Jimmy Choo AbelMun oli pakko hankkia Japanista jokin vähän erityisempi matkamuisto ja lopulta päädyin Jimmy Choon metallinhohtoisiin korkkarihin. Kaupassa oltiin niin ystävällisiä, voitte vaan kuvitella... Kokeilin varmaan kymmentä erilaista mallia ja kymmentä eri korkeutta, kunnes päädyin 10 sentin helppoon korkoon. Tarkoituksena oli ostaa matalakorkoisemmat korkkarit, mutta eivät ne sitten näyttäneetkään miltään jalassa.

Metallinhohtoisia Jimmy Choon korkokenkiä olen himoinnut jo vuosia, joten valinta oli helppo. Kun myyjäkin yhtyi teräväkärkiseen vaihtoehtoon, kaupat syntyivät. Uskokaa tai älkää, kengät ovat älyttömän hyvät jalassa, sillä 3,9 tuuman korko osoittautui hyvin maltilliseksi.

Kengän siluetti olisi varmasti vieläkin kauniimpi korkeammalla korolla, mutta en valehtele, edes itselleni, sillä kyllä 12 cm korko on aika tuskainen vaihtoehto päkiöille jo muutaman tunnin seisomisen jälkeen.

Erityisen kivaa vaihtelua tuo korko, joka ei ole nahkaa. Onnistun nimittäin nirhaamaan korkokenkieni korot liiankin helposti, joten onneksi tällä kertaa sitä vaaraa ei ole. Mikään ei nimittäin ole surullisempaa kuin (no leikisti, mutta silti) korkkari, jonka koron nahkapäällinen on rullalla. 

Tämän kengän malli on nimeltään Abel ja ostin nämä kengät käytettäväksi. Luin kyllä etukäteen, että Tokiossa hinnassa saattaa olla jopa pieni tokiolisä, mutta pidän silti enemmän shoppailusta liikkeessä. Kun tilaan kenkiä netistä, niissä on aina jotain vikaa, varsinkin koon suhteen. Tuskinpa olisin tiennyt tämänkään mallin ja koon olevan sopiva, ilman että kokeilin kenkiä liikkeessä. On myös mielenkiintoista jäädä seuraamaan, kuinka kauan terävä kärki näyttää vielä ajankohtaiselta. Tällä hetkellä en voi sietää pyöreäkärkisiä korkokenkiä!

t. Enni

Kommentit

  1. Oh my mitkä kanottaret! Vastaako muuten koko hyvin normaalia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) :) No tässä 38 oli mielestäni ehkä hitusen 38,5 vastaava. Tosin illalla kun tungin kenkiä jalkaan, huomasi jalkojen turvotuksen! :D Mutta 38 tai 38,5 on mun normaali koko korkokengissä ja näissä 38,5 oli liian iso. 38-kokoinenkaan ei tuntunut mitenkään liian pieneltä. Mutta en tiedä, onko aan tämän mallin kohdalla.

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös