Siskon YO-kuvat

Kuten muutama päivä sitten lupasin, tässä näitä kuvia nyt olisi. Mun oma suosikki tulee viimeisenä ja mukana on myös pari fiiliskuvaa. Sumensin S:n kasvot hänen omasta pyynnöstään. Kasvojen kanssa nämä kuvat olisivat kyllä näyttäneet upeammilta, koska mulla on niin nätti sisko!

IMG_3236 copy_small

IMG_3363 copysmall

Halusimme ottaa myös hieman erikoisempia kuvia kuin niitä ainaisia rantakuvia. Niitä nimittäin löytyy jo ennestään, esim. saman henkilön rippikuvista. Niinpä lähtökohtana oli urbaani katumaisema kukkivine puineen.

IMG_3294 copy (2)

IMG_3012_small

IMG_2776_small

IMG_2864 copysmall

Ja tuo mekko, voinko huokaista ääneen? MIELETÖN. Löysimme (köh köh minä löysin) sen keväällä Marbellan La Cañada -ostoskeskuksen Top Shopista, taisi olla toiseksi viimeinen kappale. Hinta oli 70 euroa, mutta saimme tingattua sen sisävuoren tikkauksen purkautumisen takia vähän alemmas. Tosin kuten näkyy, mekko on ehjä. Niin ja mulla oli kriteerit, valkoinen ja pitsinen. Taisin onnistua? ;)

Mutta palatakseni kuviin, mitä pidätte? Mikä olisi mielestänne hyvä vaihtoehto kiitoskorttiin?

t. Enni

Kommentit

 1. Kaikki aivan ihania ja erilaisia kuvia! Varsinkin 3. ja 4. miellyttävät silmää erityisen paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ne ovat kivoja munkin mielestä. Vähän jotain erilaista, kuten sanoit! :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia! Harmi ettet saanut julkaista sumentamattomia kuvia, olisi varmasti vielä upeampia kasvojen kanssa. :)

  VastaaPoista
 3. Mielettömiä kuvia, tosi kauniita, ja kaunis on siskosi, vaikka kasvoja nyt ei näekään, niin muuten! ^^ Ja aivan ihana helma tuossa puvussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! :) Niin on! Pitää kunnioittaa hänen päätöstään, hän on todella tarkka mitä kuvia hänestä pyörii netissä:D

   Poista
 4. Siis ihan mielettömän kauniita ja upeita kuvia! :)

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia, todella :) Sä oot kyllä taitava !

  VastaaPoista
 6. ihania kuvia, mielettömän kauniita ! <3

  VastaaPoista
 7. voi kun hienoja kuvia! varsinkin tuo vähän kauempaa otettu on kyllä ihan mahtava, ja miksei erikoisempi vaihtoehto kiitoskorttiin :)

  VastaaPoista
 8. Wau, onpa kauniita kuvia!:) Oma suosikkini on tuo viimeinen, mutta tuo neljäs kuva on myös kiva, juuri sopivasti erikoinen:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös