Makati Teppanyaki

Ihan ensiksi kiitokset teille kaikille ihanista kommenteistanne, joita tuli paljon Siskon YO-kuva-postaukseen. Olette kaikki ihania, kommenteistanne tuli todella hyvä mieli! 

Palataan kuitenkin vielä vähän lomakuviin. S:n valmistujaispäivänä kävimme syömässä aasialaista ruokaa Makati Teppanyaki -ravintolassa, jossa pääruoka valmistetaan vasta itse pöydässä. Ruoka oli ihanaa ja kuuleman mukaan S nautti siellä myös elämänsä parhaat sushit.

IMG_2611 copy
IMG_2934 copy
IMG_2950 copy

Päädyin valitsemaan listasta nuudelia, kasviksia ja ankkaa, ja itse ruoka valmistettiin siis suoraan silmieni edessä. Melkein koko muu seurue otti kokonaisen menun (mukaan lukien alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka), mutta mulle riitti oikein hyvin myös tuo yksi annos.

IMG_2955 copy

IMG_2921 copy
IMG_2975 copy
IMG_2901 copy

Suomessa sitten odotti tällainen pikkunen Cooce. Kielopuska on sille viidakko.

IMG_4479 copy
 
IMG_4485 copy
IMG_4480 copy

Kyllä muuten laittaa mietityttämään tuo ehdotus blogimainostuksen säännöistä (täällä aiempi postaus). Näin kun tarkemmin ajattelee, niin nehän ovat todellakin aika tiukat! Ihan tosi, kuinka usein olette lukeneet lehdistä mitkä tuotteet on saatu ilmaiseksi testeisin?! No mutta kyllähän blogimaailmassa... White Trash Disease -blogin Natan kirjoitus osui kyllä niin ytimeen, että kannattaa käydä lukemassa. Kyllä yhden tai maksimissaan kahden ilmoituksen luulisi riittävän kertomaan, onko kyseessä sponsoroitu postaus. 

t. Enni

Kommentit

 1. Mäkin ihmettelin noita blogimainostuksen sääntöjä. Oon aika huonosti tosta perillä, kun en oo koneella ollut hetkeen ja tänään vasta kans luin Natan postauksen, mut kuulostaa ihan hullulta touhulta. Ihan hyvä ajatus vissiin jossain siellä kaukana takana, mut noi jutut menee niin paljon yli ettei voi käsittää :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Liian monimutkaista ja tätä blogimaailmaa nyt rankaistaan vähän suotta mun mielestä. Kuvittele nyt millaisia postauksista tulee.. Ja jos kerran ilmoitetaan, että on sponssattu, niin miksi ilmoittaa enää uudestaan? Kaksi kertaa ilmoittaa, että on mainos on ihan sama kuin ilmoittaisi sen kolme, viisi tai 10 kertaa tällä periaatteella. Eikö yksi riitä? Kai lukija sen kerralla tajuaa?

   Poista
 2. Ihailen täällä hiuksiasi! Ne ovat upeat! :)
  xx J

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös