GOODIEBOX-KOKEMUKSIA


Goobieboxit saatu kaupallisen yhteistyön ansiosta.

Goodiebox From Me to Me -boksi

Go With the Glow

Ootteko vielä nähneet Instagramissa julkaisuni Goodieboxiin liittyen? Kuten siellä kerroin, mä rakastan kimalletta ja hohdetta. Juuri siksi järjestin synttäritkin reilu vuosi sitten teemalla "All That Glitters". Niinpä kaupallisen yhteistyön ansiosta saamani marraskuun Goodiebox osui nappiin, sillä se sisälsi paljon juhlakauteen sopivaa kosmetiikkaa. Marraskuun teemana oli itsensä hemmottelu Go with the Glow -teemalla.

Vaikka boksi saapui hieman myöhässä Postin lakon takia, niin sain tuotteet kuitenkin juuri ajoissa edellistä Espanjan reissua varten. Nyt tähän päivään mennessä olen käyttänyt boksiin valituista tuotteista useita päivittäin. Erityisesti olen tykästynyt Lasplashin Glitter Eyelineriin sekä Ætherin unisex-hajuveteen. Glitteriä onkin siis näkynyt silmissäni jo reilun kuukauden ajan ja myös muut ovat sen huomanneet. Moni on nimittäin udellut minulta kultaisesta eyelineristä.

Mun mielestä on ihanaa löytää kosmetiikkaa tällä tavalla, sillä olen oikeasti tosi huono ostamaan meikkejä. Olen kuitenkin aina ollut kiinnostunut kokeilemaan uutta kosmetiikkaa ja mielelläni testaan muiden minulle valitsemia tuotteita.

Goodiebox

Mikä Goodiebox on?

Goodiebox on kuukausittainen tilausboksi, jonka tarkoituksena on jakaa jäsenilleen hyvää mieltä vaihtuvien teemojen ja laadukkaiden kauneustuotteiden avulla. Goodiebox haluaa kehottaa ihmisiä raivaamaan lisää aikaa itselleen ja tekemään itsensä hemmottelusta pikemminkin säännön kuin poikkeuksen.

Vaikka Goodiebox saattaa muistuttaa perinteistä kauneusboksia, se eroaa selvän #yourselfishness-agendansa lisäksi kilpailijoistaan mm. laadukkailla tuotteillaan ja toimivalla asiakaspalvelullaan (Team Happiness).

Asiakaspalvelu palvelee jäseniä kaikilla kotimaisilla kielillä, ja jakaa myös vinkkejä tuotteiden käyttöön ja #yourselfishnessiin liittyen – he ovat siis kirjaimellisesti onnen lähettiläitä, jotka auttavat tekemään jäsenien omasta ajasta himpun verran parempaa.

Näin Goodiebox toimii

Goodieboxin hinta on 24,95 euroa sisältäen postikulut. Boksi sisältää tuotteita aina vähintään 75 euron arvosta. Saat siis kosmetiikkaa edullisemmin kuin yksittäin ostettuna. Yhteistyökumppanit vaihtuvat kuukausittain, mutta bokseissa on tähän asti vilahtanut ainakin Benefitin, Vichyn, Cliniquen ja Pixin tuotteita. Pian myös laadukkaat, kotimaiset merkit tulevat osaksi valikoimaa.

Goodieboxiin valittuja tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä, ja tarkoin valitut tuotteet pakataan kauniisiin pahvisiin bokseihin, jotka on valmistettu kierrätyspaperista. Goodiebox-tilaus ei  ole koskaan sitova, eli tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa. Bokseilla on myös täysi tyytyväisyystakuu.

Goodiebox

Joulukuun From Me to Me -boksin parhaat tuotteet:

Marraskuun kultaisia sävyjä näkyi vielä joulukuunkin boksissa, sillä boksi sisälsi ihanan kullanhohtoisen, voidemaisen luomivärin. Voitte ehkä arvata, että olin kyseisestä tuotteesta aika fiiliksissä. Ei varmaan yllätä, että kyseinen luomiväri on päässyt käyttöön jo useasti.

Multa myös puuttui hyvä kasvoille tarkoitettu kuorintavoide, ja tämä boksi sisälsikin laadukkaan, jojoba-kuorintarakeista ja aprikoosisiemenöljystä valmistetun 2-in-1-puhdistustuotteen, jolla siis voi kuoria ihon, mutta joka toimii samalla myös kasvonaamiona. Tämä tuote jättää iholle ihanan viilentävän tunteen.

Olipa myös ihana nähdä, että jokunen tuttu oli myös ihastunut Goodieboxin helppouteen ja päätynyt tilaamaan boksin. Suosittelen nimittäin kaikkia muitakin kokeilemaan tätä yksinkertaista ja helppoa tapaa tuoda hieman luksusta arkeen itseään hemmotellen.t. Enni

Kaupallinen yhteistyö: Goodiebox

Kommentit

Lue myös