Siirry pääsisältöön

Suomen ensimmäinen outlet-kylä Zsar Outlet Village on avoinna kävijöille

Kaupallisessa yhteistyössä Zsar Outlet Villagen kanssa.

zsar outlet village

SUOMEN ENSIMMÄINEN AITO OUTLET-KYLÄ

Nyt on tiedossa herkkua kaikille shoppailun ystäville. Vain noin parin tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta sijaitsee upouusi, vasta reilut kaksi viikkoa sitten avattu Zsar Outlet Village, joka on Suomen ensimmäinen aito outlet-kylä.

Vaalimaalle rakennettu hulppea kauppakeskus vietti juuri avajaisiaan ja on nyt auki kaikelle yleisölle. Kylässä voi tehdä hyviä löytyjä, sillä kaikki tuotteet ovat vähintään 30 – 70 % normaalihintoja alhaisempia.

Zsarin myymälät 

Zsar Outlet Village aukeaa kahdessa osassa. Tällä hetkellä avoinna on noin parikymmentä liikettä, kuten mm. Hugo Boss, Roberto Cavalli, Armani Outlet, Guess, Ecco, Bagatt, Reima, Adidas, Kappa, AdidasIceberg, Lindt ja Nordic Beauty Concept X Lumene. Zsar jatkaa kasvamistaan, sillä liikkeet aukeavat kahdessa vaiheessa, jolloin miljöötä koristaa kaikkiaan noin 110 brändiä liikkeineen.

Tarjolla on jokaiselle jotakin. Löytyy huippumuotia, katumuotia, ruokapaikkoja, lastenvaateliikkeitä, urheiluliikkeitä sekä kenkäkauppoja. Omat suosikkiliikkeeni olivat Guessin sekä Armanin liikkeet, sekä Adidaksen iso 600 neliön myymälä, joka on muuten maamme suurin!

Myös Suomen ensimmäinen Roberto Cavallin myymälä tarjoili silmiä hiveleviä asuja ja asusteita kaikille kauniista vaatteista ja ylipäätään muodista kiinnostuneille ihmisille.


zsar outlet village

zsar outlet village

zsar outlet village

SYÖ JA JUO

Päivän kruunasi lounas Fu Hing -ravintolassa, joka tarjosi meille maittavan lounaan. Valoisasta buffet-pöydästä löytyi runsas valikoima tuoreita susheja, salaatteja, aasialaisia ruokia, friteerattuja herkkuja sekä jälkiruokia. Näin kasvissyöjän näkökulmasta valikoimassa oli paljon sopivia vaihtoehtoja, joista maittavimpia olivat tofukastike, nuudeli sekä kevätkääryleet.

Koska halusin käyttää mahdollisimman paljon aikaa kaupoissa kiertelyyn, söin suhteellisen nopeasti ja painuin hyytävän viileään pakkasilmaan ihailemaan näyteikkunoita ja samalla vähän kuvailemaankin. Sain Zsarilta lahjakortin lahjaksi, joten mulla oli myös tavoitteena löytää kaupoista jotain pientä kivaa muistoksi.

Ja niitä tuliaisia löytyikin. Tyttärelleni löysin edullisen asukokonaisuuden Racoon Outdoorin myymälästä, josta löysin samalla myös muita joululahjoja. Varsinaisiksi tuliaisiksi hamstrasin suklaata Lindtiltä. Oikeasti, teidän pitäisi nähdä se suklaantäyteinen myymälä...


zsar outlet village

zsar outlet village

zsar outlet village

KOSMETIIKKAA

Parilta matkaseuralaiselta sain vinkin Nordic Beauty Concept X Lumene -myymälän tarjonnasta. Valikoimissa oli alennetuin hinnoin mm. joulukalenteri sekä valmiita lahjapakkauksia. Itse löysin myymälästä heleyttävän meikkivoiteen suunnilleen puoleen hintaan (maksettavaa jäi 8 euroa)

Liikkeen tarjonta kattoi myös mm. seuraavat brändit: Beautyblender, Tangle Teezer ja Invisibobble, Tonymoly ja Kocostar.

zsar outlet village

GUESSIN MYYMÄLÄ

Siinä missä keskityin lähinnä tuliaisostoksiin, niin nämä ylemmässä kuvassa näkyvät Guessin aurinkolasit ehdin löytää vain hetki ennen kotiinlähtöä. Hintaa peliaurinkolaseilla oli 49 euroa!

Näiden kanssa kelpaa kävellä vaunulenkeillä kirkkaana pakkaspäivänä. Ja kai sitä voi jo hieman fiilistellä tulevaa kesää, jolloin vaunulenkit taittuvat näiden kera vähän mukavammissa lämpötiloissa.

Myymälässä sovittelin lisäksi muutamia nilkkureita, mutta tällä kertaa omaa kokoa ei löytynyt. Liikkeessä oli tarjolla kuitenkin myös farkkuja ja asusteita (laukkuja, lompakoita ja laukkukoristeita) edullisin hinnoin. Farkkujen lähtöhinnat olivat muistaakseni noin 50 euroa. Myymälässä oli tarjolla vaatteita naisille ja miehille.


zsar outlet village vaalimaa

zsar outlet village

zsar outlet village vaalimaa

SIJAINTI

Zsar sijaitsee Vaalimaalla, vain noin 500 metrin päässä Suomen ja Venäjän rajasta. Kauppakeskuksen sijainti lähellä rajaa avaakin mahdollisuuksia turismiin, sillä kauppakeskuksen toivotaan tietysti kiinnostavan erityisesti venäläisturisteja. Samalla sijainti mahdollistaa sen, että kauppakeskus on hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingistä, jolloin pääkaupunkiseudullakin asuvat henkilöt pystyvät piipahtamaan Zsarissa vaivatta.

Kerroinkin Instagramin puolella, että mua jäi harmittamaan yhdet Armanin maiharit. En edes uskaltanut kurkata niiden hintaa, mutta mitä ilmeisemmin ne olisivatkin irronneet noin 70 eurolla. Kyseisenä päivänä oli vielä ylimääräinen 20 % lisäalennus, joka koski koko valikoimaa. Joten... Jos satutte liikkumaan sielläpäin, niin mulle saa tuoda yhdet 39-kokoiset, nyyh.

Aika Zsarissa kului aivan liian nopeasti. Kiitokset vielä kutsusta ja mahdollisuudesta päästä shoppailemaan näissä puitteissa Zsarin porukalle. Aion ehdottomasti vierailla outlet-kylässä oman porukan kera heti kun se on mahdollista, sillä kylässä oli rentoa kierrellä ja tunnelma oli satumaisen kaunis upeine joulukuusineen ja -valoineen. Tällä hetkellä tunnelma outlet-kylässä oli vielä rauhallinen ja shoppailla saikin kaikessa rauhassa.

Jään kuitenkin innolla odottamaan loppujenkin liikkeiden aukeamista ja kylän laajentumista. Tällä hetkellä en osaa edes kuvitella, miten hieno paikka Zsar Outlet Village varmasti tulee olemaan sitten, kun kylä täyttyy liikkeistä, ihmisistä ja hulinasta.

Käy ihmeessä kurkkaamassa Zsarin kattavat verkkosivut ja laita viestiä, jos jotain kysyttävää herää. Kuulen myös mielelläni, jos käytte shoppailemassa tuolla.

t. Enni

Kaupallisessa yhteistyössä Zsar Outlet Villagen kanssa.

Kommentit

  1. Juuri lueskelin tuosta netistä ja osa liikkeistä on kuulemma vielä kiinni työvoimapulan vuoksi. Onhan tuo nyt kuitenkin mielenkiintoinen paikka, kun ulkomailla moisia kyllä on jo ollut, muttei Suomessa. Koskahan sitä viitsisi huristella tuonne... Siihenhän voisi kyllä yhdistää yöpymisen jossain, niin ei tule turhan pitkää päiväreissua; meiltäkin kuitenkin menisi matkoihin jo 4 tuntia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paikan päällä oli monessa liikkeessä ilmoitus, että työntekijöitä etsitään! Toivottavasti saataisiin sinne työntekijöitä.

      Yöpyminen kuulostaa kivalta ja olis itse asiassa ihan kivakin vaihtoehto. Pitääpä itsekin yrittää keväämmällä toteuttaa reissu siten, että tämä olisi yksi etappi. Kuitenkin muutaman tunnin siellä tietysti saa helposti kulumaan, mutta jos matka on pitkä, niin on ihan ymmärrettävää, että reissuun kannattaa suunnitella muutakin ohjelmaa! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my