Siirry pääsisältöön

WHAT THE WOOBS? Maailman parhaat puiset aurinkolasit

Seuraava julkaisu on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Woobsin kanssa.

Maailman parhaat puiset aurinkolasit


WHAT THE WOOBS?

Pääsin tekemään kaupallista yhteistyötä Woobsin kanssa ja ajattelin kertoa siitä, miten päädyin valitsemaan testiin juuri nämä aurinkolasit ja miten brändin arvot näkyvät omassa elämässäni.

Ajaton muotoilu, rohkeus olla oma itsensä ja ekologisuus. Nämä ovat Woobsin kantavia arvoja, jotka kuvastavat slow-fashionia, eli hidasta kuluttamista. Kierrättäminen, kotimaisuus sekä laadukkaisiin tuotteisiin panostaminen ovat arvoja, joita myös itse arvostan.


woobs - muodikkaita aurinkolaseja

Woobs - muodikkaita aurinkolaseja


Tyyli pysyy aina

Palataan kuitenkin vähän taaksepäin, vuoteen 2013, jolloin opiskelin insinööriksi ja istuin ryhmäni kanssa fysiikantunnilla. Neljä tulevaa insinööriä mietti esitelmälleen aihetta. Jostain heräsi ajatus tutkia aurinkolaseja ja sitä, miten ne saisi yhdistettyä fysiikkaan. Opettaja kannusti tutustumaan linsseihin.

Nyt kun mietin tarkemmin opiskeluaikojani, huomaan yhä selkeämmin, kuinka olen aina mennyt omia polkujani. Miesvaltaiselle alalle opiskelevana insinöörinä huomasin nopeasti miten vähän naisia kampuksella itse asiassa näkyi. 

Kun mietin sanaa insinööri, saan päähäni kuvan hahmosta, jollaiseksi en itseäni tunnista. Nimittäin yksi on aina pysynyt: olen aina pyrkinyt olemaan rohkeasti oma itseni tyylistä tinkimättä. Olen myös kannustanut muita olemaan juuri sitä mitä sisimmässään tuntee olevansa. Ei tarvitse istua muottiin, vaan on rikkaus olla erilainen.

Parasta onkin se, että olen jotenkin onnistunut yhdistämään tekniikan, muodin ja tyylin. Hauskaa (tai no itse asiassa hieman huolestuttavaakin) on se että fysiikantunneista parhaiten mieleeni ovat jääneet aurinkolasit… 


woobs - muodikkaita aurinkolaseja

WOOBS

Woobs on kestävää designia suunnitteleva kotimainen yritys, joka on perustettu vuonna 2014 Turussa. Woobsin visio on toteuttaa korkealaatuisia, ekologisia ja muodikkaita aurinkolaseja, joissa yhdistyy ajaton design pienillä yksityiskohdilla maustettuna.

#SAYNOTOPLASTIC

Woobs on muotibrändi, joka haluaa tuottaa pitkäikäisiä, aikaa kestäviä, laadukkaita ja ekologisia tuotteita. Woobsin tuotteissa käytetäänkin aitoa puuta, jotka takaavat brändin laseille ainutlaatuisen ja tunnistettavan ulkomuodon. 

Miksi puu?

Puu on hyvä valinta materiaaliksi, sillä se on ekologista ja sitä pystyy helposti huoltamaan ja korjaamaan. Omiin kehyksiin pystyy myös vaihtamaan uudet linssit naarmuuntuneiden tilalle. Tämä taas tekee tuotteista vielä vastuullisemman ja tuo lisää käyttövuosia tuotteen elinkaareen.


Woobs - muodikkaita aurinkolaseja

Woobs-aurinkolasit

Woobs-aurinkolasit

Sain testiin kauniita aurinkolaseja, joista omat lempparini olivat rohkeat It’s Mayhem -malliston Pinkit Pennyt (Penny vaahtera harmaa) sekä ajattomat Petite-aurinkolasit (Petite Eebenpuu harmaa). 

Woobs Original -malliston Petite on kehys, joka kuuleman mukaan fits for all. Se onkin yksi Woobsin myydyimmistä malleista, enkä ihmettele. Näiden huippulinssien läpi katsottuna maailma näyttää aika hyvältä... Kyseisten aurinkolasien koko kehys on valmistettu puusta ja pienet metalliset yksityiskohdat aurinkolasien nurkissa istuvat kehyksiin yhtä nätisti kuin kyseiset aurinkolasit minun nenänvarteeni.

Kaikissa testiin saaduissa aurinkolaseissa on polarisoidut linssit (tuli heti fysiikantunnit mieleen), jotka ovat suosituksien arvoiset. Linssien polarisaatio siis poistaa heijasteita esimerkiksi vedestä ja lumesta. Se myös parantaa huomattavasti näkyvyyttä esimerkiksi autoa ajettaessa. 

Aurinkoisena päivänä en muutenkaan tykkää ajaa autolla ilman aurinkolaseja, mutta polarisoiduilla linsseillä varustetut aurinkolasit nostavat ajokokemuksen vielä ihan nextille levelille. 


woobs - muodikkaita aurinkolaseja

Woobs - muodikkaita aurinkolaseja


It’s Mayhem 

Entäs sitten tämä villi kortti, eli pinkit Pennyt. Nämä aurinkolasit OVAT minä! Pink is my happy color ja penni ajatuksistasi. Siksi Penny-aurinkolasit olivatkin ensimmäinen valintani aurinkolaseista, joita halusin päästä testaamaan. 

Penny on kaunotar, jossa yhdistyy yksinkertainen, mutta räiskyvä persoona. Millään tavalla en pidä itseäni yksinkertaisena, muuten kuin että olen leppoinen ja hyvin sopeutuva persoona, joka yleensä aina tulee toimeen kaikkien kanssa. Samoin ajattelen tästä kehyksestä: se sopii varmasti monille, ja pinkki väri antaa kehykselle kivasti luonnetta.

Klassinen, ajaton ja ripaus rohkeutta. Siihen Woobs pyrkii, ja saman voin allekirjoittaa myös oman tyylini kohdalla. Ole aito oma itsesi ja ylpeä siitä!

Penny vaahtera harmaa -aurinkolasit

Alennus Woobsin verkkokauppaan

Käy kurkkaamassa Woobsin verkkokaupasta, mitkä aurinkolasit kuvastaisivat juuri sinua ja linkkaa alle malli, johon rakastuit. 

Ja kun rakastut, niin ilahdut vielä enemmän -20% alennuskoodista, jolla voit kotiuttaa rakkauden kohteesi kotiin. Muista siis käyttää tilatessa koodia ENNI20, niin alennus on sinun.

t. Enni

Kaupallinen yhteistyö: Woobs

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my