Siirry pääsisältöön

Ehkä paras itseruskettava - Vita Liberata Tinted Self Tan Lotion

Tässäpä teille nähtäväksi mitä erinomaisin tuote, johon en olisi ilman blogia törmännyt. Vaikka tuote on siis saatu blogin kautta, on se niin hyvää, että olisin ostanut tätä joka tapauksessa. Kerrankin löytyi itseruskettava, joka ei tuoksu yhtään miltään!

Luulin jo, että Avène Self-Tanning Lotion olisi mulle se ainoa oikea, mutta tilalle on tullut jotain muuta: Vita Liberata Tinted Self Tan Lotion*. Itseltäni löytyvä purkki on tarkoitettu kasvojen ruskettamiseen ja olen tykästynyt tähän niin paljon, että mun on pakko saada tästä koko vartalolle tarkoitettu versio.

IMG_0789 copy

Kävin muutamia kuukausia sitten Dazzling Beauty Studiolla Vita Liberata -suihkurusketuksessa. Tämä kasvoille tarkoitettu itseruskettava on saman merkin tuote ja yhtä orgaaninen kuin itse suihkurusketuskin. Käykää lukemassa tuo aiempi postaus täältä, mutta itseäni lainaten:

"Vita Liberata on 80 % orgaanisista luomuraaka-aineista valmistettu rusketussarja, joka on myös alkoholiton, hajuton ja parabeeniton. Tuotteilla saa aikaan kauniin ja luonnollisen päivetyksen ja sarjaan kuuluu myös itseruskettavia tuotteita."

Tämä kasvojen itseruskettava on yksi sarjan helmistä. Se pysyi täysin hajusteettomana vielä nukutun yön jälkeenkin! Kyllä te varmasti tiedätte sen itseruskettavista lähtevän ällöttävän tuoksun? Avènen tuote on ollut siitä hyvä, että sen ominaistuoksu on ollut hyvin mieto ja se on sopinut herkälle iholle, mutta siitä on kuitenkin havainnut sen itseruskettavan hajun. Tänään aamulla herätessäni kävin suihkussa ja pesin tuotteen pois pelkällä vedellä, sillä en muistanut, että olin levittänyt tätä illalla. Se ei oikeasti tuoksunut yhtään miltään, poikkiskaan ei huomannut mitään!

IMG_0793 copy

Tässä on myös toinen erikoisuus, eli tuote ruskettaa heti. Nimensä mukaisesti tuote tekee ihosta hetkessä kullanruskean ja aineen kanssa voi lähteä ulos vaikka heti. Itseruskettavan vaikutus alkaa samanaikaisesti taustalla.

Itselläni on tuotteesta hyvin vaalea versio ja veikkaan, että tummempikin sopisi hyvin. Säikähdin vaan ensin tuotteen ruskeaa ulkomuotoa, mutta sitä ei pidä pelästyä. Vaaleassa versiossa tuotteesta heti tuleva rusketus saattaa olla jopa voimakkaampi kuin lopputulos tuntien jälkeen (kuvassa tuote heti levitettynä toiseen käteen). Voit siis aivan huoletta levittää tätä parikin kerrosta iholle. Tänä aamuna havaitsin vain hyvin lievän rusketuksen kasvoilla. Medium-sävyssä yksi levityskerta olisi varmasti riittynyt tekemään tarpeeksi ruskettuneen ihon. Jos hommaan tuotteesta vartaloversion, otan sen medium-sävyssä.

IMG_0805 copy
IMG_7177 copy
IMG_7176 copy

Tuote sopii siis todella hyvin vaalealle ihonsävyllä, sillä lopputulos on todella mieto. Jos haet tummempaa lopputulosta, valitse vähintään medium-sävy. En nyt valitettavasti muista tuotteen hintaa, mutta uskoisin sen olevan samaa tasoa apteekista hankitun Avènen itseruskettava kanssa. Siispä suosittelen! Tuotetta myydään ainakin Dazzling Beauty Studiossa Järvenpäässä.

t. Enni

*Tuote saatu Dazzling Beauty Studiolta

Kommentit

  1. Uskaltaiskohan tuota kokeilla! Oon niin älyttömän valkonen - siis oikeasti en oo koskaan tavannu ketään yhtä valkosta :D Että ois kyllä käyttöä jollekkin ir:lle mutta taas sitten ne jättää helposti läikkiä kun pohja on niin vaalea...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa silloin levittää yötä vasten illalla, koska tämä tummentaa heti ja jos tuntuu, että haluat testata sävyn ennen julkisissa tiloissa liikkumista, niin vois olla hyvä! Tää kasvovoide muuten kuivuu aika nopeasti, joten levittäessä kannattaa olla ripeä. En tiedä, miten on vartalovoiteen kanssa - se mua kiinnostaisikin kokea!

      Poista
  2. Kiitti vinkistä. Hyvä itseruskettava on vaikea löytää, varsinkin kasvoille!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my