Siirry pääsisältöön

NÄMÄ TAVARAT VAUVA TARVITSEE - VAUVAN TARVIKKEET TOKMANNIN VERKKOKAUPASTA

Kaupallisessa yhteistyössä Tokmannin kanssa.

Vauva, vauva, vauva... Nyt moni miettii, ettei meikäläisellä pyöri mielessä enää mikään muu kuin vauva. Tottahan se on, sillä hyvin pitkälti ajatukset ovat kääntyneet vauvaa kohti. Minkä sille voi, sillä valmennus vauvaelämään aloitetaan jo hyvissä ajoin, ihan neuvolasta ja perhevalmennuksista lähtien. Niinpä olen taas kasvattanut tietoani ja ajattelin jakaa sitä muillekin!

Tässä yhteistyöpostauksessa esittelen Tokmanni-verkkokaupasta löytyviä hankintoja vastasyntyneelle. Postauksessa näkyvät tuotteet on saatu blogin kautta. Postaus sisältää syvälinkkejä kyseisiin tuotteisiin, eikä tuotteita pääse valitettavasti tarkastelemaan, jos selaimessasi on käytössä mainonnanesto-ohjelma.

TOKMANNI-VERKKOKAUPPA 

Pääsin tekemään ajankohtaista yhteistyötä Tokmannin kanssa vauvahankintojen osalta, joten ilman muuta tällainen tilaisuus piti käyttää hyväksi. Tokmannin verkkokaupasta löytyy monipuolinen ja jatkuvasti uudistuva kattaus mm. vapaa-ajan ja kodintekniikan tuotteita sekä kosmetiikkaa

Tokmannin myymälä löytyy myös Järvenpäästä ja kyseinen myymälä onkin ollut jo vuosien ajan yksi suosikkiliikkeistäni. Jos etsin edullista kosmetiikkaa, meikkejä tai taloustarvikkeita, suuntaan aina Tokmannille. Yhdessä välissä ostin Tokmannilta myös aina irtokarkit viikonlopuksi, sillä vain ja ainoastaan sieltä sai lempisalmiakkejani.

Mainittakoon, että nykyisin Tokmanni myy esim. hurjan suosittua ja oikeasti toimivaa Fudge Silver Shampoota älyttömän kilpailukykyiseen hintaan. Joulun alla löysin sieltä myös Beauty Blendereitä todella edullisesti. Nyt teemana ovat kuitenkin vauvan must-have-ensihankinnat.

tokmanni-ainu-ensipupu

MITÄ VAUVA TARVITSEE?

Olen onnistunut selvittämään, että vauvan perushoitoon tarvitaan tietysti ravinnon ja läheisyyden lisäksi paikka vaihtaa vaippoja ja muutoinkin jokin pesupaikka. Niinpä vauva tarvitsee hoitopöydän läheisyyteen mm. topseja, talkkia, vaippoja, vaatteita ja pyyhkeitä. Äitiyspakkaus sisälsikin kattavasti perustarvikkeita, kuten erilaisia vaatteita ja petivaatteita, joten hankittavaksi jäi enää muutamia tarpeellisia hoitotarvikkeita.

Yksi tarpeellinen hankinta oli tietysti vauvan kylpyamme, sillä vaikka olen kuullut, että vauvan voi pestä vaikka samalla suihkussa käydessä, niin vauvat nauttivat kylpemisestä.

Jotta löysin hyvän kylpyammeen, piti mun googlailla sopivia kylpyammeita ja niiden ominaisuuksia, vaikka se hassulta kuulostaakin. Onneksi selvitin asiaa, sillä yhdeksi tärkeimmäksi asiaksi muodostui se, että kannattaa hankkia kylpyamme, jonka pohjasta löytyy tulppa. Tulpan avulla veden voi valuttaa helposti viemäriin kylpyhetken jälkeen. 

1. MUUMI-AIHEINEN KYLPYAMME TULPALLA

Kuinka ollakaan Tokmannin verkkokaupasta löytyy tätä paljon kehuttua Muumiaiheista kylpyammetta! Muumi-kylpyammeesta löytyy kaivattu tulppa tyhjentämistä varten. Kyseinen kylpyamme on edullinen ja hieman isompi kuin eräs toinen varteenotettava kilpailija, josta tosin pohjatulppaa ei löydy ollenkaan. Kokonsa ansiosta kylpyamme soveltuu käyttöön myös pitkään.

Netin keskustelupalstoilta bongasin, että tämä kyseinen kylpyamme nauttii todella laajaa suosiota lapsiperheiden keskuudessa.

tokmanni-muumi-kylpyamme-tulpalla-libero-hoitooljy

2. NATUSAN BABY SINKKIVOIDE

Seuraavaksi silmiini osui kulttimaineen saavuttanut luottotuotteeni Natusan Baby Sinkkivoide (kutsun tätä sinkkipastaksi), joka on ihan paras tuote aikuisillekin. Se sopii erilaisten ihottumien, kuten taiveihottuman hoitoon ja on siitä loistava tuote, että se kestää hyvin kosteutta, eikä kirvele ollenkaan. Natusan Baby Sinkkivoidetta voi myös tilata verkkokaupasta.

Natusan Baby Sinkkivoidetta voi käyttää periaatteessa mihin vaan keksii paksun ja kestävän koostumuksen vuoksi. Vauvoilla tätä käytetään esimerkiksi vaippaihottuman hoitoon. Sinkkivoide on yksi niistä tuotteista, jota tulisi aina löytyä kaapissa, sillä se sopii käytettäväksi aina vauvasta vaariin.

3. LIBERO HOITOÖLJY

Kolmas hankinta liittyi myös pesuun, sillä jos vauvan iho on kuivahko, voi kylpyveden sekaan lorauttaa öljyä. Hyvä esimerkki tähän on Libero Hoitoöljy. Liberon Joutsenmerkittyä, hajusteetonta ja herkkäihoisille soveltuvaa hoitoöljyä (150 ml) löytyy verkkokaupasta muutamalla eurolla.

Hoitoöljy on monikäyttöistä ja se sopii niin kylpyyn, vauvahierontaan ja vauvan ihon puhdistukseen. Tuote sopii kaikenikäisille vastasyntyneestä lähtien.

natusan-baby-sinkkivoide

3. AINU TUTTIPULLOT JA AINU ENSIPUPU

Ohjeiden mukaan vauvalle tulee myös hankkia varmuuden vuoksi muutamia tuttipulloja, sillä jos normaali ruokinta ei onnistu, tulee turvautua pulloruokintaan. Tuttipulloja löytyy paljon erilaisia, mutta itse valitsin alkuun pienen 120 ml Ainu tuttipullon, sillä vauvan nauttima maidon määrä on alussa niin vähäistä. Ainu-merkin tuttipulloista voi tilata verkkokaupasta tätä pienempää kokoa, minkä ohella saatavilla on myös isompia 240 ml pulloja alle neljällä eurolla.

Ainu-merkiltä löytyy paljon loistavia tuotteita, kuten ihanan pehmeä Ainu Ensipupu. Ainu Ensipupu on maailman suloisin ensilelu vauvalle, ja sen voi jopa pestä 40 asteessa pyykinpesukoneessa. Jo kauan ennen kuin edes haaveilin vauvasta, tiesin, että tällainen lelu oli hankittava.

Ainu tuttipulloja (120 ml) ja Ainu Ensipupuja myydään Tokmannin verkkokaupassa värilajitelmina, eli niiden väriä ei pysty valitsemaan tilauksen yhteydessä. Sikäli tällä ei ole mitään merkitystä tuttipullojen kohdalla, mutta jos haluat tietyn värisen ensipupun, niin myös myymälästä näitä pitäisi löytyä. Olen itse todella tyytyväinen pupun ja tuttipullon väriin.

4. CANPOL PURUHAHMO

Canpolin helistin/purulelussa on tukeva kahva ja kahvan sisällä helistin. Hankin tuotteen valmiiksi vauvan hampaiden tuloa varten, sillä tätä hän voi sitten mussuuttaa, jos tuntuu kovin pahalta. Helistimestä kerrotaan, että värit ja muodot auttavat kehittämään lapsen silmän ja käden koordinaatiota.

Canpol puruhahmo myydään myös värivalikoimana. Näitä on saatavilla verkkokaupasta neljässä eri iloisessa värissä.

canpol-puruhahmo

5. PHILIPS ITKUHÄLYTIN YÖVALOLLA

Viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä esittelen yövalollisen Philips Itkuhälyttimen. Philips Itkuälyttimen avulla pystyy kuulostelemaan vauvan unen tilaa ja ampaisemaan paikalle toivon mukaan ennen pahinta katastrofiparkua. Philipsin itkuhälytin on saanut yli sata arvostelua Tokmannin verkkokaupassa ja keskiarvoltaan se on saanut oikein hyvät arvosanat mm. hinta-laatusuhteesta.

Itkuhälyttimiä on markkinoilla monenlaisia ja -hintaisia. Päätin, että pysytään tämän hankinnan kohdalla edullisessa perusmallissa, joka saa vaatia verkkovirtaa (vauvan yksikkö), eikä sisällä mitään turhia hienouksia, kuten kameroita. Asuntomme ei ole kovin suuri, joten pystyn kurkkimaan ulos tarvittaessa. Jos kuitenkin olen vaikkapa sisällä kodinhoitohuoneessa laittamassa pyykkejä ja vauva nukkuu terassilla, en välttämättä kuulisi, jos vauva alkaisi itkeä.

Itkuhälytin on saanut erityiskiitosta pienestä koosta, sillä itkuhälyttimen vastaanotin mahtuu vaikka taskuun. Lisäksi muut käyttäjät ovat pitäneet yövalon käyttömahdollisuudesta ja selkeästä äänentoistosta. Tuote soveltuu käytettäväksi sisällä tai esimerkiksi parvekkeella, jossa lämpötila ei laske alle kymmeneen asteeseen.

philips-itkuhalytin-SCD501
philips-itkuhalytin-yovalo-vauva


Kesällä itkuhälytintä voi toki käyttää hyvin ulkonakin ja ajattelinkin tämän sopivan loistavasti esimerkiksi terassille tai etupihalle, jos vauva nukkuu keväällä ulkona.

Vastaanotin toimii pattereilla, tai akkupattereilla verkkovirran ohella, jolloin sitä on helppo kuljettaa mukana. Vauvan yksikkö tulee olla kytkettynä verkkovirtaan. Koska nukkuva vauva pysyy kuitenkin (toivon mukaan) paikallaan, ei haittaa, että lähettimenkin tulee olla paikallaan.

philips-itkuhälytin-vauvan-hoitotarvikkeet philips-itkuhalytin-yovalo

Kannattaa käydä kurkkaamassa Tokmannin verkkokaupan laaja ja monipuolinen valikoima. Tuotteiden tilaaminen verkkokaupasta on helppoa ja kuljetuksen saa nopeasti vaikka kotiovelle asti. Minä tilasin tuotteet suoraan myymälään, niin pystyin hakemaan tuotteet juuri silloin kun halusin. 

Toivottavasti näistä jakamistani vinkeistä on hyötyä, ja jos tuntuu, että listaltani puuttuu jokin tärkeä asia, vinkatkaa siinä minulle.

t. Enni

Postaus on toteutettu yhteistyössä Tokmannin verkkokaupan kanssa. Kaikki postauksessa näkyvät tuotteet on saatu Tokmannilta.

Kommentit

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt