KESTÄVÄLLÄ KEHITYKSELLÄ KOHTI PAREMPAA HUOMISTA LINDEXIN KANSSA


Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lindexin kanssa. Lindex Baby-vauvanvaatemallisto

Olen mukana tekemässä kaupallista yhteistyötä Lindexin kanssa ja pääsen kertomaan teille lisää Lindexin hellyyttävästä Baby-mallistosta, jonka tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja tietysti vastuullisesti valmistettuja.

Luomupuuvillaa ja kierrätysmateriaaleja

Lindexin leikkisä Baby-mallisto on täydellinen valinta pienokaisellesi, sillä kaikki malliston tuotteet on suunniteltu ja valmistettu vastuullisesti ja kestävästi. Baby-malliston tuotteissa on kiinnitetty huomiota vastuullisuuteen mm. materiaalivalinnoilla, sillä kaikki malliston vauvanvaatteet on valmistettu joko GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta tai kierrätetyistä materiaaleista.

Lindexin vaatteissa laatu, toimivuus ja kestävyys kulkevat aina käsi kädessä. Vaatteiden suunnittelussa on toteutettu fiksuja ratkaisuja, sillä esimerkiksi vauvojen bodyt ovat jatkettavia ja suloisin kuvioin koristeltujen yöpukujen vetoketjut kaksisuuntaisia.

Vaatteet on suunniteltu laadukkaiksi, jotta ne kestävät käytössä pitkään. Koska vaatteet myös kestävät ja kestävät, voi vaatteelle tarjota uuden elämän antamalla tai myymällä sen eteenpäin.Mikä GOTS-sertifiointi on?

Lindexin vauvanvaatemalliston puuvillavaatteet on kaikki GOTS-sertifioituja. Tällä tarkoitetaan sitä, että puuvillan tuotannon joka ikinen vaihe, kuten kehruu, valmistelu ja värjäys, täyttää GOTS-sertifioinnin kriteerit ja näin ollen kuluttaja tietää, että vaate on valmistettu vastuullisesti. GOTS-merkityssä tuotteessa on myös aina oltava vähintään 70 % luonnonkuitua.

GOTS-merkitty tuote siis auttaa kuluttajaa valitsemaan tekstiilituotteita, joissa koko tuotantoprosessin ekologinen ja sosiaalinen kestävyys on otettu huomioon.

Suloinen pörrötakki, leopardilegginsit ja jääkarhupipo

Tyttäreni päällä kuvissa oleva asu koostuukin mm. GOTS-merkityistä, puuvillaisista leopardikuvioisista legginseistä sekä älyttömän päheästä, kierrätettystä polyesteristä valmistetusta pörrötakista. Takin pehmeä trikoovuori tekee takista niin lämpimän, että asu soveltuu täydellisesti esimerkiksi kauppareissuille ja myöhemmin keväämmällä ulkoiluun. Kesällä kyseinen takki tulee olemaan helppo ja nopea ratkaisu viileneviin iltoihin.

Suloinen jääkarhupipo, jonka tilasin sittenkin yhden koon liian isona, näyttää tyttäreni päässä myös onneksi aika hellyyttävältä sekin. Pehmeä karvajäljitelmäkangas on myös tehty kierrätetystä polyesteristä. Hatussa on sen verran kasvuvaraa, että se passaa varmaan hyvin vielä ensi talvenakin.

Koska kaikki Lindexin vauvanvaatemalliston tuotteet on valmistettu vastuullisesti, niin luonnollisesti myös kuvissa näkyvät aurinkolasit on valmistettu kierrätetystä polyesteristä.
Kestävällä kehityksellä kohti parempaa maailmaa 

Tuotteiden tilaaminen verkkosivuilta oli älyttömän näppärää, sillä toimitustavaksi pystyi valitsemaan toimituksen lähimpään myymälään, eikä tilaukseen täten tullut toimituskuluja. Jos myymälästä ei jostain syystä enää löytyisi vaatteista tai asusteista oikeita kokoja, kannattaa kurkata jos tuotteita löytyisikin verkkokaupasta.

Nettikaupasta löytyy lastenvaatteista kokoja aina 104 cm asti. Lindexin myymälöistä löytyy yöpuvuista kokoja aina 92 cm asti ja kaikista muista tuotteista 86 cm saakka.

Kävin muuten lukemassa Lindexin sivuilta lisää kestävästä kehityksestä ja Lindexin lupauksesta kunnioittaa maapalloa. Parempi suunnittelu, parempi maailma. Suosittelen myös sua lukemaan koko jutun Lindexin sivuilta

t . Enni

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lindexin kanssa.

Kommentit

  1. Lindexin vaatteet ja kuosit ovat kyllä suloisia! Nyt tosin ei olla vähään aikaan ostettu sieltä, ollaan kotimaista Sampsukkaa suosittu, kun hinnat ovat kilpailukykyiset ja vaatteet kestävät tosi pitkään hyvinä. :) Pitää käydä tsekkaamassa tuo Lindexin vastuullisuusosio, kiinnostaa nimittäin missä oloissa ja missä tehtaissa vaatteet valmistetaan millä palkoilla. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös