WHAT THE WOOBS? Maailman parhaat puiset aurinkolasit

Seuraava julkaisu on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Woobsin kanssa.

Maailman parhaat puiset aurinkolasit


WHAT THE WOOBS?

Pääsin tekemään kaupallista yhteistyötä Woobsin kanssa ja ajattelin kertoa siitä, miten päädyin valitsemaan testiin juuri nämä aurinkolasit ja miten brändin arvot näkyvät omassa elämässäni.

Ajaton muotoilu, rohkeus olla oma itsensä ja ekologisuus. Nämä ovat Woobsin kantavia arvoja, jotka kuvastavat slow-fashionia, eli hidasta kuluttamista. Kierrättäminen, kotimaisuus sekä laadukkaisiin tuotteisiin panostaminen ovat arvoja, joita myös itse arvostan.


woobs - muodikkaita aurinkolaseja

Woobs - muodikkaita aurinkolaseja


Tyyli pysyy aina

Palataan kuitenkin vähän taaksepäin, vuoteen 2013, jolloin opiskelin insinööriksi ja istuin ryhmäni kanssa fysiikantunnilla. Neljä tulevaa insinööriä mietti esitelmälleen aihetta. Jostain heräsi ajatus tutkia aurinkolaseja ja sitä, miten ne saisi yhdistettyä fysiikkaan. Opettaja kannusti tutustumaan linsseihin.

Nyt kun mietin tarkemmin opiskeluaikojani, huomaan yhä selkeämmin, kuinka olen aina mennyt omia polkujani. Miesvaltaiselle alalle opiskelevana insinöörinä huomasin nopeasti miten vähän naisia kampuksella itse asiassa näkyi. 

Kun mietin sanaa insinööri, saan päähäni kuvan hahmosta, jollaiseksi en itseäni tunnista. Nimittäin yksi on aina pysynyt: olen aina pyrkinyt olemaan rohkeasti oma itseni tyylistä tinkimättä. Olen myös kannustanut muita olemaan juuri sitä mitä sisimmässään tuntee olevansa. Ei tarvitse istua muottiin, vaan on rikkaus olla erilainen.

Parasta onkin se, että olen jotenkin onnistunut yhdistämään tekniikan, muodin ja tyylin. Hauskaa (tai no itse asiassa hieman huolestuttavaakin) on se että fysiikantunneista parhaiten mieleeni ovat jääneet aurinkolasit… 


woobs - muodikkaita aurinkolaseja

WOOBS

Woobs on kestävää designia suunnitteleva kotimainen yritys, joka on perustettu vuonna 2014 Turussa. Woobsin visio on toteuttaa korkealaatuisia, ekologisia ja muodikkaita aurinkolaseja, joissa yhdistyy ajaton design pienillä yksityiskohdilla maustettuna.

#SAYNOTOPLASTIC

Woobs on muotibrändi, joka haluaa tuottaa pitkäikäisiä, aikaa kestäviä, laadukkaita ja ekologisia tuotteita. Woobsin tuotteissa käytetäänkin aitoa puuta, jotka takaavat brändin laseille ainutlaatuisen ja tunnistettavan ulkomuodon. 

Miksi puu?

Puu on hyvä valinta materiaaliksi, sillä se on ekologista ja sitä pystyy helposti huoltamaan ja korjaamaan. Omiin kehyksiin pystyy myös vaihtamaan uudet linssit naarmuuntuneiden tilalle. Tämä taas tekee tuotteista vielä vastuullisemman ja tuo lisää käyttövuosia tuotteen elinkaareen.


Woobs - muodikkaita aurinkolaseja

Woobs-aurinkolasit

Woobs-aurinkolasit

Sain testiin kauniita aurinkolaseja, joista omat lempparini olivat rohkeat It’s Mayhem -malliston Pinkit Pennyt (Penny vaahtera harmaa) sekä ajattomat Petite-aurinkolasit (Petite Eebenpuu harmaa). 

Woobs Original -malliston Petite on kehys, joka kuuleman mukaan fits for all. Se onkin yksi Woobsin myydyimmistä malleista, enkä ihmettele. Näiden huippulinssien läpi katsottuna maailma näyttää aika hyvältä... Kyseisten aurinkolasien koko kehys on valmistettu puusta ja pienet metalliset yksityiskohdat aurinkolasien nurkissa istuvat kehyksiin yhtä nätisti kuin kyseiset aurinkolasit minun nenänvarteeni.

Kaikissa testiin saaduissa aurinkolaseissa on polarisoidut linssit (tuli heti fysiikantunnit mieleen), jotka ovat suosituksien arvoiset. Linssien polarisaatio siis poistaa heijasteita esimerkiksi vedestä ja lumesta. Se myös parantaa huomattavasti näkyvyyttä esimerkiksi autoa ajettaessa. 

Aurinkoisena päivänä en muutenkaan tykkää ajaa autolla ilman aurinkolaseja, mutta polarisoiduilla linsseillä varustetut aurinkolasit nostavat ajokokemuksen vielä ihan nextille levelille. 


woobs - muodikkaita aurinkolaseja

Woobs - muodikkaita aurinkolaseja


It’s Mayhem 

Entäs sitten tämä villi kortti, eli pinkit Pennyt. Nämä aurinkolasit OVAT minä! Pink is my happy color ja penni ajatuksistasi. Siksi Penny-aurinkolasit olivatkin ensimmäinen valintani aurinkolaseista, joita halusin päästä testaamaan. 

Penny on kaunotar, jossa yhdistyy yksinkertainen, mutta räiskyvä persoona. Millään tavalla en pidä itseäni yksinkertaisena, muuten kuin että olen leppoinen ja hyvin sopeutuva persoona, joka yleensä aina tulee toimeen kaikkien kanssa. Samoin ajattelen tästä kehyksestä: se sopii varmasti monille, ja pinkki väri antaa kehykselle kivasti luonnetta.

Klassinen, ajaton ja ripaus rohkeutta. Siihen Woobs pyrkii, ja saman voin allekirjoittaa myös oman tyylini kohdalla. Ole aito oma itsesi ja ylpeä siitä!

Penny vaahtera harmaa -aurinkolasit

Alennus Woobsin verkkokauppaan

Käy kurkkaamassa Woobsin verkkokaupasta, mitkä aurinkolasit kuvastaisivat juuri sinua ja linkkaa alle malli, johon rakastuit. 

Ja kun rakastut, niin ilahdut vielä enemmän -20% alennuskoodista, jolla voit kotiuttaa rakkauden kohteesi kotiin. Muista siis käyttää tilatessa koodia ENNI20, niin alennus on sinun.

t. Enni

Kaupallinen yhteistyö: Woobs

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös