D-C Fix -kalvolla uutta ilmettä liukuoviin

Tein pienen muutoksen asuntomme pikkuhuoneeseen, sillä liukuovien puukuvio ei sopinut huoneen yleisilmeeseen enää uuden lattian takia. Ekasta kuvasta näette kuitenkin, millainen liukuovien väritys alun perin oli.

Ovet on päällystetty valkoisella D-C Fix -kalvolla, joka oli ja ei ollut helppo asentaa. Keskimmäinen meni paikalleen helposti pikku hiljaa teippiä asentaen, mutta ensimmäistä ja viimeistä ovea päällystäessä kului aika pitkään. Olen loppujen lopuksi hyvin tyytyväinen lopputulokseen, sillä rullat maksoivat yhteensä ainoastaan reilun kympin.


Kaappeihin ei ollut tarjolla oikein mitään muuta sopivaa värivaihtoehtoa kuin valkoinen. Kieltämättä huoneesta tuli nyt todella kylmä ja se kaipaisi jonkin ihanan, muhkean nojatuolin kitaroiden viereen.

Hintansa puolesta kalvon käyttäminen on aivan loistava vaihtoehto, jos haluaa väliaikaista muutosta yleisilmeeseen. Päällystäisin tällä keittiön kaapitkin, jos ne eivät olisi täynnä koristeuria. Suosittelen kuitenkin kurkkaamaan Nuapurissa-blogista upean postauksen aiheeseen liittyen.

t. Enni

Lue myös / Read also


Kommentit

 1. Tuo on kyllä ihmeellinen kalvo. Itse Marulta tämän kans aikoinani bongasin ja keittiönkaapit sillä päällystettiin ja pysyy hyvin paikoillaan monen kuukauden jälkeenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Ootko nähnyt sen asennusvideon youtubesta, ihanan vanha jo :D Mutta toimii edelleen!

   Poista
 2. En ole itse kokeillut, mutta moni lapsiperheäiti on kehunut pelastaneensa tällä muksujen söhrimän/naarmuttaman pöydä tms., eli täytyy pitää mielessä! :)

  VastaaPoista
 3. Kalvo on kyllä hyvä vaihtoehto, jos tahtoo pintoja muuttaa. Mutta mun on pakko kehua tuota tein uutta lattiaa. Se on ihana ♥_♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja nyt tätä menee jo keittiöönkin! :D Halpaa ja aika helppoakin. Ja kiitos, laminaattihan se on, mutta tykkään myös paljon!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös