Kohti Ranskaa

Viimeisinä iltoina Fuengirolassa kävimme vielä nälkäkadulla uudessa Ponderosa-ravintolassa lunastamassa parit lahjakortit. Ohikulkevien ihmisten ilmeet olivat näkemisen arvoisia, kun he havaitsivat Ponderosan kuuluisat BBQ-ribsit.

Ehdin torstaina käydä vielä pikaisesti alennusmyynneissä, tai oikeastaan Blanco oli ainut vaateliike, jossa oli kunnon pre-juhannusalet jo alkaneet. Liikkeen kaikki tuotteet olivat vähintään -30 % alennuksessa, mutta suurin osa oli -50 % ja jopa -70 % alennuksessa. Sovitin paljon vaatteita, mutta vain kaksi neuletta lähti mukaani yhden pienen mustan laukun lisäksi. En halunnut enää ostaa pelkkiä kesävaatteita ja toisaalta halusin säästää rahaa hieman tuleviin outletteihin. Mulla ei kylläkään ole mitään suunniteltua hankintaa, mutta katsotaan, jos jotain kivaa löytyy.

Bye bye Spain.  Aika nopeasti hurahti kolme viikkoa. Toivottavasti tuleva kesätyökin tulee kulumaan yhtä nopeasti. Matka jatkui kuitenkin tänään ja eilen kohti Etelä-Ranskaa. Olen istunut suurimman osan autossa, mutta tänään matkustin reilun 100 km prätkän kyydissä. Eilen majoituin Peñíscolaan ja tällä hetkellä olen Etelä-Ranskassa jossain Cannesin lähettyvillä. Huomenna Milanoon... :)

Pysykää kuulolla. Postailen aina, kun se on mahdollista. Hyvää juhannuspäivää! ;)

t. Enni

Kommentit

  1. Oi, noi ribsit ! Nam, nälkähän tässä tuli :D

    Ihana reissu sulla menossa, pidä hauskaa ! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös