VAPPUAATON TUNNELMIA - POREITA LASEISSA JA ALTAASSA


VAPPU 2019!

Mitä mitä! Ihan hölmöä puhua säästä postauksessa, mutta siis huomasitteko, ettei eilen tullut räntää, eikä ollut vain +9 astetta lämmintä? Sen sijaan eilen paistoi aurinko, joka lämmitti ilmaa ihanasti. Niin vapun, kuin vähän auringonkin kunniaksi grillattiin eilen herkullinen vappuateria ystäväni luona. 

Illalla poksautettiin parikin skumppaa ja nautittiin poreilevasta poreissa. Istuttiin varmaan tunti porealtaassa ystävien kanssa. Ilma viileni niin paljon auringon laskettua, että porealtaassa lilluminen tuntui ihanalta. Mikä ihana ilta, lisää näitä. 

Instagramin puolella jaoin paljon tunnelmia eilisestä. Jos käytte nopeasti katsomassa storyt, niin näette millainen meininki meillä eilen oli.

Aamulla pikkuneiti piti huolen siitä, että äippä oli jalkeilla ajoissa. Rehellisesti sanottuna olisin voinut jatkaa unia vielä pidempäänkin, mutta nyt vihdoin kun on saatu tytön rytmi sellaiseksi, että hän menee hieman aiemmin nukkumaan, niin aamut myös alkavat aiemmin. 

Toisaalta, onneksi aamut ovat jo valoisia, joten herääminen on paljon helpompaa kuin talvella. 
Vapun osuessa keskelle viikkoa, tuntuu ihan siltä kuin olisi jo lauantai. Miten nämä viikot vaan humahtavat näin nopeasti? Nyt on jo toukokuu, juuri äsken oli aprillipäivä.

Ottakaa siis irti kaikki tästä keväästä, sillä aika kuluu niin nopeasti. 

Hauskaa vappua kaikille! :)

t. Enni

Kommentit

Lue myös