Day 24: Loman viimeinen auringonlasku Espanjassa

Tämä tulee olemaan viimeinen paikan päällä kirjoitettu reissupostaus aiheesta. Huomenna lähden kotiin, niin absurdilta kuin se kuulostaakin. Kohta on kulunut kolme ja puoli viikkoa siitä, kun tulin tänne. Kotiinlähtö tarkoittaa myös sitä, että uusi lukukausi on alkamassa ja työt alkavat ihan näillä näppäimillä. Sain tosin yhden lomapäivän lisää, sillä oletin töiden alkavan päivää aiemmin. Tuntuu kuitenkin hullulta, että viime vuonna tähän aikaan vietin lomani puoliväliä, koska kaiken kaikkiaan viime vuoden kesälomani kesti vain kaksi viikkoa. Eli onhan tässä jo lomailtu.  


Viimeisestä illasta yritän iskostaa päähäni auringonlaskun, tinto de veranon maun, koirapuiston vilskeen, sekä visiitin uudessa kantapaikassa (tämä saattaa olla inside-vitsi), eli Los Pacosin koirapuiston Hau Hau -baarissa . Enkä halua unohtaa +30 asteen ihanaa paahdetta ja sitä hiostavaa kuumuutta, josta Suomessa saamme vain unelmoida. Haluan myös muistaa sen hetken, kun pulahtaa takapihan viilentävään altaaseen saunan jälkeen.

Odotan kotiinmenoa ristiriitaisissa tunnelmissa. On todella kiva mennä kotiin, mutta samalla sanon taas hyvästit pitkäksi aikaa osalle perheenjäsenistäni. Jos en keväämmällä päädy varaamaan matkaa tänne, niin seuraavan kerran tavataan ensi kesänä. Tulee ikävä kaikkia, Cocoa ja Thoriakin.

t. Enni


Lue myös / Read also


Kommentit

  1. upeita kuvia ♥ ! pakko kyllä päästä itekkin joskus käymään espanjassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No ilman muuta se on niin lähellä ja edullinen paikka!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös