VEGEBURSAN TUUNAAMISTA - LIDL NEXT LEVEL BURGER


Kokkikouluun osallistuminen pr-lahja / Lidl 


NEXT LEVEL - VEGEN UUSI VALLANKUMOUS

Vihdoin näitä saa myös Suomesta! Lidlin omaa tuotantoa olevat Next Level -tuoteperheen burgerpihvit, vegejauhis sekä valmiit, kiireisen tyypin vegeburgerit löytyvät nyt Lidleistä kautta maan.

Hinnalla näitä mahan kuin mahan täyttäviä innovaatioita ei ole pilattu, sillä esimerkiksi kahden vegeburgerpihvin setti kustantaa vain 3,49 euroa. Suomen lisäksi näitä myydään myös ainakin Saksassa ja Espanjassa.

Arvatkaa siis vaan, kuinka siisti aamupäivä mulla oli Kokkikoulu Espassa. Pääsin tuunaamaan oman burgerinyhdessä monen, monen muun kanssa. Saatiin jokainen valmistaa täydelliset burgerit omien makumieltymysten mukaan runsaan raaka-ainevalikoiman saattelemana.

 Mie ja Katja herkkusienten kimpussa

TUUNAA OMA VEGEBURGERI 

Sen verran saatiin vinkkiä Anni Hautalalta, että herkkusienet kruunaavat kokonaisuuden — onhan nimittäin Lidlin Next Level -vegebugeritkin maustettu herkkusienellä.

Meidän tiimin burgereiden täytteiksi valikoituivat paistetut herkkusienet, karamellisoitu sipuli, punasipuli, fetakastike, tsatsiki, viipaloitu tomaatti, cheddarjuusto (tarjolla oli myös vegejuustoa), hummus, pesto, rucola, KETSUPPI sekä Lidlin omat majoneesit.

Kaiken kruunasi tietysti upeat sämpylät, jotka tosin eivät ole Lidlin valikoimissa. Sellaisen kivan uutisen kuitenkin kuulin, että Lidleihin on kyllä tulossa myyntiin mustia sämpylöitä. Osa nimittäin tänäänkin toteutti burgerinsa mustalla sämpylällä.

Mä valitsin pinkin sämpylän, yllätyyys.TÖRKEÄN HYVÄÄ!

Käsittääkseni vain pari tilaisuuteen osallistuneista ihmisistä oli maistanut kyseistä vegepihviä aiemmin. Mä itse asiassa olin ja myös pikkuneiti söi näitä myös tässä eräs päivä. Maistoin pihviä tuolloin ja kuulin myös muilta perheenjäseniltä kehuja siitä, että pihvit nousivat heittämällä vegepihvien listan kärkeen.

Nämä ovat oikeasti hyviä, maku on täyteläinen, mutta muuten melko mieto. Jos makua haluaa lisää, niin luulen että ripaus suolaa ja pippuria, sekä paisto reilussa rasvamäärässä varmaankin riittävät. Tuoreeltaan pihvit näyttävät raaoilta jauhelihapihveiltä, joten paistopintaa niihin kannattaa hakea, jotta saa hieman autenttista tunnelmaa ja grillin käryä aikaan. Jos siis ehtaa lihapihviä jostain syystä kaipailisi...

Mikäli pihvit paistaa pienessä määrässä öljyä, ovat ne silti todella täyttäviä ja tuhteja. Kannattaa siis kokeilla. Tai katsokaa itse tuota burgeria. Onhan se nyt aika hemmetin herkullisen näköinen, vaikka itse sanonkin.

ps. Kuulin myös, että Next Level -tuotteet saavat pian uudet biohajoavat pakkauksetkin. <3

Ootko sä jo maistanut näitä?!

t. Enni

Kuvat minusta: Raakel

Kommentit

  1. No ei ihme jos leikkaa sormeensa kun tolla lailla käsittelen puukkoa, hekotan enkä edes sinne katso. :D Apua! Kiitos seurasta!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös