Kaksi eri tilaa, samat huonekalut - Lastenhuoneen sisustusvinkit


Julkaisu on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Jollyroomin kanssa ja se sisältää kaupallisia linkkejä, jotka on merkattu *-merkillä.Lapsen oma nurkkaus makuuhuoneeseen

Jatkan lapsiaiheisten sisustusjuttujen parissa, sillä nyt vuorossa olisi lupailemani lapsen oma nurkkaus makuuhuoneeseen. Ideana oli toteuttaa yksillä huonekaluilla kaksi eri tilaa ja viime kerralla näytin millaisen lapsen oman leponurkkauksen toteutin meditaatiokeitaaseemme, eli siis parvekkeelle.

Jatkan kaupallista yhteistyötä *Jollyroomin kanssa lastenhuoneen sisustusvinkkien parissa ja pian näet, millaisen makuuhuoneen nurkkaukseen samoilla tuotteilla saa aikaiseksi.

Syksy ja sisustaminen

Syksy tekee selvästi tuloa, joten varmasti monella muullakin on katse siirtynyt jo kohti normaalia arkea. Tämä vuosi onkin ollut melkoisen hurja, mutta ainakin toistaiseksi tilanne on nyt se, että lapset pääsevät käymään koulua paikan päällä ja tarvitsevat hyvät työskentelytilat koulutehtävien tekoon.

Syksy onkin usein aikaa, jolloin lastenhuoneen sisustus kokee muutoksia. Itselläni on tosin vielä niin pieni neiti, että vierähtää tovi ennen kuin työpöydän ja kunnollisen työtuolin valinta tulee olemaan ajankohtainen asia. Neiti kuitenkin kasvaa kovaa vauhtia, joten nyt oli aika päivittää sänky.

Koska sisustusaiheiset jutut ovat lähellä sydäntä ja aihe on muutenkin hyvin ajankohtainen Tuusulan Asuntomessujen takia (kuka muuten kävi tuolla?), niin tässäpä olisi inspiraatiota lastenhuoneeseen.

Tähän väliin pakko sanoa, että *Minitude Nordicin Puputuoli on ollut ihana hankinta, sillä se käy lapsen yöpöydästä ja siinä voi pitää myös yövaloksi hankittua *Alice & Foxin sateenvarjovalaisintaTammesta valmistettu puputuoli sopii oikeastaan minne tahansa ja siksi olenkin tykästynyt siihen tosi paljon. Näin myös asuntomessuilla näitä samoja tuoleja eräässä kohteessa.Tytön ensimmäinen yö uudessa sängyssä

Pakko sanoa, että alkuun jännitin vähän, miten tyttö nukkuisi uudessa sängyssä. Olin pitkittänyt sängyn vaihtoa, koska tiesin, ettei vielä olisi kiire vaihtaa. Taapero voi hyvin nukkua kolmekin vuotiaaksi asti pinnasängyssä.

Viime viikolla sain kuitenkin aikaiseksi pistää makuuhuoneen sisustuksen kuntoon, joten samalla roudasin  *JLY:n juniorisängyn omalle paikalleen ja kävin hakemassa parvekkeelta *Alice & Fox Thea -vuodekatoksen paikalleen.

Sitten innostuin ihan kunnolla asettelemaan minulta jo ennestään löytyneitä sisustustavaroita paikoilleen. Näistä Jollyroomin kautta saaduista tuotteista *Sass & Belle Sweet Dreams -matto sekä vaaleanpunainen säkkituoli vaativat vähän pyörittelyä, mutta lopulta päädyin laittamaan ne ainakin toistaiseksi näin. Tällä hetkellä mulla on itse asiassa ollut myös oma parisänky keskellä huonetta, mutta voisin sen toistaiseksi siirtää kiinni seinään, koska silloin saisimme huoneeseen paljon enemmän tilaa liikkua. Asumme siis kaksiossa.

Tyttöni ensireaktio

Kun tyttö sitten tuli kotiin ja olin saanut makuuhuoneen valmiiksi, kerroin hänelle, että tiedossa olisi pieni yllätys. Hymyilyttää vieläkin, kun muistelen tyttöni ensireaktiota. Neiti oli silminnähden niin innostunut, ettei meinannut pysyä pöksyissään. Neiti ihasteli ja testaili sänkyä pitkään.

Illalla iltasadun jälkeen tyttö kömpi tyytyväisin mielin uuteen sänkyynsä nukkumaan ja nukahti siihen tosi helposti. Hänelle oli tietysti tärkeää asetella ensin kaikki pehmolelut ympärilleen ja antaa minun peitellä hänet nukkumaan.

Ensimmäisenä iltana taisin kuitenkin jäädä omaan sänkyyn makoilemaan siksi aikaa, että tyttöni nukahtaisi, koska pelkäsin hieman tipahtaisiko hän sängystä! Koska meidän huoneen sisustusta on vaikea kääntää toisin päin, jää sängyn sivupaneeli väärään päähän tällä hetkellä. Voisin kuitenkin joku päivä miettiä, saisinko sänkyjä käänneltyä siten, että reuna olisikin oikeassa päässä.

Sain valita sängyn Jollyroomilta patjan kera, joten valitsin suoraan setin, jossa sängynrungon mukana tuli laadukas *BabyMatexin Carpathia-patja. Kyseisestä patjasta löytyy tuuletusaukot, vahvistetut sivut ja sisäänrakennettu hierontatoiminto.

Jatkuuko projekti?

Joo! Mulla on ollut suunnitelmissa lisätä seinälle vielä yksi hylly ja ehkä hommata muutamia sisustustarroja tuomaan eloa nurkkaukseen. Nyt kaiken hälinän (ja kiviseinien) keskellä en ole saanut kaikkea itse toteutettua, mutta ehkä syksyn aikana pääsen toteuttamaan viimeiset suunnitelmat. Sitä paitsi eihän muutostakaan tähän asuntoonkaan ole vielä vierähtänyt kuin muutama kuukausi.
Makuuhuoneen nurkkaus toteutettiin seuraavilla tuotteilla

Jollyroomin verkkokauppa

Jos et vielä nähnyt, millaisen tilan loin parvekkeelle vuodekatoksen ja säkkituolin avulla, niin viimeistään nyt kannattaa kurkata miltä aiemmin toteuttamani lapsen oma nurkkaus parvekkeella näyttikään, ja mistä idea näiden kahden tilan sisustamiseen ylipäätään lähti.

Samaten, jos kaipaat lisää sisustusinspiraatiota lastenhuoneeseen, niin *Jollyroomin sivuilta löytyy tuhansia vinkkejä. Mun mielestä Jollyroom onkin tällä hetkellä yksi parhaista lastentarvikkeita tarjoavista verkkokaupoista, joten jos et ole vielä tutustunut valikoimaan, niin hopihopi tutkimaan.

Ainiin, mua muuten kiinnostaisi ihan hirvittävän paljon tietää, minkä ikäisenä teillä siirryttiin taaperosänkyyn ja miten vaihdot ovat sujuneet?

t. Enni

Julkaisu on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Jollyroomin kanssa ja se sisältää kaupallisia linkkejä, jotka on merkattu *-merkillä.

Kommentit

  1. Tää huone näyttää kyl niin kauniilta yksityiskohtineen kaikkineen. <3 Aivan ihana! Meillä lapsi ei suostunut pienenä nukkumaan pinnasängyssä ollenkaan, nukuttiin alkuun perhepedissä ja ostettiin sit tavallinen lastensänky, jota saa pidennettyä noin 160-180cm pitkäksi vuosien mittaan. Aluksi se laitettiin meidän sängyn viereen ja siitä siirrettiin omaan huoneeseen, kivuttomasti meni meilläkin alussa. :) Pinnasängystä ei jostain syystä tykännyt yhtään, eikä saatu totutettua siihen, mut tuo tavallinen sänky oli sit hänestä hyvä nukkua ja olla. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Minunkin kanssani nukkui itse asiassa tosi pitkään vieressä, varmaan melkein 1,5 vuotiaaksi, mutta sitten alkoi potkia niin paljon, että itse aloin nukkua huonosti ja oli pakko siirtyä pinnasänkyyn :D Mut nyt nauttii nukkua tässä uudessa omassa sängyssä tosi paljon, ja vain alle vuoden nukkui pinnasängyssä. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös