CocoVi Raakasuklaan Valmistuspaketti

Tänään on sellainen olo, että ei ole mitään postattavaa, joten tehdäänpä siitä postaus. Olen ollut puoli kuudesta asti hereillä, eikä uni tahdo tulla. Tekee vain mieli suklaata ja nimenomaan raakasuklaata! Oletteko te maistaneet ikinä raakasuklaata? Mä en edes ole, mutta haluaisin kovasti. 

Kävin tekemässä viikko sitten juttua myymälästä, jossa myytiin mielenkiinstoista tuotetta nimeltä CocoVi Raakasuklaan Valmistuspaketti. Näpertäminen kiinnostaisi, enkä sitä paitsi ole ikinä maistanut edes paketin mukana tulevia goji-marjoja. Toisaalta voisihan noihin sekoittaa vaikka kuivattuja mustikoita. 

IMG_9956 copy1

Onko namia, oletteko testanneet?

t. Enni

Kommentit

 1. Mun iskän vaimo tykkää noista CocoVi tuotteista ! Oon maistanu sellasta minttu raakasuklaata ! :) & oli hyvä mun mielestä!

  VastaaPoista
 2. oon halunnut maistaa tota raakasuklaata siitä saakka kun ekankerran kuulin siitä :D !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sama homma! Mulla on odotus, että se maistuu puulta, mutta tuskin sitä silloin niin paljon hehkutettaisiin? :D

   Poista
 3. Minä sain tuollaisen CocoVin paketin joululahjaksi, mutta se odottaa vielä kaapissa käyttöönpääsyä. Sen sijaan päädyinkin tekemään raakasuklaata muilla raaka-aineilla ja tykkäsin kyllä kovasti! Yllättävän koukuttavaa. :D
  http://ssiiri.wordpress.com/2014/03/19/koukuttava-raakasuklaa/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai! Kiitos, käyn kurkkaamasa! Tuleeko tuossa muuten mukana muotteja?

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös