Haluukkonää vähän ruskettua?

Joo siis hei, jos joku kaipaa pientä päivetystä kasvoilleen, niin mulla on aika hyvä vinkki! Testasinpa tuossa viikonloppuna apteekista mukaan nappaamaani Vichy Idealia BB-voidetta ja voi luoja. Ihan tosissaanko luulivat, että me suomalaiset olemme näin kauniin kullanruskeahipiäisiä, tai että edes haluaisimme olla?! Miksi tätä edes myydään täällä?! Ps. Mun mielestä on vähän huolestuttavaa, että kyseinen sävy oli "vain" medium.

JÄRKYTTÄVÄÄ!

Hyvä asia on tietysti se, että hampaat näyttävät hohtavan.

Vertailun vuoksi alla olevassa kuvassa on käytetty Maybellinen Dream Fresh BB-voidetta, joka on sävyltään paljon vaaleampi ja tuoksuu hyvin paljon miedommalta. Mulla on tosin nyt hieman päivettynyt iho, eli ei tämäkään ihan hirvittävän valeaa ole. Voiteen plussa on ehdottomasti se, että tämä tekee ihosta mattapintaisen. Peittävyyteen toivoisin tosin rutkasti tehoa!


t. Enni

Kommentit

 1. :D Voi kamala! :D Toi ei tosiaankaan kovin monelle suomalaiselle sovi... :D Ei edes kesällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no ei todellakaan! :D Onkohan se vaalea sitten miten "vaalea"?

   Poista
 2. voi ei :D:D sekota sitä kasvorasvaan niin ehkä pystyt sitä silti käyttämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja onneksi kyseessä oli vaan testeri, niin voin heittää vaikka menemään :D

   Poista
 3. Minulla on kyseisen tuotteen vaalea versio ja se on mielestäni loistavin tuote nuista BB-voiteista. Vaalea sävy tekee ihon ihanan hehkuvan kesäiseksi ja minulla on vaalea iho. Ei ole negatiivistä sanottavaa Vichyn BB:stä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei no se on kiva kuulla! Miten onko siinä voimakas tuoksu, nimittäin tässä oli hyvin itseruskettava-tyylinen haju!!

   Poista
  2. Ei ollut minun mielestäni tunkkainen tuoksu tuotteessa, lähinnä sellainen , voiko sanoa että raikkaan tuoksuinen tuote jota on aamuisin kiva sivellä naamariin :)

   Poista
  3. Ahaa, sitten se kuulostaa ihan eri tuotteelta. Hyvä, että olet löytänyt sopivan tuotteen itsellesi. :)

   Poista
 4. Huhuuu on kyllä tosi tumman näköstä tavaraa jo tossa paperillakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo. Ja arvaa, kun mä ensin otin sitä ilman peiliä ja mitää, kattelin vaa, että oho tais olla ehkä no vähän tummaa ja sitten katsoin peiliin...

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös