I LOVE SPAIN

Näitä kuvia nyt tulee paljon, mutta aloitetaan. Perimmäinen syy kuvien määrään on saada mami mahdollisimman kateelliseksi nämä kuvat nähdessään. Mitäpä itse vietti ensin pari vuotta täällä sillä väliin, kun me muut selviydyimme siellä kylmässä pohjolassa. ;)

Ensimmäinen kuva kertoo aika hyvin mitä mieltä olen auringosta. Varjossa oli tänään + 16, mutta kuten näkyy, olen aika viluista sorttia. Auringossa sen sijaan oli aivan täydellisen lämmintä ja aamun istuinkin parvekkeella D-vitamiinivarastoita täyttäen. Huomenna pitäisi kuulemma olla vieläkin lämpimämpää.


Tänään kävimme koirapuistossa ja Malagassa Plaza Mayorilla viettämässä aikaa. Melkein kaikki kaupat ovat täällä kiinni sunnuntaisin, joten emme olleet suunnitelleet etukäteen mitään menoja. Eilinen keikkakin vaati veronsa, sillä nukuin tänään puoleen päivään...


Eilen kävimme Fuengirolan rannan aallonmurtajalla ihmettelemässä oman elämänsä supersankariasuihin sonnustautuneita harppuunamiehiä. Hetken päästä näky oli tällainen.... ja Thor melkein hotkaisi jo noista yhden. Harppuunamiehet eivät kai oikein tykänneet... Illalla käytiin vielä Torressa ja Benalmadenan Puerto Marinassa.


Täytyy vierailla Plaza Mayorin ostosparatiisissa vielä uudestaan, sillä vaatekaupat olivat tänään kiinni. Etsin mustia hyviä farkkuja, joiden löytäminen tuntuu olevan mahdoton tehtävä. Tänään sovitin kolmia, mutta kassalle niistä päätyi pyöreät nolla kappaletta.

Ja no toki eilen oli nuudelipäivä, sillä eihän sitä olekaan taas odotettu kuin kahdeksan kuukautta. Mun on pakko saada toi resepti jostain!!!
Huomenna suunnataan Marbellan lähellä sijaitsevaan ostoskeskukseen La Cañadaan, josta löytyy ne perus Bershkat, Blancot, Pull&Bearit ja Stradivariukset yms, mutta myös pieni Topshop! Ne farkut, farkut... Haluaisin myös kengät, sillä tällä hetkellä mukana ovat vain nuo yhdet mustat tennarit.

Yep, mukamas joku kenkäfriikki...

t. Enni

Kommentit

  1. Ihania kuvia! Pieni matkakateus alkaa ehkä vähän nostaa päätään... :D Oletko kauankin reissussa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha:D Kiitos! On tässä vielä muutama päivä jäljellä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös