Vintage Chanel Single Flap bag

Nyt lisää kuvia uudesta kaunokaisesta! Kyselin viime viikolla Auroran henkarit- blogin kirjoittajalta mielipidettä tästä laukusta, sillä kaikkihan me tiedämme hänen olevan varsinainen Chanel-tuntija. Nyt satuin näkemään, että Auroran blogiin olikin ilmestynyt juttu Theodora Second Hand Shopista, josta oman Chanel Single Flap Bagin hain.

Theodora Shop sijaitsee Helsingissä ja se myy mm. MiuMiu:ta, Pradaa ja tietysti Chanelia. Vaikka mulla oli kamera mukana, niin en kaiken sen tohinan keskellä tajunnut valokuvata yhtään, mutta onneksi Auroran postauksessa on kuvia paikasta. Käykää lukemassa lisää Theodora Shopista Auroran blogista. Kiitokset vielä Auroralle avusta!

EDIT 2017: Theoroda Vintage ei enää myy laukkuja, mutta toimii kauppapaikkana Chanelin ja Louis Vuittonin laukkuille, kengille ja asusteille! Kauppapaikalla yksityiset henkilöt myyvät omia tuotteitaan, joiden aitouson varmistettu etukäteen. 


Mistä kaikki sitten lähti?

En ole varmaankaan ainoa ihminen, joka on haaveillut Chanel Classic Flap Bag (tai Reissue 2.55) -mallien hankinnasta. Jossain vaiheessa sitten päätin, että aion hankkia Classic Flap Bagin ja aloin tutkailla tarjontaa. Pian kuitenkin huomasin, etten enää nähnytkään sitä samaa hohdetta kyseisessä klassikkolaukussa,  ehkä se johtui siitä, että juuri tuo kyseinen malli löytyi lähes kaikilta. Onneksi satuin törmäämään Single Flap bag -malliin, joka taas (kliseistä i know) näytti ihan multa.

Sain suostuteltua äitini osallistumaan tähän hankintaan, jolloin kustansimme laukun yhdessä. Ei ole ihme, että hän myös pitää Chanelista, vai mistä hän muuten olisi keksinyt nimetä koiramme Cocoksi. Pohdimme aika pitkään, että hankimmeko laukun uutena, mutta sitten tutustuin hieman nykyajan Chanelien laatuun ja päädyimme vintageen.

Vaikka tämä kyseinen malli onkin hieman edullisempi laukku verrattuna itse Classic Flap Bagin vintageversioihin, niin tätä mallia ei enää edes valmisteta. Ostamani laukun hologrammitarra kertoi, että se on valmistettu 90-luvun alkupuoliskolla. Laukku on siis noin 20 vuotta vanha ja katsokaa sen kuntoa! Nykyään laatu ei siis ilmeisesti yllä lähellekään vanhojen laukkujen laatua, vaan uudempien laukkujen tikit saattavat hajota jo muutaman käyttökerran jälkeen. Kun kyselin vielä hieman lisää tietoa laukusta, niin kävi ilmi, että mm. Prinsessa Diana käytti samanlaista laukkua usein.

Kuva: täältä

Kuten näkyy, pölypussi on nähnyt aikaa, mutta onneksi samaa ei voi sanoa itse laukusta. Yksityiskohdat ovat upeat, laukku on ryhdikäs ja itse nahka on vieläkin eriomaisessa kunnossa. Nahka on niin sileää ja pehmeää, että väkisinkin pelkään sille tapahtuvan jotain. Pitkät kynnet saattavat siis olla vähän vaaralliset. Tämän lisäksi laukku on vielä sen verran vanha, että sen metalliosissa on käytetty 18 karaatin kultauksia.Eikös se olekin aika täydellinen?

t. Enni

Kommentit

 1. On se täydellinen !!! <3 ja mä olen nyt vihreä, kateudesta :( :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin on!:D Haha, mutta älä oo kateellinen! Kato tällaset puokkidiilit on kätevii ;)

   Poista
 2. Todella kateellinen! Haluaisin jonkun Chanelin laukun, mutta eipä 15-vuotiaalla ole vielä varoja tuollaiseen (: ! Aivan upea toi sun laukkus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ei mullakaan vielä 15-vuotiaana ollut edes tietoa tästä laukusta! :D Mutta aina on hyvä aika alkaa säästää! ;)

   Poista
 3. UPEE laukku! Vintage laukut on aina niin kauniita!

  VastaaPoista
 4. Upea upea upea<3 Onnea uuden laukun omistajalle :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana laukku!! Olet kyllä onnekas, että sait sen omaksesi! Mua myös ihmetyttää nykypäivän designer-laukkujen laatu. Hinnat vaan jatkaa nousuaan, mutta laadussa se ei näy mitenkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos olen kyllä onnellinen siitä! Ja juuri siksi, että hinnat vaan nousevat, mutta mun tulotaso pysyy kummasti vuosi vuodelta samana, tai no ainakin siihen asti, että valmistun. Niin tulipahan hommattua nyt. XD

   Joo eipä se laatu vissiin voi enää olla se argumentti kalliin merkkituotteen ostoon.. Harmi! :(

   Poista
 6. Ihana laukku! Olisipa munkin äiti yhtä myönteinen laukkujen suhteen!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta puhuen noin vuosi sitten mun mami oli sitä mieltä, että ei ikinä ikinä kannata laittaa edes 400 euroa laukkuun, mutta kummasti se mieli muuttui... :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös