Terveelliset elämäntavat, liikunta ja XL-S Medical

Kaupallinen yhteistyö: XL-S Medical

En haluaisi puhua laihduttamisesta blogissani, sillä moni lehdistä kuin blogeistakin on päättänyt olla kirjoittamatta aiheesta. Kunnioitan lehtien ja bloggaajien mielipiteitä täysin ja siksi haluan pitää tämänkin postauksen pääpainon pois juuri laihduttamisesta ja ottaa teemaksi terveelliset elämäntavat, tai ainakin siihen pyrkimisen.

Luin tänään erinomaisen aiheeseen liittyvän Kellarikuntosali-postauksen Hassutellen-blogista (käykää lukemassa!) ja siitä kipinä tähän postaukseen oikeastaan syntyi. Juuri tämä kertoo siitä, ettei kuntoilu vaadi kalliita salijäsenyyksiä, vaikka toki oman kuntosalin perustaminen kellariin voi alkuinvestoinniltaan jonkun verran maksaakin. Sen sijaan ilmaisia liikuntamuotoja ovat mm. kävely ja juoksu sekä lihaksia kuormittavat oman kehon painolla toteutetut harjoitukset, kuten punnerrukset ja askelkyykyt yms. 


Minäkin käytän hyväkseni koulun kuntosaleja pari kertaa viikossa, enkä ole kuin kerran elämässäni, Tamperella asuessani, joutunut turvautumaan maksullisiin saleihin. Sen sijaan haluan hieman tukea paikallisia yrittäjiä ja siksi pyrin käymään säännöllisesti Piloxing-tunneilla. Aion myös kokeilla joogaa.

Sain jo kesällä blogin kautta testiin XL-S Medical Rasvansitoja -valmistetta, josta kiinnostuin siitä syystä, että olin keväällä kiireinen, eikä aikaa kuntoilulle yksinkertaisesti tuntunut olevan. Kesäloman koittaessa työkiire vaihtui opiskeluun ja vaikka kuinka yritin, oli parikin salikertaa viikossa työn alla. Silloin hyötyliikunta tuli oleelliseksi ja illan kävelylenkeistä tuli enemmän kuin tarpeellisia. 

Aika monta kertaa ihan sillä, että jaksoi raahautua kävelylle, huomasikin olevansa kävelylenkin sijaan juoksulenkillä. Ihmeitä tapahtuu, kun vaan lähtee liikkeelle. Jos taas ei huvita juosta, kävely toimii ihan yhtä hyvin. Kävelylenkillä on myös ihmeellinen mieltä puhdistava vaikutus. Otin kuitenkin XL-S Medical Rasvansitojaa testiin, nautin kesästä ja liikuin niin paljon kuin jaksoin / pystyin, välillä enemmän ja välillä vähemmän. XL-S rasvansitoja on tarkoitettu erityisesti ylipainon hoitoon, lihomisen ehkäisyyn tai yleiseen painonhallintaan. Valmiste vähentää ruokavalioon sisältyvistä rasvoista elimistöön imeytyvän energian määrää jopa 28 prosentilla, sitomalla rasvaa vaikuttavan aineen Litraminen avulla. Kaiken avain on kuitenkin tässä: Yhdistettynä tasapainoiseen ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan, valmiste tukee tehokkaasti painonhallintaa. Tuotetta saa osotettua apteekeista kautta maan.

Valmistetta suositellaan vain yli 18-vuotiaille, eikä sitä tulisi käyttää raskauden tai imetyksen aikana, tai jos painoindeksi on alle 18,5.

Minua kiinnosti kuitenkin kaikista eniten se, onko onneen oikotietä? No, mitäs luulette, ei ole. Normaalipainoisena ihmisenä en saanut tällä muita näkyviä tuloksia aikaan, kuin etten kerännyt kesäloman aikana yhtäkään kiloa, vaikka omasta mielestäni mässäilinkin lopulta Espanjassa enemmän kuin laki sallii. Olen normaalisti aina kesäloman jälkeen vähän erilaisessa kuosissa kuin ennen kesää, joten olin positiivisesti yllättynyt. Ties vaikka osa johtuikin juuri valmisteesta.

Sen lisäksi siihen saattoi vaikuttaa se, että kun tiedosti haluavansa pysyä kunnossa ja nautti aterian jälkeen yhden jauhepussin, ei tehnyt mielikään suunnannut joka päivä Mäkkäriin tai BK:hon. Useimmiten listalta valikoitui ruoaksi salaatti tai jokin muu vähän kevyempi vaihtoehto.


Halusin saada itseni ohella vertailukohteen, joten annoin tuotteita testiin myös äidilleni. Hän jäi Espanjaan ja käytti XL-S Medicalia siellä lähes säännöllisesti kesä-heinäkuun ajan. Sittemmin perheeni on tainnut siirtyä enemmän kasvisruokailijoiksi ja muutenkin he ovat kuulemani mukaan vähentäneet herkuttelua. Kyllähän eron huomasi, kun äippä tuli käymään Suomessa, musta tuntui, että hän oli kutistunut kasaan. Hän tosin sanoi, ettei ole enää syönyt valmistetta säännöllisesti, mutta veikkaan, että tuotteella saattoi olla jotakin vaikutusta asiaan - ainakin tahdonvoiman kannalta.

Me molemmat olemme kuitenkin normaalipainoisia, joten siksi tulokset eivät ole kovin selkeästi havaittavissa. Sen voi kuitenkin sanoa, ettei tällä tuotteella vahingossa luurangoksi muutu, jos normaalipainoisena tuotetta käyttää. Sen sijaan tuotetta voi toisinaan ottaa esimerkiksi rasvaisen aterian jälkeen painonhallinnan ylläpitovaiheessa. Itse en ole huomannut yhtään mitään sivuvaikutuksia, mutta täytyy taas muistaa, että kaikki ihmiset ovat erilaisia.


XL-S Medical -jauhepussi myös maistuu marjaisen makealta, joten se käy pienestä jälkiruoasta. Jauhe otetaan ilman vettä, joten se on XL-S Medicalin tuotteista mielestäni helppokäyttöisin. Tabletit kuitenkin toimivat täysin samalla tavalla kuin jauhekin. Jauhepussin etu on tosin vielä se, että niitä mahtuu lompakkoon useampi kerrallaan, joten tuotetta on aina valmiina käyttöä varten.

Summa summarun: Ainakin mulla herkuttelun jälkeinen morkkis helpottaa hieman, kun otan yhden jauhepussin. Ihmisiähän me vaan ollaan, eikä kaiken tarvitse olla niin mustavalkoista (tätäkin postausta tehdessä olen lähestulkoon tyhjentänyt kuivattuja omenaviipaleita sisältäneen pussin, mutta hei, enpäs sentään valinnut irtokarkkeja!) Kunhan pyrkii elämään suurimmilta osin terveellisesti, herkuttelee kohtuudella ja harrastaa liikuntaa, tulos on varmasti hyvä ja silloin myös tuote toimii parhaiten.

Olisi mukava kuulla muiden kokemuksia XL-S Medical Rasvasitoja -valmisteesta!

t. Enni

XL-S Medical saatu blogin kautta


Lue myös / Read also


Kommentit

 1. Hih, kiitti maininnasta. ;) Näitä jauheita onkin mainostettu telkkarissa ahkerasti ja olen pitänyt aikamoisena humpuukina, mutta toisaalta vähän kutkuttaisi kokeilla...

  VastaaPoista
 2. Mukavaa, että teit näistä postauksen, sillä olen itsekin kiinnittänyt kyseiseen tuotteeseen huomiota tv-mainosten vuoksi. Minua kiinnostaisi kokeilla, mutta haluaisin tietää kuinka suolainen hinta tuotteella on. Onko sinulla tietoa?

  :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sain tuotteita itse testiin, mutta näin niitä apteekissa. Mielestäni on aika kova hinta, tosin nyt en tiedä, mitne hyvin tuote vaikuttaa, jos on vaikkapa oikeasti tiputtamassa useammankin kilon painoa. 60 euron molemmilla puolilla näytti olevan tuo satsi, joka kai kestää 1-2 kk. Itse en ota nyt säännöllisesti, joten paketti saataa kestää reilunkin pari kuukautta!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös