Siirry pääsisältöön

KESTÄVÄLLÄ KEHITYKSELLÄ KOHTI PAREMPAA HUOMISTA LINDEXIN KANSSA


Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lindexin kanssa. 



Lindex Baby-vauvanvaatemallisto

Olen mukana tekemässä kaupallista yhteistyötä Lindexin kanssa ja pääsen kertomaan teille lisää Lindexin hellyyttävästä Baby-mallistosta, jonka tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja tietysti vastuullisesti valmistettuja.

Luomupuuvillaa ja kierrätysmateriaaleja

Lindexin leikkisä Baby-mallisto on täydellinen valinta pienokaisellesi, sillä kaikki malliston tuotteet on suunniteltu ja valmistettu vastuullisesti ja kestävästi. Baby-malliston tuotteissa on kiinnitetty huomiota vastuullisuuteen mm. materiaalivalinnoilla, sillä kaikki malliston vauvanvaatteet on valmistettu joko GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta tai kierrätetyistä materiaaleista.

Lindexin vaatteissa laatu, toimivuus ja kestävyys kulkevat aina käsi kädessä. Vaatteiden suunnittelussa on toteutettu fiksuja ratkaisuja, sillä esimerkiksi vauvojen bodyt ovat jatkettavia ja suloisin kuvioin koristeltujen yöpukujen vetoketjut kaksisuuntaisia.

Vaatteet on suunniteltu laadukkaiksi, jotta ne kestävät käytössä pitkään. Koska vaatteet myös kestävät ja kestävät, voi vaatteelle tarjota uuden elämän antamalla tai myymällä sen eteenpäin.



Mikä GOTS-sertifiointi on?

Lindexin vauvanvaatemalliston puuvillavaatteet on kaikki GOTS-sertifioituja. Tällä tarkoitetaan sitä, että puuvillan tuotannon joka ikinen vaihe, kuten kehruu, valmistelu ja värjäys, täyttää GOTS-sertifioinnin kriteerit ja näin ollen kuluttaja tietää, että vaate on valmistettu vastuullisesti. GOTS-merkityssä tuotteessa on myös aina oltava vähintään 70 % luonnonkuitua.

GOTS-merkitty tuote siis auttaa kuluttajaa valitsemaan tekstiilituotteita, joissa koko tuotantoprosessin ekologinen ja sosiaalinen kestävyys on otettu huomioon.

Suloinen pörrötakki, leopardilegginsit ja jääkarhupipo

Tyttäreni päällä kuvissa oleva asu koostuukin mm. GOTS-merkityistä, puuvillaisista leopardikuvioisista legginseistä sekä älyttömän päheästä, kierrätettystä polyesteristä valmistetusta pörrötakista. Takin pehmeä trikoovuori tekee takista niin lämpimän, että asu soveltuu täydellisesti esimerkiksi kauppareissuille ja myöhemmin keväämmällä ulkoiluun. Kesällä kyseinen takki tulee olemaan helppo ja nopea ratkaisu viileneviin iltoihin.

Suloinen jääkarhupipo, jonka tilasin sittenkin yhden koon liian isona, näyttää tyttäreni päässä myös onneksi aika hellyyttävältä sekin. Pehmeä karvajäljitelmäkangas on myös tehty kierrätetystä polyesteristä. Hatussa on sen verran kasvuvaraa, että se passaa varmaan hyvin vielä ensi talvenakin.

Koska kaikki Lindexin vauvanvaatemalliston tuotteet on valmistettu vastuullisesti, niin luonnollisesti myös kuvissa näkyvät aurinkolasit on valmistettu kierrätetystä polyesteristä.




Kestävällä kehityksellä kohti parempaa maailmaa 

Tuotteiden tilaaminen verkkosivuilta oli älyttömän näppärää, sillä toimitustavaksi pystyi valitsemaan toimituksen lähimpään myymälään, eikä tilaukseen täten tullut toimituskuluja. Jos myymälästä ei jostain syystä enää löytyisi vaatteista tai asusteista oikeita kokoja, kannattaa kurkata jos tuotteita löytyisikin verkkokaupasta.

Nettikaupasta löytyy lastenvaatteista kokoja aina 104 cm asti. Lindexin myymälöistä löytyy yöpuvuista kokoja aina 92 cm asti ja kaikista muista tuotteista 86 cm saakka.

Kävin muuten lukemassa Lindexin sivuilta lisää kestävästä kehityksestä ja Lindexin lupauksesta kunnioittaa maapalloa. Parempi suunnittelu, parempi maailma. Suosittelen myös sua lukemaan koko jutun Lindexin sivuilta

t . Enni

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lindexin kanssa.

Kommentit

  1. Lindexin vaatteet ja kuosit ovat kyllä suloisia! Nyt tosin ei olla vähään aikaan ostettu sieltä, ollaan kotimaista Sampsukkaa suosittu, kun hinnat ovat kilpailukykyiset ja vaatteet kestävät tosi pitkään hyvinä. :) Pitää käydä tsekkaamassa tuo Lindexin vastuullisuusosio, kiinnostaa nimittäin missä oloissa ja missä tehtaissa vaatteet valmistetaan millä palkoilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! Kiva, että kurkkaat ja kiitos vinkistä! <3

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my