Malagan automuseo ja Haute Couture

Tämä päivä alkaa vähän haikealla mielellä, koska jouduin hyvästelemään avokin lentokentälle. Opena toimimisen hyvät puolet ovat pitkät lomat, mutta toisaalta loma yksin suurimman osan ajasta (= päivisin) saattaa tuntua tylsältä, joten päätin jo hyvissä ajoin, että viivyn Espanjassa hieman kauemmin. Täällä ainakin on porukkaa, niin ei tarvi kuluttaa päiviä yksin kotona, koska hengaisin kuitenkin aika paljolti koneella. Onnistuuhan se täälläkin, jos on tarve!

Lupasin laittaa kuvia Malagan automuseosta, joten tässäpä sitä materiaalia.


Jätin autokuvat aika vähiin, niin en koko museota paljasta! Sen sijaan vaatteita, upeita vaatteita siellä riitti. Automuseon sisäänpääsy oli aika edullinen ja neljän hengen porukalta se kustansi alle 30 euroa. Nuoriso (aka minä hah) pääsi sisään opiskelijoina automaattisesti, vaikkei meiltä mitään opiskelijakortteja edes kysytty. Opiskelijahinta oli jotain viiden euron luokkaa. 

Me käveltiin paikan päälle Malagan María Zambrano -asemalta, josta matkaa kertyi museolle vähän alle kolme kilometriä. Siinä kuumuudessa kävely oli ihan oma kokemuksensa, mutta näin jälkeenpäin sitä muistelee jo ilolla. Pois lähtiessä otettiin suosiolla taksi suoraan Larioksen kauppakeskukseen. Tuolle matkalle (siis takaisin lähelle lähtöpistettä) hintaa kertyi 3,58 euroa! Neljän hengen kuljetukseksi voisin sanoa, että melko edullista. Halvempaa kuin bussi.Voi kun joskus tällaisen saisin pukea päälleni...

HP-fanille oli taas jotain ihmeteltävää! Jos nyt taas käsitin oikein (yleensä en ikinä käsitä), niin tämä Vivienne Westwoodin suunnittelema mekko on nähty Harry Potteristakin tutun näyttelijän Helena Bonham Carterin, yllä ja siis ilmeisesti koko luomus oli myös suunniteltu näyttelijän inspiroimana. 

Alla lisää fanikamaa, nimittäin Titanic-auto Tunnistatteko tällaisen menopelin jostakin tietystä kohtauksesta..? Leonardo ja Kate, aka Jack & Rose, kyllä! Kyseessä ei ilmeisesti ole juuri elokuvan the auto, mutta samanlainen kuitenkin. Nätti on.


Jos joskus satutte näille kulmille Malagaan, niin kannattaa käydä. Museossa vierähti vieläpä suhteellisen vähän aikaa, joten täällä voi piipahtaa hyvin vaikkapa tuntia ennen sulkemisaikaakin. Myös muodin ystävät, kannattaa käydä!

t. Enni

Kommentit

 1. Wau, ei kyl tosiaan tuu ihan heti automuseo mieleen kun näitä kuvia kattoo! :D Pitääkin muistaa tämä, jos ikinä tulee suunnattua Espanjaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en tiennyt ennen kuin astuin sisään! Kannattaa käydä!! :D

   Poista
 2. Automuseot yllättää! Mä välttelin Salamancan automuseoa, mut menin sitten kuitenkin kun "kai sielläkin nyt sitten oli käytävä", ja sehän oli tosi mielenkiintoinen paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sielläkin on! No uskon. Ja hyvä vaihtoehto sille ainaiselle shoppailulle! :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös