L'Oréal Pastel - Vaaleanpunaiset hiukset

Tylsää tylsää.. Selasin K-Citymarketin kuvastoa, kunnes aukeni sivu, jolla näkyi L'Oréal Paris Préférence:n uusia pastellisävytteitä hiuksille. Sävy Soft Rose lupaa hiuksista hattaran väriset. Ajavat varmaan aika saman asian kuin ostamani Crazy Colorin omat hattaravärit, mutta eipä tarvitse tilata ulkomailta. Kuinka hienoa?!
t. Enni

Kommentit

 1. Vautsi, tää vaikuttaa hyvältä :) Pitkästä aikaa marketteihin on saatu myös kevyempiä hiussävytteitä ku ne oli tällä välillä kadonnu valikoimasta kokonaan.

  Katoin kuvia sun vaaleanpunaisista hiuksista, et kai laimentanu sitä sun suoraväriä hoitoaineella? Se sävy on muutenkin niin vaalea että laimentaminen saattaa viedä lopunkin puhdin. Ja hiukset kannattaa ennen värjäystä pestä syväpuhdistavalla shampoolla (esim. Herbina) että hius imisi väriä mahdollisimman hyvin :) Mutta pastellipinkki näytti sun hiuksissa tosi herkulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin vaikuttaa! Kiitos, samoin sulle sopii :)

   En laimentanu ja pesin. Se väri vaan on niin vaaleaa, ettei oikein tarttunut, vaikka oli hiukset vielä huokoisia värjäyksenkin jäljeltä. ei se muillekaan ole ilmeisesti oikein tarttunut?

   Poista
  2. Aajoo se väri on kyllä sitte aika onneton :( Jos haluat vielä koittaa hattarapinkkiä uudestaa nii suosittelen noita jytäkämpiä pinkkejä! No ainakaan noista ei oo haittaa hiuksille nii saa vähän epäonnistuneempiakin kokeiluja tehdä :)

   Poista
  3. Niinpä! Pitää varmaan jossain vaiheessa kokeilla, jos saa aikaiseksi tilata. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös