Siirry pääsisältöön

Lindexin juhlamuoti ja kurkistus kevääseen 2019

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä ja se on tehty kaupallisessa yhteistyössä Lindexin ja Adtractionin kanssa

Lindex winter 2018

Lindexin kevään uutuudet ja kestävä kehitys

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Kävin eilen tutustumassa Lindexin ensi kevään uutuuksiin ja samalla pääsin kurkkaamaan tällä hetkellä kaupoissa olevia juhlakauden uutuustuotteita. Tilaisuuden järjesti Lindex* yhdessä Adtractionin kanssa ja sain kunnian osallistua tälle rennolle päivälliselle, joka järjestettiin uudessa helsinkiläisessä Nude-ravintolassa. Ruoista vastasi vuoden 2018 kokki Kalle Tanner.

Juhlakauden muotiin pureuduttiin erinomaisen päivällisen äärellä. Tarjolla oli makuelämyksiä viinin ja ruoan parissa. Illan aikana puhuttiin Lindexin visiosta ja erityisesti kestävästä kehityksestä. 

Tiesittekö muuten, että Lindex pyrkii toiminnallaan edistämään erityisesti naisten ja lasten koulutusta niissä maissa, joissa tuotantoa on? Lindex on mukana projekteissa, joiden kautta tuetaan lasten koulunkäyntiä.

Juhlakauden muoti

Päivällisellä huomioni kiinnittyi ensimmäisenä kuvassa näkyvään upeaan kuvioituun tekoturkistakkiin*. Kuulin, että kun takki päällä oli kävelty New Yorkissa, niin kymmenen ihmistä oli pysähtynyt kyselemään takin perään. Kyseessä on siis varsinainen statement-vaatekappale.

Kävin itsekin sovittamassa kyseistä takkia ja olihan se upea. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että nyt pitäisi pärjätä niillä takeilla, joita kaapista jo löytyy. Tosin nyt tätä kirjoittaessani alkoi heti kaduttaa, etten napannut takkia aleista mukaani... Ääh!

Niille, jotka takista innostuivat, niin tiedoksi, että joistakin liikkeistä sitä siis löytyy vielä alennetuin hinnoin. Ainakin Helsingin keskustan myymälässä kyseistä tekoturkistakkia löytyi vielä jokunen kappale. Toki takin voi hankkia myös verkkokaupasta!

Mitä mieltä olette takista? Kannattaisiko sittenkin lähteä etsimään sitä vielä perjantaina kaupoilta?

Lindex winter 2018
Lindex winter 2018
Lindex winter 2018
Lindex winter 2018, Nude Helsinki
Lindex winter 2018

Lindexin kevätmallisto oli iloisen värikäs, mutta mukana oli myös haaleita pastillisävyjä. Mallistosta pomppasivat esiin myös kuosit ja raidat. Mukana oli laadukkaista materiaaleista tehtyjä vaatekappaleita, kuten villasekoitetakkeja sekä silkkipaitoja. Uutuutena Lindex laajentaa alusvaatemallistoaan bridal-kokoelmalla, joka sisältää mm. kauniin valkoisen aamutakin.

Yksi kevään malliston tuotteista suuresti ihailuja kerännyt haalean vihertävä villasekoitetakki löytyy muuten jo nyt myymälöistä. Käykää kurkkaamassa!

Ps. Jos olet vaikuttaja, mutta et ole vielä liittynyt Adtractioniin, niin kurkkaa myös tämä.

Kiitos iltapäivästä Adtractionin ihanalle porukalle sekä tietysti Lindexille! Kiitos myös hyvästä seurasta Tuulanneli, Tuula's lifeLinda Ekroth, Johanna Turpeinen, Teljänneito ja Tiia!

t. Enni

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä ja on tehty kaupallisessa yhteistyössä Lindexin ja Adtractionin kanssa

Kommentit

Suositut tekstit

Huomenna Espanjaan lapsen kanssa

Matkustaminen kesällä 2022? Onko maailma auennut, uskaltaako matkustaa? Onko tosiaan totta, ettei Espanjaan vaadita enää qr-maahantuloilmoitusta, vaan maahan pääsee Suomesta yhdellä tulosteella ja passilla? Niin se on! Keväällä, kaiken kiireen ja sekamelskan keskellä sain omasta mielestäni tosi hyvän idean: varaanpa matkat itselleni ja tytölleni kahdestaan Espanjaan. Ei kauaa nokka tuhissut, kun Fisnkin lennot oli jo varattu ja sitten iski pienoinen paniikki. Miten hemmetissä selviän kahdestaan superaktiivisen lapsen kanssa viikon vailla mitään tukiverkostoa? Vähän vielä tiesinkään, mitä kaikkea matkan varrelle sattuisi kevään aikana. Lähdetään vaikka siitä, että olemme olleet vuoroviikoin kipeänä koko kevään ajan ja kaiken lisäksi mursin vielä varpaani kolmisen viikkoa sitten ihan typerällä tavalla kotona etätöissä.  En muista, koska olisin ollut näin väsynyt. Tuntuu, että talon rakentamiseen liittyvien päätösten tekeminen on helpompaa kuin suunnitella kenen luona lapsi on yötä viikon

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt