Hääkampauksen suunnittelua L’Oréal Elnettin kanssa


Kaupallisessa yhteistyössä: Indiedays ja L’Oréal Elnett

Kuten olette jo varmasti lukeneet, osallistuin viime lauantaina Blogger’s Inspiraton Day:ssa Elnettin hiusmalliksi, sillä olen mukana Indiedaysin ja L’Oréal Elnettin kampanjassa. Tämän kevään kampanjassa keskitytään erilaisiin hääkampauksiin ja koska olen tulevan kesän morsian, tämän kampanjan avulla pääsin kokeilemaan yhtä potentiaalista hääkampausta.

Tulevana kesänä haaveissani on siis juhlia boheemin, vintagehenkisen mekkoni kera hiukset ainakin suurimmilta osin auki. Tästä syystä perinteinen nutturakampaus ei sovi, vaikka ne kauniita ovatkin. Olen myös luonteeltani hieman boheemi henkilö, jonka tyyliin kuuluu eräänlainen huolettomuus ja hiusten luonnollisuus. Tästä syystä viihdyn pitkien hiusteni kanssa, enkä juurikaan käsittele niitä.


Siinä mielessä en kyllä ole boheemi, että viihtyisin ilman meikkiä. Päinvastoin, meikkaaminen on mielestäni niin kivaa, että meikkaan usein aika voimakkaastikin. En siis astele papin eteen meikittömänä ja tukka takkuisena, vaan haaveissa on kaunis meikki ja huolettoman boheemi kampaus. 

Hääkampaukselta haen luonnollisuutta. Siinä saisi olla hieman kiharaa ja ehkä trendikästä waterfall-tyylistä letitystä tai kieputusta. Pohdin myös, että jättäisin hiukset kokonaan auki. Kuvissa näkyvä, Elnettin pisteellä toteutettu kampaus oli vasta yksi vaihtoehdoista, eli pääsen pian testailemaan lisää erilaisia kampauksia.


Kampaukseeni tulevat luonnollisesti kuulumaan myös kukat, mutta olen vielä kahden vaiheilla käytetäänkö hiuksissani aitoja kukkia, vai tyydynkö tekokukkiin. Mielestäni oikeissa kukissa on sitä tiettyä aitoa henkeä, mutta tekokukat pysyisivät kuitenkin hyvänä koko päivän ajan. Tuntuu vain, etten pääse autenttiseen fiilikseen tekokukilla. Jos teillä lukijoilla on kokemuksia tai vinkkejä sopivista hiuskukista, niin otan kaikki vinkit ilolla vastaan.

Olen myös pohtinut perinteistä kukkaseppelettä, mutta minulle kampauksen tehnyt kampaaja sanoi seppeleen olevan hiuksille liian raskas vaihtoehto. Olen kuitenkin haaveillut kevyestä seppeleestä, joka koostuisi lähinnä morsiusharsosta.Kuvissa näkyvä romanttinen pikakampaus toteutettiin siten, että ensin hiuksiin suihkittiin kauttaaltaan jo kulttimaineen ansainnutta Elnett-hiuslakkaa. Tämän jälkeen hiukseni kiharrettiin puikolla. Kun kiharat olivat valmiit, niitä avattiin hieman, jonka jälkeen suortuviin lisättiin lisää lakkaa. Sen jälkeen kampaaja otti osan sivuhiuksista ja punoi niistä ohuen letin kohti takaraivoa. Sama toistettiin toiselle puolelle ja molempien lettien kiinnitykseen käytettiin lakkaa. Lopulta letti kiinnitettiin pinnien avulla takaraivoon ja lettejä avattiin huolettoman lettikampauksen aikaansaamiseksi. 

Koska boho-hääkampaukseen kuuluvat luonnollisesti kukat, lisättiin niitä reippaasti viimeistelemään kampaus. Pidin lookista todella paljon, vaikka keksin heti pari kokeilemisen arvoista muutosta, jos tähän vaihtoehtoon päädyn!


Jatkossa voisin kokeilla samantyylistä lookia pienin muutoksin. Mielessä on vielä kampaus, jossa hiukset olisivat sivujakaukselle ja kiharapehkosta tehtäisiin toispuoleinen siten, että kiharat laskeutuvat vasemmalle puolelle kaulaa. Leteistä pidin kuitenkin niin paljon, että niitä voisi yhdistää tällaiseen kampaukseen. Letit tekevät tavallisesta kiharakampauksesta asetta mielenkiintoisemman. 

Ja ei olisi varmaan pahitteeksi kokeilla vielä miltä näyttäisinkään hiukset rennolla bohohenkisellä nutturalla… Veikkaan silti, että ilmavat kiharat ovat se mun juttu. 

Kiitos vielä L’Oréal Elnettin osaaville ammattilaisille upeasta kampauksesta ja Vanessalle valokuvista!

t. Enni

Yhteistyössä: Indiedays ja L’Oréal Elnett


Lue myös / Read also


Kommentit

 1. Aivan ihana kampaus! Ja sopii todella hyvin tähän sun vaaleaan tukkaan todella kauniisti. Tekisi mieli itse opetella näitä erilaisia lettejä, sillä niillä saa kampausta twistattua tosi kivasti!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla! Niin munkin, olen ihan käsi tällaisissa. Osaan tehdä kiharat, mutta siihen se jääkin! :D

   Poista
 2. Ihastelin tuota kampausta jo viime postauksessasi, niin hento ja romanttinen! Sopisi tosiaan oikein mainiosti kesämorsiamelle. Ihanaa, että pääset testailemaan useampia vaihtoehtoja... tosin siinä on se vaara, että niitä lemppareita löytyykin useampi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Niin, totta... Täytyykin yrittää ottaa paljon kuvia ja katsoa, mikä edustaisi parhaiten! :)

   Poista
 3. Siis wau, tosi upea kampaus! Mäkin haluan omiini häihin tuollaiset hiukset, tosin haaveeksi taitaa jäädä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No ei kai? Mäkin pohdin tuuhennoksia tuonne sekaan, eli tilaukseen vaan hiustenpidennykset!!! :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös