Suomen ensimmäinen outlet-kylä Zsar Outlet Village on avoinna kävijöille

Kaupallisessa yhteistyössä Zsar Outlet Villagen kanssa.

zsar outlet village

SUOMEN ENSIMMÄINEN AITO OUTLET-KYLÄ

Nyt on tiedossa herkkua kaikille shoppailun ystäville. Vain noin parin tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta sijaitsee upouusi, vasta reilut kaksi viikkoa sitten avattu Zsar Outlet Village, joka on Suomen ensimmäinen aito outlet-kylä.

Vaalimaalle rakennettu hulppea kauppakeskus vietti juuri avajaisiaan ja on nyt auki kaikelle yleisölle. Kylässä voi tehdä hyviä löytyjä, sillä kaikki tuotteet ovat vähintään 30 – 70 % normaalihintoja alhaisempia.

Zsarin myymälät 

Zsar Outlet Village aukeaa kahdessa osassa. Tällä hetkellä avoinna on noin parikymmentä liikettä, kuten mm. Hugo Boss, Roberto Cavalli, Armani Outlet, Guess, Ecco, Bagatt, Reima, Adidas, Kappa, AdidasIceberg, Lindt ja Nordic Beauty Concept X Lumene. Zsar jatkaa kasvamistaan, sillä liikkeet aukeavat kahdessa vaiheessa, jolloin miljöötä koristaa kaikkiaan noin 110 brändiä liikkeineen.

Tarjolla on jokaiselle jotakin. Löytyy huippumuotia, katumuotia, ruokapaikkoja, lastenvaateliikkeitä, urheiluliikkeitä sekä kenkäkauppoja. Omat suosikkiliikkeeni olivat Guessin sekä Armanin liikkeet, sekä Adidaksen iso 600 neliön myymälä, joka on muuten maamme suurin!

Myös Suomen ensimmäinen Roberto Cavallin myymälä tarjoili silmiä hiveleviä asuja ja asusteita kaikille kauniista vaatteista ja ylipäätään muodista kiinnostuneille ihmisille.


zsar outlet village

zsar outlet village

zsar outlet village

SYÖ JA JUO

Päivän kruunasi lounas Fu Hing -ravintolassa, joka tarjosi meille maittavan lounaan. Valoisasta buffet-pöydästä löytyi runsas valikoima tuoreita susheja, salaatteja, aasialaisia ruokia, friteerattuja herkkuja sekä jälkiruokia. Näin kasvissyöjän näkökulmasta valikoimassa oli paljon sopivia vaihtoehtoja, joista maittavimpia olivat tofukastike, nuudeli sekä kevätkääryleet.

Koska halusin käyttää mahdollisimman paljon aikaa kaupoissa kiertelyyn, söin suhteellisen nopeasti ja painuin hyytävän viileään pakkasilmaan ihailemaan näyteikkunoita ja samalla vähän kuvailemaankin. Sain Zsarilta lahjakortin lahjaksi, joten mulla oli myös tavoitteena löytää kaupoista jotain pientä kivaa muistoksi.

Ja niitä tuliaisia löytyikin. Tyttärelleni löysin edullisen asukokonaisuuden Racoon Outdoorin myymälästä, josta löysin samalla myös muita joululahjoja. Varsinaisiksi tuliaisiksi hamstrasin suklaata Lindtiltä. Oikeasti, teidän pitäisi nähdä se suklaantäyteinen myymälä...


zsar outlet village

zsar outlet village

zsar outlet village

KOSMETIIKKAA

Parilta matkaseuralaiselta sain vinkin Nordic Beauty Concept X Lumene -myymälän tarjonnasta. Valikoimissa oli alennetuin hinnoin mm. joulukalenteri sekä valmiita lahjapakkauksia. Itse löysin myymälästä heleyttävän meikkivoiteen suunnilleen puoleen hintaan (maksettavaa jäi 8 euroa)

Liikkeen tarjonta kattoi myös mm. seuraavat brändit: Beautyblender, Tangle Teezer ja Invisibobble, Tonymoly ja Kocostar.

zsar outlet village

GUESSIN MYYMÄLÄ

Siinä missä keskityin lähinnä tuliaisostoksiin, niin nämä ylemmässä kuvassa näkyvät Guessin aurinkolasit ehdin löytää vain hetki ennen kotiinlähtöä. Hintaa peliaurinkolaseilla oli 49 euroa!

Näiden kanssa kelpaa kävellä vaunulenkeillä kirkkaana pakkaspäivänä. Ja kai sitä voi jo hieman fiilistellä tulevaa kesää, jolloin vaunulenkit taittuvat näiden kera vähän mukavammissa lämpötiloissa.

Myymälässä sovittelin lisäksi muutamia nilkkureita, mutta tällä kertaa omaa kokoa ei löytynyt. Liikkeessä oli tarjolla kuitenkin myös farkkuja ja asusteita (laukkuja, lompakoita ja laukkukoristeita) edullisin hinnoin. Farkkujen lähtöhinnat olivat muistaakseni noin 50 euroa. Myymälässä oli tarjolla vaatteita naisille ja miehille.


zsar outlet village vaalimaa

zsar outlet village

zsar outlet village vaalimaa

SIJAINTI

Zsar sijaitsee Vaalimaalla, vain noin 500 metrin päässä Suomen ja Venäjän rajasta. Kauppakeskuksen sijainti lähellä rajaa avaakin mahdollisuuksia turismiin, sillä kauppakeskuksen toivotaan tietysti kiinnostavan erityisesti venäläisturisteja. Samalla sijainti mahdollistaa sen, että kauppakeskus on hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingistä, jolloin pääkaupunkiseudullakin asuvat henkilöt pystyvät piipahtamaan Zsarissa vaivatta.

Kerroinkin Instagramin puolella, että mua jäi harmittamaan yhdet Armanin maiharit. En edes uskaltanut kurkata niiden hintaa, mutta mitä ilmeisemmin ne olisivatkin irronneet noin 70 eurolla. Kyseisenä päivänä oli vielä ylimääräinen 20 % lisäalennus, joka koski koko valikoimaa. Joten... Jos satutte liikkumaan sielläpäin, niin mulle saa tuoda yhdet 39-kokoiset, nyyh.

Aika Zsarissa kului aivan liian nopeasti. Kiitokset vielä kutsusta ja mahdollisuudesta päästä shoppailemaan näissä puitteissa Zsarin porukalle. Aion ehdottomasti vierailla outlet-kylässä oman porukan kera heti kun se on mahdollista, sillä kylässä oli rentoa kierrellä ja tunnelma oli satumaisen kaunis upeine joulukuusineen ja -valoineen. Tällä hetkellä tunnelma outlet-kylässä oli vielä rauhallinen ja shoppailla saikin kaikessa rauhassa.

Jään kuitenkin innolla odottamaan loppujenkin liikkeiden aukeamista ja kylän laajentumista. Tällä hetkellä en osaa edes kuvitella, miten hieno paikka Zsar Outlet Village varmasti tulee olemaan sitten, kun kylä täyttyy liikkeistä, ihmisistä ja hulinasta.

Käy ihmeessä kurkkaamassa Zsarin kattavat verkkosivut ja laita viestiä, jos jotain kysyttävää herää. Kuulen myös mielelläni, jos käytte shoppailemassa tuolla.

t. Enni

Kaupallisessa yhteistyössä Zsar Outlet Villagen kanssa.

Kommentit

 1. Juuri lueskelin tuosta netistä ja osa liikkeistä on kuulemma vielä kiinni työvoimapulan vuoksi. Onhan tuo nyt kuitenkin mielenkiintoinen paikka, kun ulkomailla moisia kyllä on jo ollut, muttei Suomessa. Koskahan sitä viitsisi huristella tuonne... Siihenhän voisi kyllä yhdistää yöpymisen jossain, niin ei tule turhan pitkää päiväreissua; meiltäkin kuitenkin menisi matkoihin jo 4 tuntia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikan päällä oli monessa liikkeessä ilmoitus, että työntekijöitä etsitään! Toivottavasti saataisiin sinne työntekijöitä.

   Yöpyminen kuulostaa kivalta ja olis itse asiassa ihan kivakin vaihtoehto. Pitääpä itsekin yrittää keväämmällä toteuttaa reissu siten, että tämä olisi yksi etappi. Kuitenkin muutaman tunnin siellä tietysti saa helposti kulumaan, mutta jos matka on pitkä, niin on ihan ymmärrettävää, että reissuun kannattaa suunnitella muutakin ohjelmaa! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös