Studiokuvauskurssilla

Tällaisia lisää! Kävin taas vähän kouluttamassa itseäni, sillä osallistuin Rajala Pro Academyn järjestämälle studiokuvauskurssille. Rajala oli mulle entuudestaan jo tuttu paikka (no kenelle ei?), sillä olen aiemmin osallistunut siellä mm. Canonin tarjoamalle kurssille, jonka veti ihana Tiina Puputti. Tiina on muuten vetämässä sellaisen pienen Tallinnanreissun kuvausmatkan, eli miltäs tällainen kuulostaisi? Valokuvaamisen jatkokurssille olen niin osallistumassa.

Tätä kurssia ei kuitenkaan vetänyt Puputti, vaan studiokuvauksen rautainen ammattilainen Lars Johnson. Ja sitten herra roudasi paikalle vielä upean Miss HELSINKI 2014 Isabel Ljungdellin, jota sitten saimme kurssin loppupuolella kuvata.

Sen pikaisen kymmenen räpsyn joukosta löytyi hyviä kuvia, mutta päädyin kuitenkin rajailemaan yhtä kuvaa vielä uudestaan. Studiokuvissa pienetkin asiat korostuvat ihan eri tavalla kuin luonnossa henkilökuvia kuvatessa, joten päädyin tekemään yhdestä pystykuvasta vaakakuvan.

Isabel_Ljungdell

Jos aikaa olisi ollut enemmän, olisin jäänyt hiomaan ylemmän kuvan tilannetta. Muutoin olen kuitenkin tyytyväinen kuvaan! Pyysin Isabellea ohjaamaan katseen pois kamerasta ja kääntymään samanaikaisesti kuvanoton aikaan, jotta hiuksiin saatiin hieman liikettä.

Mulla kävi kuitenkin pikku moka koko kurssia ajatellen, sillä mun piti ottaa kurssille mukaan muutama erilainen telelinssi, mutta kuinkas kävikään... No tietysti kaikki suunnitelmani unohtuivat saman tien, kun työpäivä päättyi, joten olin vain yhden zoomin armoilla. 
Studiokurssi
Isabel_Ljungdell

Mulla on jo ihan hirvittävä into osallistua uudelle kurssille, sillä tällä peruskurssilla käytiin aika paljon jo entuudestaan tuttuja asioita läpi ja haluan syventyä aiheeseen vielä enemmän. On se silti aina hienoa nähdä ja kuulla asioita toisten ihmisten kokemusten kautta, sillä ihan joka kerta oppii aina jotain uutta. Niin myös tälläkin kertaa.

Kiitos kurssista vetäjälle ja mallille! Voin suositella. :)

t. Enni

Kommentit

  1. Vitsit, mä kans haluisin päästä kuvauskurssille. En oo meinaan mikään hyvä kuvaaja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi Rajalan kurssit ei oo hirveen pahan hintasia! Kannattaa katella tarjouksia! Ja kokeilemalla ja lukemalla ja tietty harjottelemalla aina kehittyy :)

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös