Tuusulan Asuntomessut 2020 ja kauneimmat kohteet
TUUSULAN ASUNTOMESSUT 2020

Kävin tutustumassa Tuusulan Rykmenttipuiston Asuntomessuihin tänään. Tämän vuoden sisustustrendit olivat ihmeen lähellä omia mieltymyksiäni. Näin varmaan viisi pinkkiä sohvaa, vaikka tuntuu, että kaikki muut ovat ihmetelleet sohvani väriä!

Paljon näkyi sisustuksessa edelleen mustaa ja vaaleaa marmorikuviota ja vieläkin messinki näyttää olevan pinnalla. Jotenkin luulin, etten ikinä kyllästyisi messinkiin, mutta jostain syystä valkeat marmorikylpyhuoneet messingin värisine hanoineen tuntuivat jo vähän nähdyiltä.

Ihanasti kuitenkin monessa sisustuksessa oli hyödynnetty puuta. Mun yksi lempikylpyhuone olikin mustan marmorilaatan sekä sormipaneelin yhdistelmä Linnamajurissa, jonka sisustuksesta vastasi Linda Baki Design.

Koska mun pää ei nyt hirveästi toimi, enkä millään muista kohteiden nimiä ja kuvia tuli miljoona, joten annetaan kuvien puhua puolestaan.

Villa Sanni

Kiitos paljon vielä Asuntomessuille, että pääsin tutustumaan paikan päälle kohteisiin ja erityissuosituksena käykää tutustumassa Villa Sanniin, jonka sisustuksesta hyvä ystäväni Iisa Design Iisa Laatiosta vastaa. Upeaa työtä! Boho Chic -tyyli iskee edelleen! Tämä oli ihana ja tuli vähän mieleen omat sisustusjutut kotosalla!


Mulla on eteisen kaapissa samat nahkavetimet, tosin leveinä versioina. Samaten lepakkotuoli löytyy ja samantyylinen nahkarahi... :)

Tuollaisia penkkejä olen suunnitellut meidän Espanjan asunnon keittiön tuoleiksi!
KEUDAN MESSUTALO

Keudan toteuttama messutalo oli myös upea! Toki siellä oli aika villistikin yhdistelty eri materiaaleja ja värejä, mutta loppua kohden aloin lämmetä talolle todella paljon. Erityisesti olohuoneen sisustus oli todella kivasti toteutettu.

Pakko silti aina liputtaa vanhan työpaikan puolesta. Hienoa työtä nuoret!


Keudan messutalo, Tuusulan asuntomessut
Villa Fortuna

Villa Fortunassa oli jokainen kylpyhuone toteutettu samaa linjaa mukaillen, vaaleaa marmorikuvioista laattaa yhdistettynä messinkisiin. Fortuna oli mielestäni yksi messun näyttävimmistä taloista.Mikä oli oma suosikkini?

Oma suosikkiasuntoni on tuo ensimmäisessä kuvassa näkyvä bohohenkisesti sisustettu ja ulkoa tummaksi maalattu talo, jonka nimeä en nyt jostain syystä vaan saa päähäni. Muistatko sinä mikä talon nimi oli?

Ja hei, jos messut kutkuttavat, niin muistakaa messuilla turvallisesti. Maskeja jaettiin porteilla ja niitä kannattaakin käyttää. Jokaisen asunnon ulkopuolella oli myös käsidesiä. Itse kuljin koko messujen ajan maski kasvoilla varmuuden vuoksi.

Turvallisia messuja kaikille ja toivottavasti inspiroiduit kuvista!

t. Enni


Osallistuminen messuille tapahtui pressipassilla / messulippu saatu ilmaiseksi.

Kommentit

Lue myös