UNELMA TOTEUTUMASSA

vanajanlinna-inspiraatio

Jänniä uutisia!

En olekaan täällä vielä maininnut, mutta olen kaikessa hiljaisuudessa päässyt toteuttamaan erästä elämänmittaista haavettani. Ei varmaan tule yllätyksenä, että olen linnafani ja fanitan linnoja niin paljon, että olen esimerkiksi ottanut tavoitteeksi kiertää kaikki Suomen linnat läpi.

Olen itse asiassa Instagramin puolella jo vähän avannut ajatuksiani haaveeseeni liittyen ja laittanut fiiliskuvia tulevaa salonkiani varten. Viimeksi inspiraatiota tuli haettua Vanajanlinnasta. Osittain siis tästä syystä olen tänä keväänä kiertänyt taas linnoja läpi. Nyt voin jo ruksittaa Suomen linnamaisista kohteista seuraavat: Turun linna, Hämeen linna, Suomen linna, Vanajanlinna ja Haikon kartano.

No mikä se elämäni suurin haave on ollut? Rakentaa oma linna!

Ja nyt se haave on toteutumassa!!

Olen ostanut rantatontin Paltamosta ja rakennustyöt alkavat heti kesällä. Mun mini-Versailles valmistuu arviolta loppukesästä 2022. 

Moni myös on kysellyt, mistä moinen haave on lähtöisin. Linnan rakentamiselle löytyy ihan käytännöllinenkin syy: haluan käyttää kotia myös studionani, ja tulen sisustamaan kämpän siten, että sieltä löytyy mahdollisimman paljon hyviä kuvaustaustoja. 

Ainoa haaste projektissa on oikeastaan ollut se, että koska jouduin hakemaan lainaa yksin, en tietenkään saanut ihan niin isoa summaa kasaan. Niinpä minun piti hieman tinkiä sijainnista. Paltamo kuitenkin tuntuu juuri oikealta paikalta.

Joten rakennus- ja sisustusaiheisia postauksia tulossa blogin puolelle piakoin. Ihanaa viikko kaikille. :)

t. Enni

Kivaa aprillipäivää! :)

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös