Magnum Pleasure Storen avajaiset

Olenko mä vielä ehtinyt julkaista postausta Magnum Pleasure Storen avajaisista? Multa on mennyt ihan ohi, olenko vai enkö, koska muistaakseni olen, mutten kuitenkaan löydä tällaista postausta blogistani... Sitä paitsi tästäkin on jo yli kaksi kuukautta aikaa!

Nyt tulisi hieman vaihtelua Espanja-aiheisiin postauksiin, sillä ilmeisesti multa on unohtunut kertoa kuulumisia toukokuun loppupuolelta, jolloin kävin Magnumin pop-up-jäätelökioskin avajaisissa Helsingin Vanhalla YO-talolla Anskun ja Reetan kanssa. Kyseinen päivä jätskiherkkuineen oli toukokuussa muutaman viikon kestäneen herkkulakkoni viimeinen päivä. Nyt tästäkin on kulunut aikaa jo niin kauan, että on parempi aloittaa uusi kevyempi arki, koska lomalla on tullut mässäiltyä huolella...

Kimono: Lindex / Top: NewYorker / Bag: Karen Millen / Jeans: Bik Bok / Heels: Zara

Palataan kuitenkin asiaan, eli avajaisiin! Magnum pop-up-store on viihdyttänyt asiakkaita koko kesän ajan. Kioski toimii sillä periaatteella, että asiakas saa itse valita haluamansa kolme lisuketta jäätelön kaveriksi, eli tuunata jäätelön oman makunsa mukaan. Mun jätski tuunattiin valkosuklaakuorrutuksella ja loput lisukkeet valitsin ehkä sattumaltakin pukukoodiin sopivin elementein. Päälle ripoteltiin salmiakkimuruja, kuivattuja mansikoita sekä vaahtokarkkeja.

Äkkimakeaa, mutta mmmh hyvää. Onneksi puikko ei ollut mikään kovin suuri, sillä tuollainen pienikin jäätelöannos osasi olla täyttävää.


Avajaisten pukukoodina toimivat siis pinkki ja musta, joten asua piti miettiä muutaman kerran. Halusin kuitenkin mennä rennolla linjalla ja olla pukematta päälleni mitään epämukavaa, tai mulle epätyypillistä. Vaikka pinkki on myös yksi mun lempiväreistä (ainakin graafisessa suunnittelussa), en silti omista kuin yhden pinkin mekon. Kyseinen mekko olisi ollut liian juhlava, joten päädyin plan b:hen, eli vaaleanpunaisin kukin kuvioituun mustaan kimonoon, jonka ostin kesällä Lindexin alennuksista.

Juhlavamman topin virkaa edusti New Yorkerin loistavista alelöydöistä (tosin tämä toppi on jo vuoden takainen ostos, mutta vitosen tämäkin maksoi). Paljettitopin välke vaihteli aina hopeisesta mustaan ja vaaleanpunaiseen. Aikamoinen selostus näinkin yksinkertaisesta asusta...

Paikalla oli kuitenkin paljon porukkaa, varmaan koko Helsingin kerma + muutama landelainen bloggaaja! ;) Juhlissa oli niin tiivis tunnelma, että jopa liikkuminen oli toisinaan vaikeaa. Illan top-hetkiin lukeutui, jäätelön syömisen lisäksi, valokuva-automaatilla otettu kuva musta ja Anskusta, mutta tietenkään mulla ei ollut paperikuvasta kopiota puhelimessani.

Dementikko läthee nyt nukkumaan. Jos tällainen postaus löytyy täältä jo ennestään, niin syytetään tehtävänsä tehnyttä kesälomaa. Kiitos muuten näistä kivoista asukuvista Anskulle!


 t. Enni 

Kommentit

 1. Ei oo tämmöstä postausta tullunna aiemmin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD hyvä minä! Luulin joo, että postasin nää kuvat jo joku kaks kuukautta sitten! Kiitos Ansku kuvista!! :)

   Poista
 2. Ihana asu! Ai hitto toi jätski näyttää niin herkulliselta.... ♥___♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös