NIKE FREE 5.0

Vihdoin!

NIKE FREE 5.0*, pure love niin jaloille kuin silmillekin. Alla näkyvät lenkkarit kävin hakemassa Stadiumilta pari päivää sitten. Olisin saanut lenkkarit netistä varmasti halvemmalla, mutta tällä tavalla yritin tukea kauppaa. Tietysti sain myös mahdollisuuden sovittaa lenkkareita ja valita parhaimman koon, jolloin kengät palvelevat mua niin juoksu- kuin myös kävelykenkinä. Nike Free 5.0 -lenkkarit* saa toki tilattua myös netin kautta ja noudettua liikkeestä, jolloin säästää postitoimituskuluissa.

Uskomatonta, mutta ensimmäistä kertaa mulla on kengät, joilla on ainakin kaksi funktiota. Niillä voi juosta lenkkejä ja niitä voi käyttää myös arkena. Tänään ne olivat mulla käytössä koulussa, sillä ohjelmaan kuului paljon kävelyä Riihimäen keskustassa.

IMG_0599 copy IMG_0606 copy IMG_0631 copy

Pohdin kauan valitsenko pienemmän vai isomman koon, sillä tästä mallista ei ole olemassa kokoa 39,5. Stadiumin myyjä suositteli ottamaan isomman koon, mikäli näillä meinaa oikeasti juosta. Kävelykenkinä pienempi koko kuulemma sopisi, mutta mikäli isommassa koossa kantapää istuu hyvin, kannattaa se valita. 

Kävin eilen tekemässä näillä pisimmän juoksulenkkini tähän mennessä, sillä matkaa kertyi yli viisi kilometriä. Lenkkarit olivat hyvät, eikä rakkoja ilmestynyt. Tuntuma oli aika samanlainen kuin tukevimmilla lenkkareilla, mutta ehkä tuon paljain jaloin juoksemisen tunteen huomaa paremmin usemman testauksen jälkeen. Näillä ei ohjeen mukaan kannattaisi juosta yli kolmea lenkkiä viikossa, vaan välillä tulisi käyttää enemmän tukevia ja iskuvaimennettuja lenkkareita. Kävelyyn sama ohje ei varmaankaan päde, sillä kyllä nämä enemmän tukevat kuin ballerinat.

IMG_0604 copy IMG_0593 copy

Hieman mulla tuntuu tuo juokseminen vasemman jalan akillesjänteessä. Mistähän se voisi johtua?

t. Enni

*Sisältää syvälinkin
Sisältöyhteistyö

Lue myös / Read also


Kommentit

 1. Hyvä Enni! Mä jotenkin innolla seuraan tätä sun uutta harrastusta! Inspiroit mua valtavasti!

  Onko tuo akillesjänteen kipeytyminen tullut siis nyt näiden uusien lenkkarien kanssa? Meinaa voi johtua monesta eri syystä. Esimerkiksi alustasta, jolla juokset. Tai että astut vasemmalla jalalla hieman epätasaisesti, eikä paino jakaudu tasaisesti. Toisinaan voi johtua myös ihan esimerkiksi pohkeen tai jalkapohjan jumituksesta ja mennä sitten sen myötä ohitse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mua vähän mietityttää, että miten käy kun ensimmäiset liukkaat pakkaskelit tulevat. Juoksumatto ei nimittäin innosta! Mutta ainakin sitten taas keväällä uudestaan...

   Mutta joo, itse asiassa tuo kipu on tuntunut välillä häiritsevästi noin kolmella lenkkikerralla, ensimmäisen kerran ihan ekoilla lenkeillä, toisen kerran pari viikkoa sitten ja nyt eilen uusien kenkien kanssa. Se voi olla, että meinaa olla jalassa joku virheasento!

   Poista
 2. hihi mulla on noi ihan samat ja samassa värissä ;) oisin halunnut pinkit mutta koot oli loppu :D itellä kengänkoko on 38 mutta noi lenkkarit on 40! mä juoksen nykyään kaikki lenkit noilla ja jalat on tosi hyvin tottunut :) alussa tosin kannattaa se max. kolme viikossa vetää noilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä näin sulla joskus kuvissa nämä! Muistin ensin, että sulla oli ihan kokomustat, ja olisin halunnut sellaiset myös, mutta sellaisia ei kai ole ollenkaan? Mä kattelin kans niitä pinkkejä, mutta koska nää tuli myös arkikengiks, halusin välttämättä mustat. :D

   Joo nyt pidin välipäivän näistä ja juoksin niillä neonvirheillä.
   Oho! Mulla siis on korkkarikoko 38 ja normaalisti tennarit 39. Ja joo nää on myös nyt 40, eli ihan sama koko!

   Poista
 3. Ei pyllerö, nyt mää oon kade! Määki haluun tommoset pihatossut! <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös