Kivet tuli - Aitokivi White Quartzite

Yhteistyössä: Aitokivi

Olen viime viikosta lähtien odottanut saapuvia kiviä ja vihdoin tänään olin noutamassa lähetystä, kun kivilasti lopulta toimitettiin kotipihaani. Halusin siirtää kivet omatoimisesti varastoon, joten nyt on sitten selkä kipeänä nostamisesta. Jep, en vieläkään hallitse oikeaa nostotyyliä... Kivillä tarkoitan kuitenkin aitoja luonnonkiviä myyvän Aitokivi-yrityksen verhoilukiviä, jotka tulen (tai joku tulee) asentamaan seinääni lähiviikkojen aikana!

aitokivi

image: Aitokivi

IMG_1973 copy

Siellä ne nyt odottaa! ^^

Suurkiitokset Aitokivelle tästä ehkä vuoden erikoisimmasta yhteistyöstä. Jos muistatte, tein joskus postauksen koskien näitä samoja verhoilukiviä ja itse asiassa samaa tuotetta on nyt tulossa tämänkin talouden olohuoneeseen. Halusin kuitenkin mennä hieman hillitymmällä linjalla, joten seinäkivien väriksi valikoitui valkoinen verhoilukivi nimeltään White Quartzite.

IMG_1977 copy
IMG_1980 copy

Palataan asiaan tarkemmin, kun remontti alkaa. Johan tässä on muutama kuukausi ehditty lomailla niistäkin hommista (kannattaa tsekata läpi sisustus-tunnisteelliset postaukset, niin tiedätte, mistä puhun). Jos nuo kattolistakin saisi pikku hiljaa kiinnitettyä...

t. Enni

Toteutettu yhteistyössä Aitokiven kanssa

Kommentit

Lue myös