellyt kihelmöivää tunnetta ihollani. Vähän myöhemmin ostin kyseisen hajuveden, ja nyt noin viikon käytön jälkeen olen erittäin tyytyväinen hajuveden aistikkaaseen tuoksuun. 

Givenchy_Ang_Ou_Démon_ennin_kengissa

Tässä on vaan yksi pienoinen ongelma. En tajunnut, miten vahva tuote kyseessä olikaan, sillä sehän tekee kaulalleni ihottumaa ja saa mut aivastelemaan. Tiesin, että mulla on herkkä iho (ja nenä), mutta Lanvinin hajuvesi ei kuitenkaan aiheuttanut punoitusta tai kutinaa niskan alueelle.

Pakko myöntää, että hajuvesien INCI-listat ovat aika hurjaa luettavaa, mutta en ole koskaan ajatellut asiaa sen kummemmin. Yleensä myös kaikkien muiden hajuvedet ovat ärsyttäneet nenääni, paitsi omani. Onko asia nyt niin, että minun tulee suihkauttaa tuoksua ihon sijaan vaatteisiin, tai jopa hiuksiin?

Olenko mä allerginen mun uudelle hajuvedelle?

Valentino_valentina_ennin_kengissä

Tuoksu on kuitenkin niin hyvä (ja maksoi paljon pieneksi pulloksi), että haluan jatkaa sen käyttöä. Sen sijaan yllä näkyvät hajuvedet olivat myös aivan ihania, kuten käy ilmi tyhjentyneistä pulloista. Jos kuitenkin joku bongaa yhdellä isolla, valkoisella kukalla varustetun Valentino - Valentina Acqua Floreale -hajuveden kaupasta, saa vinkata!

t. Enni 

Kommentit

Lue myös