IHOTTUMAA PARANTELEMASSA ESPANJASSA


aurinkorannikko

Lomatunnelmissa Espanjassa

Kotiuduin taas vaihteeksi Espanjasta, jossa kävin viime viikolla määmatkalla. Tosin virallisesti en ollut reissussa ihan yksin, mutta ilman pikkuneitiä kuitenkin. Ostin liput extemporena muutamia päiviä ennen lentoa, kun joku niitä kauppasi Facebookissa. Reissu osui tosi hyvään saumaan, sillä tässä kuussa ei ollut työvuoroja enää ollenkaan.

Espanjassa oli ihan kesä, sellainen mitä Suomenkin kesät parhaimmillaan on. En ollut ihan niin lämpöisiin päiviin edes varautunut, enkä ottanut bikineitä mukaan ollenkaan. Onneksi kämpiltä löytyi kesäisempiä lainavaatteita ennen kuin pääsin ostamaan oman uikkarin.

Mulla oli kuitenkin pääajatuksena mennä reissuun parantelemaan ihoa, sillä talvi ei todellakaan tee hyvää mun atoopiselle iholle (josta voitte lukea lisää täältä). Tuo postaus onkin kerännyt ihan hirvittävän paljon kommentteja, joten en taida olla yksin ongelmieni kanssa.

Taas tänä vuonna olen about marraskuusta lähtien näyttänyt enimmäkseen kävelevältä ja kutisevalta apinalta. No, kun kesä tästä tulee, niin eiköhän tämäkin apina taas kukkaan puhkea (ihottumalle emme tosin salli samaa).

Ei ihme, että tunnen olevani kesän lapsi. Asun ihan väärässä maassa.

aurinkorannikko
aurinkorannikko
espanjassa auringonnousu
sunrise in Torremolinos / Benalmadena

Auringosta apua ihottumaan

Espanjan aurinko kuitenkin paransi oloani huomattavasti. Näkyvä ihottuma katosi muutamassa päivässä ja pystyin pitkästä aikaa nukkumaan vähän paremmin. Kotisuomessa ihottuma tosin palasi nopeasti takaisin ja onkin jo nyt verottanut yöunia.

Onneksi ihottuman kanssa eläminen on loppujen lopuksi aika pientä ja luotan siihen, että ollaan jo voiton puolella, sillä kesä on ihan oven takana ja uskon ihottuman rauhoittuvan kesällä taas hetkeksi.

Kuvista voitte kuitenkin päätellä lomaviikon tunnelmat. Vähän semmoinen fiilis kyllä on, että ensi reissulle pikkuneiti pääsee mukaan, sillä haluan näyttää tytölle paikkoja ja fiilistellä meininkiä yhdessä. Tyttö kuitenkin jo kävelee ja kommunikoi hyvin (eli siis huutaa täysi¨llä "JOO", kun kysyn lähdetäänkö Espanjaan). Näyttää siltä, että energisyytensä vuoksi neiti voisi nauttia pienestä maisemanvaihdoksesta.

Mitäs sinne ruudun toiselle puolelle kuuluu?

t. Enni


Kommentit

 1. Ihana kuvia ja ehdottomasti pikkuneiti mukaan ensi kerralla! ❤️

  VastaaPoista
 2. Vitsi mäkin vähän fiilistelen sun kuvia, sillä mä pääsen työn puolesta Fugeen toukokuussa! Luin jo reissuamme ajatellen sun vanhan postauksen miten pääsee Osbornen härälle... Mä oon kuitenkin semikanariona käynyt vain kerran mantereella - Andaluciassa en kertaakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo nyt vähän kade oon! Kuinka siistiä! Sun on jo aika tullakin mun hoodeille. Härällä kannattaa jo ehdottomasti käydä! 😍

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös