Hyvää syntymäpäivää, rakas

3-vuotissyntymäpäivät

Vähän aikaa sitten vietettiin mun hurjapään synttäreitä, mun pikkuneiti täytti nimittäin jo kolme vuotta!

Näin kirjoitin Instagramissa julkaistun kuvan oheen:

"Mun pikku tehopakkaus, energiaa oikeasti kuin pienessä kylässä. Utelias, sosiaalinen, rohkea, kovapäinen, äänekäs, taitava, aktiivinen ja iloinen supersankari.

Et varmasti tule jäämään jalkoihin vanhempana, sulla on jo nyt vahva ääni ja annat sen kuulua. Maailman ihanin pikku Eldo, onnea rakas."

Keväiset juhlat junateemalla

Juhlapäivän kunniaksi päästin itseni helpolla ja tein jätskikakun, jonka muotoilin junaksi. Muistan, että äitini teki aikoinaan minulle ja siskoilleni vähän vastaavanlaisia kakkuja, joten päätin jatkaa perinnettä. 

Sitä paitsi neiti on mahdoton junafani. Hankimmekin isovanhempien kanssa hänelle lahjaksi junaradan, jollainen neidin molemmilta serkkupojilta jo löytyikin. Mummolassa on tullut leikittyä myös settiin kuuluvalla sähköveturilla, joten kun sitä ei vielä aamulla löytynyt lahjapaketista, ihmettely oli suurta.

Onneksi kummitädin paketista löytyi kyseinen sähköveturi. Samaten tyttöni sai lahjaksi frisbeegolf-setin, josta riitti riemua oikeastaan kaikille. Siitä neiti myös tykkäsi ihan huikean paljon. 

äiti ja tytär yhteiskuvassa

lapsen syntymäpäivän yhteiskuva
juna-jäätelökakku


Olipa ihanan lämmin ja aurinkoinen päivä. Vietettiin juhlia tänäkin vuonna koronaturvallisesti oman porukan kesken. Päivän ainoat yhteiskuvat sain perinteisillä keinoilla: lahjonnalla ja vähän uhkailullakin...

Pääasia kuitenkin, että neiti viihtyi ja sai vietää aikaa läheisten kanssa. Ainiin, muistin juuri, että kuvasimme onnittelulaulun videolle. Lauloimme laulun taas perinteiseen tapaan suomeksi, espanjaksi ja englanniksi.. Feliz cumpleaños mi cariño!

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös