Kolme huonetta, keittiö ja sauna

Kaupallisessa yhteistyössä Aitokiven kanssa


Päivitin taas koulun kuvauskalustoa, joten Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM liittyi joukkoon. Verkkokaupassa oli todella hyvä tarjous kyseisestä objektiivista ja harmi, että ne tietysti myytiin loppuun saman tien. Haluaisin kyseisen linssin omaksikin. Tällä laajakulmaisella linssillä saa todella hyviä kuvia, eikä se ole ihan älyttömän hintainenkaan. Nyt täytyy vain katsella tarjouksia. 

Mikäpä sen parempi tapa testata objektiivia kuin ottaa vihdoin asunnosta kuvia. Eli testattu on ja toimii! 

IMG_3065 copy

Tällä postauksella muuten johdattelen jo hieman tulevaan juttuun, sillä kuten näkyy, olohuone on saanut uudenlaista ilmettä Aitokiven valkoisilla verhoilukivillä*. Aion tehdä tästä yhteistyöstä pian postauksen, jotta näette, miten kivien asennus käytännössä tapahtui. Käykää kuitenkin sillä väliin tutustumassa Aitokiven verkkosivuihin ja galleriaan, niin näette, mihin kaikkeen heidän tuotteitaan voi hyödyntää. Seuraavaksi haluan tätä samaa kiveä saunaan...

Joka tapauksessa, I looooove this wall.

IMG_3081_copyyhuone2

Olohuoneen matto: Finarte / Nirvana

Eteisen matto: Vallila / Syvämeri

Verhokappa: Vallila / Tulisielu

Keittiön lamppu: Yki Nummi / LOKKI


IMG_3039 copy

Kattolistojen laitto on ollut se viimeinen asia, jota ei ole vain ehtinyt hoitaa. Toisaalta eipä tarvinnut irroittaa niitä kivien asennuksen takia. Mutta joo, tällainen tämä nyt on. Lattia, katto ja seinät olivat ne, jotka kokivat suurimmat muutokset, kun taas keittiölle ei ole vielä tehty oikeastaan mitään. Uusimme ainoastaan kodinkoneet.

Jossain vaiheessa haluaisin vaihtaa kaapit ja sahata baaritiskin kulmauksen pois, mutta voi olla, että ne jäävät toistaiseksi tuollaisiksi. Vetimet ainakin haluaisin vaihtaa, sillä jokin niissä häiritsee.

IMG_3081 copy

Kylpyhuoneesta kirjoitin keväällä paljon juttuja ja tällainen siitä lopulta tuli. Bauhausin Kalusteryhmä Kobe on osoittautunut todelliseksi aarteeksi hintansa ja ulkonäkönsä puolesta. 149 euroa tästä, ei paha! Pienihän se on ja saanut muutaman kommentinkin siitä, mutta en vaihtaisi pois. Tila on muutenkin niin pieni, että jätimme suosiolla peilikaapinkin pois.

Kaikki tarpeellinen löytyy kutenkin kylpyhuoneen kaapeista, jotka nimesin kosmetiikkakaapeiksi. Siellä blogilahjoina saatu kosmetiikka nököttää nätisti rivissä. Jos kylässä on tuttuja, ohjaan heidät aina kosmetiikkakaapille (ihan tosi, nimesin _kaapin_), sillä sieltä löytyy todennäköisesti aina apu milloin kasvoveden, hiuslakan tai voiteiden akuuttiin tarpeeseen!

IMG_3123 copy
IMG_3171 copy
IMG_3169_sop
IMG_3147 copy
IMG_3105 copy

Valaisin: Yki Nummi / Tuomas Mini

Päiväpeitto, valkoiset verhot, yöpöydät ja yöpöydän lamput: IKEA

IMG_3098 copysmall

Toinen työn alla oleva projekti: Sänky. Mistäs sellainen kannattaisi hakea? Onko Ikean kautta helpoin ja halvin? 

IMG_3102 copy

Mutta tällainen koti meiltä löytyy. Ikinä mistään sisustamisesta kiinnostumattomana on ollut aika mielenkiintoista yrittää väsätä jonkinlaista yhtenäistä kokonaisuutta tästä asunnosta. Uusien kalusteidenkin hankinta on rajoittunut ainoastaan tv-tasoon, olohuoneen mattoon, valaisimiin sekä yöpöytiin. Olohuoneen pöytä on vanha tv-taso, keittiön ruokailuryhmän olen maalannut itse ja eteisen lipasto on isovanhempieni peruja. Samoin pikkuhuoneen lipasto on kympin kirpparilöytö.  

Ok, olen siivonnut ja kuvannut asuntoa koko aamupäivän ja nyt kirjoittanut tätä postausta muutaman tunnin. Satuin katsomaan äsken ulos ja heräsi yksi kysymys. Missä vaiheessa tuli lunta?

t. Enni

 *Verhoilukivet saatu blogin kautta Aitokiveltä.

Kommentit

 1. Näyttää tosi hyvälle. Mä olen haaveillut tuollaisesta aitokiviseinästä myös, mutta vielä näin kolmen vuoden asumisen jäljeen, ei ole näkynyt :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, tuo on katseidenkerääjä ja ihan älyttömän hieno! Ja loppujen lopuksi sujui nopeastikin, kun tekijä löytyi. Vielä pari viikkoa sitten olin, että miten se seinä ikinä saadaan kiinni ja 10 päivää myöhemmin ihastelin lopputulosta!

   Poista
 2. Oo!
  Mul on mennyt monta postausta ihan ohi, saan viettää koko lauantai-illan näitä lueskellessa!! :D
  Ihana tosiaan tuo seinä ja kiva koti, toi objektiivihan on hurja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Ja samaa tuun tekemään sun blogii :D Kerranki ollu vähän aikaa postailla ;)

   Niin on! Haluan!!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös