Lindexin juhlamuoti ja kurkistus kevääseen 2019

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä ja se on tehty kaupallisessa yhteistyössä Lindexin ja Adtractionin kanssa

Lindex winter 2018

Lindexin kevään uutuudet ja kestävä kehitys

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Kävin eilen tutustumassa Lindexin ensi kevään uutuuksiin ja samalla pääsin kurkkaamaan tällä hetkellä kaupoissa olevia juhlakauden uutuustuotteita. Tilaisuuden järjesti Lindex* yhdessä Adtractionin kanssa ja sain kunnian osallistua tälle rennolle päivälliselle, joka järjestettiin uudessa helsinkiläisessä Nude-ravintolassa. Ruoista vastasi vuoden 2018 kokki Kalle Tanner.

Juhlakauden muotiin pureuduttiin erinomaisen päivällisen äärellä. Tarjolla oli makuelämyksiä viinin ja ruoan parissa. Illan aikana puhuttiin Lindexin visiosta ja erityisesti kestävästä kehityksestä. 

Tiesittekö muuten, että Lindex pyrkii toiminnallaan edistämään erityisesti naisten ja lasten koulutusta niissä maissa, joissa tuotantoa on? Lindex on mukana projekteissa, joiden kautta tuetaan lasten koulunkäyntiä.

Juhlakauden muoti

Päivällisellä huomioni kiinnittyi ensimmäisenä kuvassa näkyvään upeaan kuvioituun tekoturkistakkiin*. Kuulin, että kun takki päällä oli kävelty New Yorkissa, niin kymmenen ihmistä oli pysähtynyt kyselemään takin perään. Kyseessä on siis varsinainen statement-vaatekappale.

Kävin itsekin sovittamassa kyseistä takkia ja olihan se upea. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että nyt pitäisi pärjätä niillä takeilla, joita kaapista jo löytyy. Tosin nyt tätä kirjoittaessani alkoi heti kaduttaa, etten napannut takkia aleista mukaani... Ääh!

Niille, jotka takista innostuivat, niin tiedoksi, että joistakin liikkeistä sitä siis löytyy vielä alennetuin hinnoin. Ainakin Helsingin keskustan myymälässä kyseistä tekoturkistakkia löytyi vielä jokunen kappale. Toki takin voi hankkia myös verkkokaupasta!

Mitä mieltä olette takista? Kannattaisiko sittenkin lähteä etsimään sitä vielä perjantaina kaupoilta?

Lindex winter 2018
Lindex winter 2018
Lindex winter 2018
Lindex winter 2018, Nude Helsinki
Lindex winter 2018

Lindexin kevätmallisto oli iloisen värikäs, mutta mukana oli myös haaleita pastillisävyjä. Mallistosta pomppasivat esiin myös kuosit ja raidat. Mukana oli laadukkaista materiaaleista tehtyjä vaatekappaleita, kuten villasekoitetakkeja sekä silkkipaitoja. Uutuutena Lindex laajentaa alusvaatemallistoaan bridal-kokoelmalla, joka sisältää mm. kauniin valkoisen aamutakin.

Yksi kevään malliston tuotteista suuresti ihailuja kerännyt haalean vihertävä villasekoitetakki löytyy muuten jo nyt myymälöistä. Käykää kurkkaamassa!

Ps. Jos olet vaikuttaja, mutta et ole vielä liittynyt Adtractioniin, niin kurkkaa myös tämä.

Kiitos iltapäivästä Adtractionin ihanalle porukalle sekä tietysti Lindexille! Kiitos myös hyvästä seurasta Tuulanneli, Tuula's lifeLinda Ekroth, Johanna Turpeinen, Teljänneito ja Tiia!

t. Enni

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä ja on tehty kaupallisessa yhteistyössä Lindexin ja Adtractionin kanssa

Kommentit

Lue myös