Tangle Teezer Blow-Styling -muotoiluharjan lanseeraus

Kävin viime torstaina pitkästä aikaa pressitilaisuudessa ja tällä kertaa paikka ei ollut ihan mikään mitättämyys, nimittäin Tangle Teezerin uuden föönaamisen tarkoitetun Blow-Styling -muotoiluharjan lanseeraus tapahtui Iso-Britannian suurlähettilään residenssissä!

Pakko sanoa, että Helsingistä vaikka kuinka hienoja ja arvokkaita paikkoja ja on ollut hienoa päästä tutustumaan niihin. IMG_1359 copy

Tällä kertaa tilaisuudessa esiteltiin Tangle Teezer Blow-Styling -muotoiluharja, jota on tulossa markkinoille kahdessa eri koossa. Harjan erikoisuus on lyhyesti se, että sillä saa ammattimaisen muotoilun hiuksille kotonaankin. Siinä missä kampaaja ennen toteutti föönauksen siten, että hiusta vedettiin föönatessa synnyttäen siihen jännitettä, niin nyt harja synnyttää jännitteen. Hius tekee pientä u-kirjaimen muotoista liikettä liukuessaan harjasosan läpi. Tätä ei tietenkään näe / tunne, mutta tämä on harjan uusi innovaatio.

Föönaaminen on siis tekemässä comebackia, sillä föönatut hiukset ovat liikkuvat, tuuheat ja kiiltävät. Joskus suoristusraudalla suoristaessa huomaa kuinka hius on hyvän näköinen, mutta menee helposti sekaisin liikkuessaan. Ja onhan se kieltämättä hyvin vaikeaa saada tuuheaa tulosta suoristettaessa.

IMG_1239 copy
IMG_1292 copy
IMG_1208 copy

Pelkällä vedellä, föönilla ja Tangle Teezerin Blow-Styling harjalla saa myös suoristettua luonnonkiharan hiuksen. Tangle Teezer -harjan luoja Shaun Pulfrey sanoi, ettei se ehkä ole maailman nopein keino, mutta kuitenkin mahdollista. Harjan tekniikan ansiosta föönatessa voidaan myös käyttää tavallista matalampaa lämpöä, jolloin hius ei rasitu yhtä paljon kuin + 200 asteen lämpötilalla suoristettaessa.

IMG_1317 copy
IMG_1289 copy


Tässä siis demonstroituna se, mitä kampaajat tekevät kuivatessaan hiuksianne tavallisilla harjoilla. Veto tuo jännitettä, joka taas antaa hiuksen kuivua muotoon, jolloin kampauksesta tulee tuuhea ja kiiltävä. Huomaatte, että föönilla painetaan harjaa samalla, kun hius liukuu harjan läpi. Tangle Teezerin Blow-Styling -muotoiluharjalla föönin ei edes tarvitse koskettaa hiuksia.

Saa nähdä, millainen harja on käytössä, sillä ainakin mä suosin enemmän föönaamista kuin hiusten suoristamista. Föönaaminen tekee mun hiuksista paljon tuuheammat kuin suoristusraudalla suoristaminen.

IMG_1280 copy
IMG_1341 copy

Heidi ja mä!

IMG_1215 copy
IMG_1194 copy
IMG_1328 copy
IMG_1334 copy

Minna ja Camilla!

IMG_1322 copy
IMG_1203 copy
IMG_1217 copy

Kiitos Marsaana, Shaun Pulfrey, Iso-Britannian suurlähettiläs Sarah Price sekä NBI Nordic Beauty Import - S2 Innovaatiot Oy:n edustajat tästä tilaisuudesta!

Tämän jälkeen käytiin ottamassa ihanien tyttöjen kanssa asukuvia, joita tulossa pian. Kiitos seurastanne Camilla, Heidi ja Minna!

t. Enni

Kommentit

 1. Näyttää kivalta! Mua harmittaa ihan kamalasti etten päässyt paikalle, ois ollut kiva kun olen ollut Tangle Teezerin fani niin pitkään. Tällä kertaa opiskelut meni kuitenkin edelle :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi! Mulla on ihan sama kans, töitä on aina silloin kun on ihania pressiaamiaisia... :D

   Poista
 2. Oli ilo nähdä! Onneksi näitä tapahtumia tulee joissa keretään nähdä lisää! :) xx

  VastaaPoista
 3. Oli ihana nähdä, toivotaan että nähään taas pian! :) Iso kiitos vielä kuvista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös! Kiva, että kuvat onnistu! En oo vielä ehtinyt kattoa es omiani :DD

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös