Ehkä paras itseruskettava - Vita Liberata Tinted Self Tan Lotion

Tässäpä teille nähtäväksi mitä erinomaisin tuote, johon en olisi ilman blogia törmännyt. Vaikka tuote on siis saatu blogin kautta, on se niin hyvää, että olisin ostanut tätä joka tapauksessa. Kerrankin löytyi itseruskettava, joka ei tuoksu yhtään miltään!

Luulin jo, että Avène Self-Tanning Lotion olisi mulle se ainoa oikea, mutta tilalle on tullut jotain muuta: Vita Liberata Tinted Self Tan Lotion*. Itseltäni löytyvä purkki on tarkoitettu kasvojen ruskettamiseen ja olen tykästynyt tähän niin paljon, että mun on pakko saada tästä koko vartalolle tarkoitettu versio.

IMG_0789 copy

Kävin muutamia kuukausia sitten Dazzling Beauty Studiolla Vita Liberata -suihkurusketuksessa. Tämä kasvoille tarkoitettu itseruskettava on saman merkin tuote ja yhtä orgaaninen kuin itse suihkurusketuskin. Käykää lukemassa tuo aiempi postaus täältä, mutta itseäni lainaten:

"Vita Liberata on 80 % orgaanisista luomuraaka-aineista valmistettu rusketussarja, joka on myös alkoholiton, hajuton ja parabeeniton. Tuotteilla saa aikaan kauniin ja luonnollisen päivetyksen ja sarjaan kuuluu myös itseruskettavia tuotteita."

Tämä kasvojen itseruskettava on yksi sarjan helmistä. Se pysyi täysin hajusteettomana vielä nukutun yön jälkeenkin! Kyllä te varmasti tiedätte sen itseruskettavista lähtevän ällöttävän tuoksun? Avènen tuote on ollut siitä hyvä, että sen ominaistuoksu on ollut hyvin mieto ja se on sopinut herkälle iholle, mutta siitä on kuitenkin havainnut sen itseruskettavan hajun. Tänään aamulla herätessäni kävin suihkussa ja pesin tuotteen pois pelkällä vedellä, sillä en muistanut, että olin levittänyt tätä illalla. Se ei oikeasti tuoksunut yhtään miltään, poikkiskaan ei huomannut mitään!

IMG_0793 copy

Tässä on myös toinen erikoisuus, eli tuote ruskettaa heti. Nimensä mukaisesti tuote tekee ihosta hetkessä kullanruskean ja aineen kanssa voi lähteä ulos vaikka heti. Itseruskettavan vaikutus alkaa samanaikaisesti taustalla.

Itselläni on tuotteesta hyvin vaalea versio ja veikkaan, että tummempikin sopisi hyvin. Säikähdin vaan ensin tuotteen ruskeaa ulkomuotoa, mutta sitä ei pidä pelästyä. Vaaleassa versiossa tuotteesta heti tuleva rusketus saattaa olla jopa voimakkaampi kuin lopputulos tuntien jälkeen (kuvassa tuote heti levitettynä toiseen käteen). Voit siis aivan huoletta levittää tätä parikin kerrosta iholle. Tänä aamuna havaitsin vain hyvin lievän rusketuksen kasvoilla. Medium-sävyssä yksi levityskerta olisi varmasti riittynyt tekemään tarpeeksi ruskettuneen ihon. Jos hommaan tuotteesta vartaloversion, otan sen medium-sävyssä.

IMG_0805 copy
IMG_7177 copy
IMG_7176 copy

Tuote sopii siis todella hyvin vaalealle ihonsävyllä, sillä lopputulos on todella mieto. Jos haet tummempaa lopputulosta, valitse vähintään medium-sävy. En nyt valitettavasti muista tuotteen hintaa, mutta uskoisin sen olevan samaa tasoa apteekista hankitun Avènen itseruskettava kanssa. Siispä suosittelen! Tuotetta myydään ainakin Dazzling Beauty Studiossa Järvenpäässä.

t. Enni

*Tuote saatu Dazzling Beauty Studiolta

Kommentit

 1. Uskaltaiskohan tuota kokeilla! Oon niin älyttömän valkonen - siis oikeasti en oo koskaan tavannu ketään yhtä valkosta :D Että ois kyllä käyttöä jollekkin ir:lle mutta taas sitten ne jättää helposti läikkiä kun pohja on niin vaalea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa silloin levittää yötä vasten illalla, koska tämä tummentaa heti ja jos tuntuu, että haluat testata sävyn ennen julkisissa tiloissa liikkumista, niin vois olla hyvä! Tää kasvovoide muuten kuivuu aika nopeasti, joten levittäessä kannattaa olla ripeä. En tiedä, miten on vartalovoiteen kanssa - se mua kiinnostaisikin kokea!

   Poista
 2. Kiitti vinkistä. Hyvä itseruskettava on vaikea löytää, varsinkin kasvoille!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös