Espanja day 1

Kuvat eivät tällä kertaa sitten liity mitenkään seuraavaan kirjoittamaani asiaan, mutta laitetaan nyt kuitenkin. Kuulin pari mielenkiintoista juttua, jotka ajattelin jakaa kanssanne. Eli siis kyseessä on autokoulu, ja espanjalainen autokoulukulttuuri eroaa hieman tutusta suomalaisesta. Ei käy autokoulua suorittavaa siskoa juurikaan kateeksi.

1. Opettaja: Espanjassahan autokoulunopettajilla on luonnollisesti kaasupoljin. On siis ihan normaalia, että opettaja käskee oppilasta ajamaan moottoritietä ja painaa motarilla sitten kaasun pohjaan ja käskee ohittamaan edellä ajavat autot. Ei varmaan muutenkaan ole jo tarpeeksi pelottavaa?


2. Nopeus. Siskoni sanoi, että neljänkympin alueella autokoulunopettaja sanoi hänelle: "Säälittävää, aja nyt edes 45 km/h".


3. Ajokorttikuva: Siskoni meni ottamaan ajokorttikuvaa, mutta ilmeisesti täällä on ihan normaalia, että kuva käytetään Photoshopissa, johon on valmiiksi tallennettu sopiva muokkaustoimenpide. Tähän kuului mm. huulipuna, huulten pullistus, kosmetologikäynti ja ihon täydellinen samettisuus. Kivaa, mäkin haluan tuollaisen passikuvan!

Mainittakoon vielä, että passikuvan/ajokorttikuvan photoshoppaus on kiellettyä...

4. Ajotunnilla opettaja kääntää voluumit kaakkoon ja popittaa ihan kympillä tuoreimpia hittibiisejä ja basso pauhaa!En ehtinyt tänään pahemmin valokuvata, koska juoksin aika paljon asioilla. Löydettiin siskolle mm. huominen juhlamekko päättäreihin ja siihen sopivat kengät ja vyö. Sisko saa luvan antaa julkaista asukuvansa täällä, sillä otan ainakin osan stailauskunniasta itselleni. Ja hyvä, ettei multa tippuneet silmät päästä, kun katsoin tuota lähemmäs 190 cm pitkää pikkusiskoani korkokengissä ja nätissä mekossaan.

Ja niin, löysin mäkin jotain Blancosta... Oikeastaan kelpuuttaisin sieltä kaiken. :)

t. Enni

Kommentit

Lue myös