Purrrfect Massimo Dutti ja Colleget

Muut katsoo ESP-TUR-matsia, mää bloggaan. Otin reissuun mukaan vain yhden kameralle sopivan laukun, mutta aika äkkiä huomasin, että turha niin isoa laukkua on kantaa ympäriinsä, jos mukaan ei aina otakaan kameraa.

Niinpä muutamien päivien ajan olen kierrellyt kauppoja ja lopulta törmäsin kauniiseen Massimo Dutti -merkkiseen nahkalaukkuun, joka oli jo itsessään niin kevyt, että sitä on kiva kantaa mukana. Laukkuun mahtuvat kaikki pienet tarpeelliset, kuten pankkikortti, puhelin, huulirasva ja huulipuna yms. Tarpeen tulleen laukku menee myös crossbodyna jättäen kädet vapaiksi.Dress: Bershka / Shoes: Minna Parikka: Bag: Massimo Dutti / Sunglasses: Heritage (saatu)

En myöskään pakannut mukaan collegehousuja, joille tulee olemaan tarvetta ensi viikon hermoratahieronnassa. Onneksi Primarkissa oli alennukset, joten nämä neljän euron "Perfect"-colleget eivät budjettia romauttaneet. Iltaisin kotosalla ja puistogymillä olen siis viihtynyt alla olevassa lookissa. Siniltä saatu Mangon trikootoppi on myös toiminut kotiasuna. Jouduin tosin tuunaamaan olkaimia lyhemmäksi.Mitä pidätte laukusta?

t. Enni

Kommentit

 1. Ihana tuo alin asu, just lomalle sopiva!

  Ai niin että mitä puuhailen? No tuijotan tietty sitä ESP-TUR matsia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava on päälläkin! Ai sinäkin! Pakko se on kai itsekin, alkaa näyttää niin hyvältä pikku hiljaa... ;D

   Poista
 2. Hei! Eksyin sattumalta blogiisi, kun googlettelin tietoja Pietarista. Sinä olet siellä joskus käynyt? Olisin kiitollinen jos voisit auttaa. Suunnittelen matkaavani käymään Pietarissa. Millainen se paikkana sinusta oli? Pystyikö siellä shoppailemaan? Vai enemmänkin nähtävyyksiä? Entäs rahan vaihto? Vaihdoitko euroja rupliksi täällä Suomessa vaiko siellä? Taidankin jäädä lukemaan blogiasi muutenkin, vaikuttaa ihanalta. Kiitos<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ihana kuulla. Muistikuvan mukaan en vaihtanut ruplia ollenkaan, koska laivalla kävi kortti ja pietarissa pankkikortti. Ehdimme käydä päiväristeilyn aikana yhdessä ostarissa, josta oli kuvia pietariblogipostauksessa. Vastaan nyt kännykällä, niin yritän etsiä linkit myöhemmin.

   Kyllä tykkäsin ja ostarissa oli vaikka mitä kauppoja! Karen millen, top shop, Zara home tms. Kaupunkina myös kaunis! Ehkä hieman rahaa kannattaa vaihtaa kahviloita ja takseja varten. Kahvilassa eivät myöskään puhuneet sanaakaan englantia! Minä kävin Pietarissa työporukan kanssa, joten viisumit ja muut hoidettiin sitä kautta. En siis tiedä, miten ne asiat hoidetaan. Mutta menisin uudestaan!

   Indiedaysin kautta oli juuri bloggaajia tutustumassa Pietariin. Niitä kannattaa myös käydä lukemassa. Googlaa Indiedays Pietari :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös